Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveh
tag
Sziasztok!
Sajnos elég nagy bajban vagyok, hátha valaki tud nekem segíteni..
Van egy Gigabyte P55A-UD4 lapom, nos ehhez most újítottam egy SSD-t,
értelemszerűen a Sata3-ra akartam rakni a gyorsulás végett, de sajnos semmivel nem lett gyorsabb.
Folyamatosan ,,AHCI BIOS NOT INSTALLED" felirat volt az oprendszer indulása elött..Biosba mindent ahci-ra állítottam, de az eredmény ugyanaz volt.
Addig addig piszkáltam, még egy alkalommal elfelejtettem lehúzni a már jól bejáratott 1TB-os "hagyományos" vinyómat (amin a jelenlegi rendszer futott) aztán betévedtem ebbe a SATA RAID CONFIGURATION menübe is, amit hát nem igazán értettem, de addig nyomkodtam még csináltam valami virtual disket, amit aztán töröltem is gyorsba... Nos, azóta sajnos az összes adatom elveszett, évek munkája ment kárba
Tudom, aki nem ért hozzá, ne nyúlkáljon ilyenekhez, de hátha valakinek van egy építő jellegű ötlete, hogy visszanyerjem az adataimat valamilyen módon..
Válaszotokat előre is Nagyon Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hobby elektronika
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs