Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsislevi
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szia, Igen a RaidReconstructor - nem olyan egyszerűen, sok kínlódás után - de visszahozott mindent az egyik, a kisebbik, SSD RAID0-ról, el is kezdtem írni egy leírást, hogy lépésről-lépésre hogyan sikerült. De amikor elkezdtem ugyanúgy megcsinálni a másik RAID0-t, ez már 3x1Tb HDD-ből áll, ezen viszont egyáltalán nem működik, az elsőnél kijárt út :-(. Tippem is van, hogy miért nem talál semmit: az elején csinál egy tesztet, az eső valahány ezer sectorokkal végigpróbálja a lehetséges RAID variációkat, és amelyik értelmes eredményt hoz, azzal a beállítással végzi a visszaállítást. Mivel ezen a 3Tb-os RAID0-n a vágatlan, nyers, 4K-s videók vannak, így szerintem csak olyan óriási fileok vannak a lemez elején, hogy a tesztelt méreten nem talál semmit értelmes filet sem, így el sem kezdni a helyreállítást :-(. Ezen viszont a TestDisk talál (úgy tűnik) törölt partíciót, csak a 3Tb miatt minden próbálkozás 1 napig tart. Még kínlódok vele, de fotózok mindent, biztos, hogy fogok csinálni egy step-by-step leírást végén, hogy mások könnyebben boldoguljanak. Eddig idáig jutottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest