Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kocsislevi

csendes tag

válasz radi8tor #9661 üzenetére

Szia, Igen a RaidReconstructor - nem olyan egyszerűen, sok kínlódás után - de visszahozott mindent az egyik, a kisebbik, SSD RAID0-ról, el is kezdtem írni egy leírást, hogy lépésről-lépésre hogyan sikerült. De amikor elkezdtem ugyanúgy megcsinálni a másik RAID0-t, ez már 3x1Tb HDD-ből áll, ezen viszont egyáltalán nem működik, az elsőnél kijárt út :-(. Tippem is van, hogy miért nem talál semmit: az elején csinál egy tesztet, az eső valahány ezer sectorokkal végigpróbálja a lehetséges RAID variációkat, és amelyik értelmes eredményt hoz, azzal a beállítással végzi a visszaállítást. Mivel ezen a 3Tb-os RAID0-n a vágatlan, nyers, 4K-s videók vannak, így szerintem csak olyan óriási fileok vannak a lemez elején, hogy a tesztelt méreten nem talál semmit értelmes filet sem, így el sem kezdni a helyreállítást :-(. Ezen viszont a TestDisk talál (úgy tűnik) törölt partíciót, csak a 3Tb miatt minden próbálkozás 1 napig tart. Még kínlódok vele, de fotózok mindent, biztos, hogy fogok csinálni egy step-by-step leírást végén, hogy mások könnyebben boldoguljanak. Eddig idáig jutottam...

Új hozzászólás Aktív témák