- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gamepad
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
A történet röviden:
P55-ös alaplappal használtam fake hw RAID-et, két db 250-es Samu vinyó volt RAID0-ban. Cserélni lettem kénytelen az alaplapot, ezért elég nagy para volt hogy mi lesz az adataimmal. Meglett az új alaplap, Z77-es chipsettel szerelt példány. Először csak az oprendszert tartalmazó SSD-t kötöttem be, majd a BIOS-ban átállítottam a vezérlőt RAID módba. A Windows első indulása után telepítettem a szükséges drivereket, de maga a Windows és az Intel Rapid storage driver érintetlen maradt. Ezután bekötöttem a két Samut is, de mivel az alaplap teljesen más, nem ugyanazokra a portokra kerültek. Indítás után a Rapid storage felismerte hogy RAID lemezeket csatlakoztattam, valamit variált, majd kért egy újraindítást. Ezután már a RAID menü is bejött, jelezte a két RAID member disket, a Windows elindítása után pedig mintha misem történt volna működik a RAID0 tömböm és minden adat rendben van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Spórolós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Villanyszerelés
- Óra topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest