Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
A történet röviden:
P55-ös alaplappal használtam fake hw RAID-et, két db 250-es Samu vinyó volt RAID0-ban. Cserélni lettem kénytelen az alaplapot, ezért elég nagy para volt hogy mi lesz az adataimmal. Meglett az új alaplap, Z77-es chipsettel szerelt példány. Először csak az oprendszert tartalmazó SSD-t kötöttem be, majd a BIOS-ban átállítottam a vezérlőt RAID módba. A Windows első indulása után telepítettem a szükséges drivereket, de maga a Windows és az Intel Rapid storage driver érintetlen maradt. Ezután bekötöttem a két Samut is, de mivel az alaplap teljesen más, nem ugyanazokra a portokra kerültek. Indítás után a Rapid storage felismerte hogy RAID lemezeket csatlakoztattam, valamit variált, majd kért egy újraindítást. Ezután már a RAID menü is bejött, jelezte a két RAID member disket, a Windows elindítása után pedig mintha misem történt volna működik a RAID0 tömböm és minden adat rendben van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi