Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Lehet, hogy most valami másról van szó.
Mikor legutóbb széthullott a tömb, akkor szétszedtem, betallóztam R-Strudioban és ott rögtön lehetett olvasni a filerendszert, mindenféle scanelgetés nélkül.
Ilyen opció most nincs, nem talál értelmes filrendszert és scanelés közben teledobálja a logot azzal, hogy:
Warning File System 2012.05.29. 13:35:40 Unexpected MFT record 320 at 3356753920. If you are scanning RAID and this message will reappear constantly, check RAID for consistence.Vagyis most talán nem egyszerűen csak arról van szó, hogy egyik bootolásról a másikra kitalálta a vezérlő, hogy ez már nem lesz többé RAID0 tömb, hanem valami gebasz lehet már az adatokban is.

Most leállítottam pár perc után a scan-t, megnyitottam az eddig talált egyetlen értelmes partíciót és kicsit fura, mert olyan mappákat is töröltként lát, amik sohasem voltak törölve.
Így most futtathatom végig a scanelést, aztán agyalhatok, hogy mégis mit és miképp állítsak vissza, nem egyszerű ömlesztett ide-oda másolgatás lesz.
Annyi különbség mondjuk volt, hogy legutóbb a post screen alatt előhívható menüben szedtem szét a tömböt, most pedig Windows alól töröltem. Lehet, hogy másképp szedte szét, és most direkt törölte fizikailag az első szektort...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest