Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD FX
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak pár észrevétel
Mikor IBMes voltam mi a VMware alatt 51es rendszereket használtunk.
Most ahol vagyok egy bank számlavezető rendszer alatt RAID 6 van SAS winyokból. Ahogy írtad a VMek alig esznek valamit nem most fogod leterhelni. Ha a linkelt diskrendszerben gondolkodsz azok a legjobbak erre a célra. Dell és HP-sat nem ismerem de IBMesekkel már találkoztam, nagyon jók. De talán a legfontosabb, hogy mindig legyen ASAP utánpótlásod ha valami tönkremegy. 1 winyo kiesését a rendszer nem fogja megérezni de ugye az adatokkal nem lehet játszani, hogy nem cseréljük a merevlemez. Ezekben van spare funkció is ,hogy egyet-kettőt tartalékol és ha gond van akkor azonnal kezdődik az újraépítés. Így van idő a rossznak a cseréjére. A rendszerknek nagyon jó előrejelzésük van monitorzzák a diskek smartjait és ha nem tetszik nekik valamelyik azonnal szólnak.Persze ez mind szép és jó de a pénz nagy úr de azért elég jó a mozgástér marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest