Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
Köszönöm a tanácsot. Az a baj, hogy az USB-s dologhoz fegyelem kell, és nem is valami gyors, ha 20+ GB kis file-t kell áttúrni a szinkronizáláskor.
Amikor másodszor került szervízbe a gépem, és backupolnom kellett mindent, akkor utána egy ideig USB-s meghajtón dolgoztam, és az otthoni gépem RAID tömbjére mentettem 2-3 naponta. Aztán egy hétig nem, és a hét végén az USB-s meghajtó olvashatatlan lett, a Windows megpróbálta helyreállítani - így vesztettem el legutoljára a munkámat.Vírusom még sosem volt, lehet, hogy csak szerencsés voltam eddig, de minden esetben hardware-es hiba volt az adat-gondjaim mögött. Ami fejlesztési projekt, arra van Git, és hetente egyszer csinálok egy teljes backupot minden másról (fotók, dokumentumok, letöltött cikkek...), Nekem azért kell RAID 1, hogy automatikusan legyen másolatom, hogy ha elszáll egy merevlemezem, akkor ne kelljen adatmentőt fizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Fujifilm X
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- További aktív témák...
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest