Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Persze, készül biztonsági mentés, csak most lementem a vhd fájlokat is, biztos ami biztos.
Azt tudom egyébként, hogy melyik a hibás eszköz, a POST üzenetben is benne volt, meg be is léptem a vezérlő bios-ába és ott jelölte. Bár a lemeznél annyit írt, hogy recovery needed. Indítás után engedélyezem a recovery-t, de az nem sikerül (logokban olvasom).
Egyébként nem arra gondoltam, hogy melyik fizikai lemez a hibás, mert azt tudom, hanem hogy az a fizikai lemez melyik kötet alatt van. A bios-ban csak annyit látok, hogy logical volume 1 és 2, a lemezkezelőbe (távolról csatlakozom RPC-n keresztül) pedig a már létrehozott C és F meghajtókat.
De annyira ne lényeg, inkább csinálok mindenről vhd szinten mentést, abból baj nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest