Hirdetés
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topic
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
El Kebir
üzenetére
Mert van 30 gigányi gta-m, és csak ehhez ssd-t venni luxus lenne.

Amúgy meggyőztél, most nézegetem a legutóbbi hdd tesztet az 500-asokról.
Seagate 7200.12 egészen megtetszett.Egy helyi boltban van is belőle, csak ép í pontos típusát nem írják.

Olyan 10k környékén van az átlagára.Egy vmi viszont még mindig piszkálja a csőröm.
Még mindig nem találtam olyan tesztet sp1614c-ről, ami összehasonlítható a seagate eredményeivel.
A legrelevánsabb infó vmi IOMeter volt, de ilyen fájlszerver teszt, meg webserver, meg stb.
Nem tudom ezt hova tenni, ha a ph-s cikkek kerülnek terítékre, hisz ott nem volt ilyen halandzsa.Ugyanakkor a seagate 7200.12 500-asról sem találok vmi kézzelfoghatót, pl crystal disk mark tesztet.
Na, egy megvan. RAID 0 teszt. Nem rossz... 21 MB/s-re képes a samum 512k random read-ben...
És ha 3 lenne belőle, huhh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ha 3 lenne belőle, huhh.