Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Hello!
Használtam a keresőt de pontos választ nem kaptam a kérdésemre...
Szóval van egy Gigabyte P35-DS3-as lapom...(nem mai darab,lga775-ös) Amikor vettem,nem a raid volt az elsődleges így nincs rajta Intel féle raid, tehát ICH9 "sima" a déli híd, viszont van rajta egy Jmicron JMB36X nevű "Gigabyte Sata2" chip lila portokkal vagy micsoda ami a leírás szerint képes Raid1-re...
Olyan kérdésem lenne,h.
1: Ezek a Raid vezérlők akármilyen méretű hdd-t képesek kezelni? Mondjuk ha én 2 db 2Tb-s WD Greent raknék Raid1-be erre a Jmicron vezérlőre, az működne gond nélkül?
Mert ilyesmi infót nem nagyon találtam sehol sem...2: Ez a Jmicron chip mennyire "használható" mondjuk egy inteles raid-es déli híddal szemben?
Sebesség,teljesítmény,szoftverek? Csak mert nekem mind egy,h. milyen gyártó,ha működik rendesen és használható is... Vagy esetleg próbáljak inkább egy olyan lga775ös lapot nézni,amin az Intel déli híd raid-es és azt "bölcsebb" lenne használni?Nekem csupán annyi kellene,h. Raid1-ben tudjak használni 2db 2Tb-s WD Greent...És működjön megbízhatóan, normális sebességgel, semmit "extra"... És esetleg ha alaplapi csere/költözés lenne,azért a tömböt át lehessen pakolni egyszerűen másik Inteles lapba...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest