- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Raid 5-höz utólag is lehet hozzáadni lemezeket, de hogy többpartíciós raidnél ez hol fog megmutatkozni, dunsztom sincs. Szerintem felhasználatlan területként fog megjelenni, partícionálatlanul, és olyan partíciót teszel rá amilyet akarsz, vagy elosztod a már meglévő partícióid között átméretezéssel.
Hát igen én is arra tippeltem volna, hogy le nem foglalt területként jeleni meg, ha megjelenik, de volt aki azt mondta, hogy abban az esetben, ha ki akarom bővíteni a tömböt, azt újra kell kezdeni, és minden adat elvész. Ehhez képest amit írtál igazán elfogadható.
Vagy még egy: Ha most csinálok raid5-öt terrás vinyókkal, de az idő múlásával azokat benne 1,5 v. 2 terrásokra cserélem, na akkor mi lesz? Addig tiszta sor a dolog amíg csak 1 db terrás is van benne minden marad a régiben, de utána, ha már mind nagyobbra lett cserélve?
Ez is particionálatlan területként jelenne meg? De ez tipp, vagy tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Apple MacBook
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest