Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Jóreggelt!
Tegnap gépindításra kaptam egy fincsi hibaüzit a RAID0-ás tömbömtől (2x 500 GB Samsung HD502HJ @ RAID 0 @ ICH9R) hogy az egyik lemez "Error occurred". A Win 7 elindul ugyan, de egy jelentősen lebutított asztalt kapok, ahol kb. az eddigi parancsikonjamnak a harmada látható, és a rendszerbetöltéskor induló programjaimnak szintén csak a harmada indul el, azok is regisztrációt kérnek
A Win7 ki is írja, hogy indításkori hiba miatt egy ideiglenes felhasználói fiókba léptetett, blablabla. Még jó, hogy van napi szintű Norton Ghost mentésem (lehet példát venni
) Kérdés: lehet tudni előre, hogy a lemez károsodott, vagy csak a RAID 0 logikai felépítése kapott gutaütést? Magyarán ha törlöm a tömböt és újraépítem, akkor megbízható lesz, vagy ebben már ne reménykedjek annyira? Toltam rajta egy data verify-t, az 1 db hibás akármit jelzett, amit elvileg kijavított, de a hiba továbbra is fennáll. Mindenesetre rendeltem 3 db ugyanilyen vinyót, megpróbálkozom egy RAID 5-tel, amit amúgyis szerettem volna (bár lehet hogy nem lesz egy nagy áldás az ICH9R-en...de egyelőre ennyire van zseton, egy normális vezérlő rohadt drága
)A segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux felhasználók OFF topikja
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Win7 ki is írja, hogy indításkori hiba miatt egy ideiglenes felhasználói fiókba léptetett, blablabla. Még jó, hogy van napi szintű Norton Ghost mentésem (lehet példát venni
) Kérdés: lehet tudni előre, hogy a lemez károsodott, vagy csak a RAID 0 logikai felépítése kapott gutaütést? Magyarán ha törlöm a tömböt és újraépítem, akkor megbízható lesz, vagy ebben már ne reménykedjek annyira? Toltam rajta egy data verify-t, az 1 db hibás akármit jelzett, amit elvileg kijavított, de a hiba továbbra is fennáll. Mindenesetre rendeltem 3 db ugyanilyen vinyót, megpróbálkozom egy RAID 5-tel, amit amúgyis szerettem volna (bár lehet hogy nem lesz egy nagy áldás az ICH9R-en...de egyelőre ennyire van zseton, egy normális vezérlő rohadt drága
)