Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mlacee
tag
Új fejlemények!
Csak nem hagyott nyugodni a dolog és dupla RAIDdel próbálkoztam, tehát régi raid és új együtt. Eddig nem mertem mert ez igy már 5 merevlemez együtt és féltem hogy a táp már nem birja, de most hajnali kettőkor már minden mindegy volt
Tehát két RAID együtt, első inditásnál ugye mindig mindent felismer a RAID BIOS és az XP felbootolt! Azt hittem az új merevlemezek RAIDje szétbarmolja a controllert, de úgy látszik ha felismeri akkor tényleg működnek. XP alatt láttam a terás RAID-0 tömböt és futtattam rajta egy tesztet is, HD Tach 200 MB/s -es eredményt hozott ami 50nel több mint amit a RAID kártyával valaha is elértünk!
Remény? Lehet.
Most épp Geller_1972 kolléga által linkelt NVraid driver floppyt gyártok könnyitett txtsetup.oem fájllal és megpróbálok XPt telepiteni
Irok ha van új fejlemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Irok ha van új fejlemény.