- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, az a köv. gondom, hogy vettem nemrég egy uj alaplapot azért, hogy RAID-et tudjak kialakitani. Adott egy Asus Rampage Formula alaplap, két SSD Patriot Extreme Performance V2-es adattároló. Nos az lenne a gond, hogy nem sikerült RAID-et kialakitanom, RAID0-át szerettem volna, addig még sikerült, hogy telepitsem az op. rendszert, de telepités kezdetén kiirta, hogy nem talal HDD-t. Biost beállitottam, és ctrl-I
nyomtam, majd beállitotam a két SSD-t. Nem tudom mi a hiba, lehet hogy felkell még elötte telepiteni valamilyen szoftvert? Én a z SSD-re gyanakszom, hogy volt rajta valahol egy hibás szektor, azóta visszaküldtem reklamációra! Addig meg egy SSD-t használok. Simán lehetett azután telepiteni, ahogy ezt kivettem. Köszönöm elöre is a válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 870 QVO 1TB SATA SSD (bontatlan, új)
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7400-6500 MBs - 100/100 - Garancia
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest