Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, az a köv. gondom, hogy vettem nemrég egy uj alaplapot azért, hogy RAID-et tudjak kialakitani. Adott egy Asus Rampage Formula alaplap, két SSD Patriot Extreme Performance V2-es adattároló. Nos az lenne a gond, hogy nem sikerült RAID-et kialakitanom, RAID0-át szerettem volna, addig még sikerült, hogy telepitsem az op. rendszert, de telepités kezdetén kiirta, hogy nem talal HDD-t. Biost beállitottam, és ctrl-I
nyomtam, majd beállitotam a két SSD-t. Nem tudom mi a hiba, lehet hogy felkell még elötte telepiteni valamilyen szoftvert? Én a z SSD-re gyanakszom, hogy volt rajta valahol egy hibás szektor, azóta visszaküldtem reklamációra! Addig meg egy SSD-t használok. Simán lehetett azután telepiteni, ahogy ezt kivettem. Köszönöm elöre is a válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Farming Simulator 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest