Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Mini PC
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Elnézést, ha félreérthető volt. Nem szántam annak.
Napközben dolgozom, meg van egy gyermekem is. Így nem óhajtok és nem tudok (idő hiányában) mindent Ádámtól, Évától elmagyarázni. Ezért voltam olyan rövid.
Te egy servert szeretnél felépíteni, ahol a követelményeknek töredékét adtad meg, de meghatároztad a hardware egy részét. Mivel a követelmények nem ismertek teljesen, így több mint 20 éves számítástechnikai tapasztalatom alapján adtam az SCSI ötletet. Lehet, hogy valóban nem kell, de a töredék információk alapján nekem nem így tűnik. Valamint 16 winyót RAID5-be kötni elméletileg lehet, gyakorlatilag írás vonalán PIO sebességet is jó ha el fog érni. Viszont ezeket az információkat másoktól is meg tudhattad volna EBBEN a témában. Ezen a területen nálam van itt nagyobb gyakorlattal és tudással rendelkező szakember. Én csak a véleményemet mondtam el.
Viszont ha csak ilyen ritkán nézel rá a témára, akkor párbeszéd nehezen fog kialakulni. Vagyis csak nyögvenyelősen tudunk tanácsot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest