- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Adott volt egy Gigabyte H61M-S2PV lap amire volt kötve egy 250-es SSD, és egy 2TB-os HDD.
HTPC-nek volt használva.
Most kapott egy kis ráncfelvarrást egy Asrock B365 Phantom Gaming 4 személyében, és 2db 3TB-os Toshiba P300 HDD-t amit Raid0-ban terveztem használni.
A rendszer tökéletesen felállt a régi után ezzel nincs is gond, lefrissítettem a chipset és egyéb drivereket.
Biosban ugye csak úgy tudok RAID kötetet létrehozni ha az AHCI üzemmódot átváltom RAID-re, akkor újraindítás után meg is tudom csinálni a kötetet minden okés, viszont így nem látja az SSD-t nem tudok bootolni róla.
Ha visszarakom a boot módot AHCI-ra akkor biosban nem látom a RAID0 kötetet, viszont SSD-ről megy a boot, és win10 alatt is látok egy raid kötetet. Jól sejtem hogy ez ilyenkor csak szoftveres Raid és nem a lapon lévő kezeli a kötetet?
Meg lehet azt csinálni win újrarakás nélkül, hogy RAID módban is tudjak SSD-ről bootolni?Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest