Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Adott volt egy Gigabyte H61M-S2PV lap amire volt kötve egy 250-es SSD, és egy 2TB-os HDD.
HTPC-nek volt használva.
Most kapott egy kis ráncfelvarrást egy Asrock B365 Phantom Gaming 4 személyében, és 2db 3TB-os Toshiba P300 HDD-t amit Raid0-ban terveztem használni.
A rendszer tökéletesen felállt a régi után ezzel nincs is gond, lefrissítettem a chipset és egyéb drivereket.
Biosban ugye csak úgy tudok RAID kötetet létrehozni ha az AHCI üzemmódot átváltom RAID-re, akkor újraindítás után meg is tudom csinálni a kötetet minden okés, viszont így nem látja az SSD-t nem tudok bootolni róla.
Ha visszarakom a boot módot AHCI-ra akkor biosban nem látom a RAID0 kötetet, viszont SSD-ről megy a boot, és win10 alatt is látok egy raid kötetet. Jól sejtem hogy ez ilyenkor csak szoftveres Raid és nem a lapon lévő kezeli a kötetet?
Meg lehet azt csinálni win újrarakás nélkül, hogy RAID módban is tudjak SSD-ről bootolni?Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Politika
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest