- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Van egy kis szerverem, FreeNAS van rajta, hagytam neki, hogy megcsinálja a RAID-et, ő RAIDZ1-et csinált 4db 4TB-os vinyóra. Mivel kezdett szűk lenni a hely, ezért vettem mellé még kettőt, raktam volna bele, és lám, nem lehet csak úgy bővíteni ám ezt, ahogy én kitaláltam.
Szóval a kérdés: Tényleg nem opció a bővítés? Nekem szükséges lenne, hogy egy lemezként használja, nem akarok külön poolokat, meg mindent...
Amennyiben úgy döntök, hogy lementek mindent, és újraépítem a RAIDet, úgy milyen verziót használjak? Főleg videó-nyersanyagok vannak a gépen, és 4-5 kliens innen vágja a felvételeket. Fontos lenne, hogy ha megint bővítésre adom a fejem, akkor ne kelljen már végigjárni ezt a procedúrát...
Valamint van egy LSI SAS2108 alapú RAID kártyám is, amit nem használok, mert a ZFS-nek az kell, hogy közvetlen nyúljon a lemezekhez (emiatt már volt egy masszív adatvesztésem is), és nem lennék szomorú, ha ezt is bevethetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest