Hirdetés

Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz Lubi #962 üzenetére

Ja ne kezdjük már megint!!! Jó nagy halom olyan 9500as van amin nem megy a mod. Most az hogy amit Te láttál azokon ment attól még marad egy rakás amin nem megy a mod, főleg a márkásabb cuccokok és ez TÉNY, amit sokan alátámasztanak a PHról is (legalább 4-5 olyan hozzászólót láttam már akinek nem ment) és a nagyobb hadrveroldalakon is lehet olvasni. Az hogy a 18k megéri-e döntse el a kedves user maga (nekem nem éri meg).

Másodszor: a 9500pro magja AZONOS a 9700 és 9700pro magjával szóval ugyanannyira húzhazó (megintcsak tapasztalatból tudom ert láttam 340/309en menő 9500pro-t és AND1 is akörül hajtja). A húzás mérvadója a RAM szóval a sima 9500 3-3,3ns-os ramjai SOHA nem lesznek a 9700PRO 2,8as ramjaival egy szintre húzhatóak (hacsak valaki nem találja meg a feszemelő kondikat a nyákon)

Harmadszor: felétek kapható még 9500 és 9500pro (nem az érdekel hogy árlistán van-e hanem hogy tud-e hozni a bolt)? Mert az egész jól ellátott pesti boltokban már nem nagyon (vagy nagyon nem?)...

Aktív témák