Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Ja ne kezdjük már megint!!! Jó nagy halom olyan 9500as van amin nem megy a mod. Most az hogy amit Te láttál azokon ment attól még marad egy rakás amin nem megy a mod, főleg a márkásabb cuccokok és ez TÉNY, amit sokan alátámasztanak a PHról is (legalább 4-5 olyan hozzászólót láttam már akinek nem ment) és a nagyobb hadrveroldalakon is lehet olvasni. Az hogy a 18k megéri-e döntse el a kedves user maga (nekem nem éri meg).
Másodszor: a 9500pro magja AZONOS a 9700 és 9700pro magjával szóval ugyanannyira húzhazó (megintcsak tapasztalatból tudom ert láttam 340/309en menő 9500pro-t és AND1 is akörül hajtja). A húzás mérvadója a RAM szóval a sima 9500 3-3,3ns-os ramjai SOHA nem lesznek a 9700PRO 2,8as ramjaival egy szintre húzhatóak (hacsak valaki nem találja meg a feszemelő kondikat a nyákon)
Harmadszor: felétek kapható még 9500 és 9500pro (nem az érdekel hogy árlistán van-e hanem hogy tud-e hozni a bolt)? Mert az egész jól ellátott pesti boltokban már nem nagyon (vagy nagyon nem?)...
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest