Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Az érdekelne még hogy mekkora monitoron és milyen frekvenciánál. mert szerintem 1600×1200 és 1024×768 között képügyileg nem sok eltérés van (főleg AA és Smoothvision bekapcsolásakor) de 1024et még a legtöbb mai monitor 100HZen tud 1600at meg általában nem. Nefélj eljön majd az az idő amikor már a folyamatos játékhoz vissza kell venned 800×600-ra. Nálami Bloodryane 1,8Ghz körül 512DDR-el (400as FSBvel) és 8500as Radeonnal itt-ott beszaggat 800×600/full detail-nál még AA nélkül is.
Galántai vagyok szóval megjártam én is a nagykereket Pozsonyban :) A Lybra (ott vannak márkásabb cuccok: Gigabyte, Hercules-VGA; Samsung, SONY - monitor; SMC, 3Com - hálózat stb.) szemtelenül drága de még az olcsóbb (AGEM - APACER, ManLi, Beneq, Relisys rulez) is csak kicsivel van a jobb magyar kiskereskedők árai alatt. Azok az APACER ramok meg nem is annyira vészesek, láttam Samsung meg Infineon modulosat is belőle. ManLi Radeonnal én is kacérkodtam egy darabig de abból is volt 250/200as sorozat :( Te mikor vetted a tiédet és milyen (sebesség/gyártó) RAMok vannak rajta?
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest