- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
kinghaxor #14124 üzenetére
Sajnos a tápod miatt felejtős.
Tuningal meg főképp,mivel illő a procit meghúzni egy kicsit,hogy egy CF rendszert ki hajtson.
Hűtés,vinyókról meg nem is beszélek.
Oda minimum egy hasonló kell mint ami nekem is van,ha egy kis tuning is bele fér,és nem szeretnéd a tápot gyilkolni.
Minimum egy Márkás 700W elég lenne oda.
Bár alap MHZ-eken ideig óráig elbírná a tápod. -
DjDanee87
addikt
válasz
kinghaxor #6938 üzenetére
Nem WD Caviar Green HDDd van? Nem vagyok teljesen tisztában a fogalmakkal, de nekem a WoW csinál ilyen apró kép-akadásokat (kevesebb mint 1mp-re beáll a kép) nem olyan sűrűn, de észrevehető.
És arra azt kaptam, hogy lehet hogy a HDD miatt van. És nekem tényleg WD Caviar Greenen vannak a játékok, és elképzelhetőnek tartom h amiatt van.
http://prohardver.hu/hir/western_digital_caviar_green_hdd_hiba.html -
mpierre
veterán
válasz
kinghaxor #6938 üzenetére
Ez a több monitoros felhasználással lehet összefüggésben.
A gépemet elvittem más valakihez - egy proci próba miatt - és az illető monitorja nem volt hajlandó működni (képet adni) arról a dvi csatiról, amit én is otthon használok. Amint átdugtuk a másik csatlakozóra, azonnal lett kép. Sőt, addigra (kb 10 másodperc tökölés) a win7 be is azonosította a monitort.
Arra, amelyiken villogó sárga kép van dugj rá egy másik monitort és ha van képe, akkor nincs ott semmi gond. Persze, ha van másik monitorod...
Cris99: Próbáld meg szerkeszteni a hozzászólásod... egyszerűbb.
7 sec alatt 2 hsz.
Szerk2: A 6939 és a 6940 mehetett volna egybe is.... Akár.
-
Pug
veterán
válasz
kinghaxor #5546 üzenetére
Pár apróbb észrevétel: a tuning megléte, mértéke egyik kártyánál sem garantált, nem hogy még a moddolásé
A nálad jelentkező probléma (be-beakadás) feltárásához jó lenne tudni a géped többi komponensét (amúgy ez a jelenség számomra leginkább a nem elegendő rendszermemóriával hozható összefüggésbe), erősem kétlem, hogy a vga hibája lenne
Ha pedig az adatlapodon lévő összeállításban hajtod a kártyát (biztos valami AGP Edition-t kaptál a 6950-ből) , hát akkor ne csodálkozz, hogy be-beakad a játék
, szóval talán illene frissíteni, ha már választ szeretnél kapni a problémádra, persze csak ha valóban választ szeretnél, a helyett, hogy csak a mérgedet kiadod. Problémákat infomrációk nélkül nem igazán lehet orvosolni
A tuning problémáid miatt jó lenne tudni mondjuk a tápod típusát is...rup1u5: nekem a 6950-es alapfesszel (1.1V), feloldott SP-kel vígan rohangál 940/1450-en, mindezt 64K-ért, nekem meg ezért van pillanatnyilag AMD-m
De azért köszönjük a tartalmas hozzászólásban kicsúcsosodó beugrásodat a topicbaPS.: valaki megfejtette már a SzlobiG által említett új MSI AB feature-t: "Added new compatibility option to "General" tab, allowing you to select GPU
type on some graphics card models using different GPU types (e.g. low-leakage and high-leakage Cayman GPUs on RADEON 6950 series graphics cards). The option affects default reference GPU voltage and 3D voltage control path" hogy pontosan mire is jó ez, stb...
félre értés ne essék, nem a nyelvvel van gondom, hanem, hogy melyik chipeket érinti melyik kategória és hogy ez pontosan miben is nyilvánul meg.... -
XoZ
aktív tag
válasz
kinghaxor #4020 üzenetére
Ez a teszt annyiban nem "korrekt", hogy ha minden igaz, akkor alapórajelen mentek a processzorok, és úgy a Sandy Bridge platform sebességelőnye a processzornak köszönhető. A legjobb lenne egy olyan teszt, ahol ugyanabban az alaplapban (2 db x16 slottal) és ugyanazzal a processzorral mérnek (az x8 sebességet pl. a csatlakozók leragasztásával lehetne elérni), de ilyet még nem sikerült találnom. A legtöbb tesztet az x8 és x16 összehasonlítását egy kártyával végzik, ezeknél általában minimális a x16 előnye. Az érthető is, mivel hiába van kétszeres sávszélessége az x16 slotnak, ha nincs szükség erre a legtöbb játéknál, mert nem mozgat meg nagy adatmennyiséget a videokártya felé. Tehát amíg belefér az adatmennyiség az adott sávszélességbe, addig ugyanolyan sebességű lesz a két slot. Nagy adatmennyiséget akkor kell átvinni, ha pl. sok textúraadat van, ami egyben magas VRAM igényt is jelent. Ilyen esetben tehát várható, hogy az x16 slot jobban fog teljesíteni.
-
válasz
kinghaxor #2364 üzenetére
Nekem ez 24/7-es beállítás. szvsz marhaságokat nem akarok írni, mert már rég nem érdekel a tesztelősdi, legutóbb is akkor indítottam el 3dmarkot amikor megvettem az 5850-et
Ha azt vesszük alapul hogy rengeteg van még a prociban, ram-ban akkor szerintem még bőven lehetne. Vga-t meg nem tudom, mert az 5850-et se, és ezt se fogom húzni.
Egyszóval rengeteget számít mi van a vga alatt.
Illetve azt tartsd szem előtt, hogy az Ati karik rendre kevesebb pontot kapnak, mint az Nv-k.
Állítólag ebben az nv keze van, de én nem megyek bele következtetésekbe.
Aztán hogy ez mennyire fikció vagy sem, azt döntse el mindenki maga, meghát van már elég összeesküvés elmélet -
kinghaxor
aktív tag
válasz
kinghaxor #2157 üzenetére
"Pedig azért ez csak egy GTX 580." Ezt átfogalmazom kicsit. Nem úgy értettem, hogy csak egy 580-as. Írásban nem jön ki a hangsúly. Úgy értettem, hogy ez azért egy GTX 580-as. Ami jelen pillanatban az NV csúcsa. Nincs nála jobb jelen pillanatban. Bár még a játék megjelenéséig kijöhet az NV/ATI 2 gpu-s változata is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest