Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
jó lenne.már jönnek az elvonási tüneteim.....
-
Máté94
addikt
Ez lett volna az egyik kérdésem
De más nem tud csinálni? -
fanfany65
tag
Hali!
Sajnos ma nem tudok szervert csinálni mert dolgom van bocsi!! -
fireproof
őstag
MA is lesz verseny?
-
zodo
nagyúr
Remélem megoldódik a próblémám , miután felraktam az 1.2-es patch-et.
User error!Hétvégén siettem és csak bemásoltam a c....-t és kész.
Ehhez képest szép teljesítmény ,hogy még így patch nélkül is tudtam menni veletek.
Lehet,hogy ennyire kompatibilis a Win 7.Gyorsan be is pótoltam a délutáni kiesett futamokat. Nyomtam egy órácskát.
Találkoztam egy hazafival is burdy1 néven, de hamar lelépett. -
x63
aktív tag
Úgylátom a héten sok jó versenyről lemaradok.
Majd 22:00 után bosszantom az oroszokat. -
fanfany65
tag
Hali Köszi a mai játékot mindenkinek,szerintem ilyen sokan még soha nem voltunk!
-
fireproof
őstag
jó volt ez a mai
-
pcguru1
őstag
válasz
gamerkiller #5449 üzenetére
Olvas vissza egy kicsit,az 5403.hsz-nél ott a link
-
ngabor2
nagyúr
a warezt lehetne erősen hanyagolni, ketten is pihennek miatta...
-
Máté94
addikt
Bocsi srácok de beszart a GRID.Peidg ma raktam újra.Na mindegy.Megpróbálom újra rakni
-
PiE137
senior tag
válasz
gamerkiller #5477 üzenetére
Több 100 megás a cucc, v mi?
linkje nem lett volna....?
Ennyi huza-vona pár győzelemért.... -
gamerkiller
senior tag
Még én is itt vagyok nyugi..
-
PiE137
senior tag
válasz
gamerkiller #5465 üzenetére
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/race_driver_grid_v11_javitas
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/race_driver_grid__v12_patch -
PiE137
senior tag
Nálam elmúlt 19h, hol a szeró....?
-
zodo
nagyúr
válasz
Bemész a fentebb említett Multiplayers menübe ,létrehozod az on-line felhasználó fiokodat.
Aztán ,pedig a (#5446) hsz.-ben írt úton belépsz a szeróra és nyomhatod. -
PiE137
senior tag
válasz
gamerkiller #5454 üzenetére
Ennyire nem lehettek lámák srácok, a menü adja magát...
-
Máté94
addikt
Én is mindjárt jövök!
-
PiE137
senior tag
válasz
le van írva feljebb, had ne ismételjem magam,.. -
gamerkiller
senior tag
Na már rájöttem! Felőlem mehetünk xD
-
fess
őstag
köszi szépen mind2 választ,akkor megyek én is
-
gamerkiller
senior tag
Én mennék multyzni ha valaki elmagyarázza hogy kell.. Egy magyarosítás linket kaphatok?
-
fess
őstag
ezt a szervert a játékon belül hol kell keresni?
-
zodo
nagyúr
válasz
fireproof #5442 üzenetére
Szia!
A gamepad-os beállítást meghagyom másnak. Viszont,ha az én képeimen látható Fps számra gondolsz akkor le kell töltened ezt , telepíted => beállítod => lerakod tálcára és máris nézheted a játékban vagy bármilyen más felhasználási területen az értékeket. Hotkey-kel ,pedig készíthetsz képeket vagy video-t.
fanfany65 Most figyelni fogok, várom a startot.
-
fanfany65
tag
Látom komoly viták alakulnak ki, este lehet bizonyitani!
19 órátol csinálok szerot lehet jönni!
Név:fanfany
Jelszó: gridUI:Mindenkitöl kulturált indulat nélküli versenyzést várok!
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Megtaláltam ezt a topicot és megörültem,hogy van még aki játszik vele.Főleg online-ba mivel nem sok magyarral találkozik szerintem az ember.
Ha valaki csinál szervert akkor szóljon,Köszi! -
-
PiE137
senior tag
Azért lassabb billentyűvel, mert azt vagy nyomod, vagy nem, tehát a jel erősséget nem tudod szabályozni...
Viszont a pedálokkal már az indulás is gyorsabb, mert nem kapar el a kerék rajtnál, a kanyarkigyorsításokról nem is beszélve...
És manuális váltásra is most álltam rá, mert a gépi automata néha s**rba hagyja az embert, nem kapcsol vissza enyhébb kanyaroknál!
Az tény, hogy akár hónapokig is eltart, míg vki gyorsabb lesz kormánnyal, de ha ráérez, utána nincs ellenfele!
Engem is az idegelt ki, hogy a gyakorlott konzolosok feljöttek, és xbox360 kontrollerrel s***rá vertek! (ez a dúrva kifejezés nálam 1mp-et jelent körönként kb., billentyűzetesek nem nagyon tudtak megverni -
zodo
nagyúr
Semmi gond srácok ,hisz hirtelen pottyant az ölembe e kivételes lehetőség, nem lehetett rá számítani.
Csak gondoltam , hátha össze tudunk hozni a "hirtelen futamot".
Más:
Támogatom JColee ötletét, szerintem sokan így csinálják és ha betévedsz egy ilyen szeróra az első verseny útán már reppensz is kifelé.
-
fanfany65
tag
Érdeklödés hiányában kiléptem!
-
fanfany65
tag
Inditom a szerot gyertek!!
-
fanfany65
tag
válasz
fireproof #5419 üzenetére
Nem az nem az cclainer ideiglenes fájlok és a registrit tisztitja.
A töredezettség mentesitést a defrag progik végzik van belölük elég sok.
Ingyen használhato is ,de van egy progi amit én is használok Ashampoo® WinOptimizer.
küldök linket itt megtalálod igaz probaverzio de kiprobálni tökéletes és egy katt-al mindent elrendez!
http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_5_1906___EUR.htm -
zodo
nagyúr
válasz
pcguru1 #5418 üzenetére
Nem teljes , hanem a kiadás előtti utolsó verzíó: Windows 7 Release Candidate
Ahogy Kommy is írta 2010 tavaszáig használható, márciusban már csak korlátozottan. ( 2 óránként újraindítja a rendszert )
-
v!ct0y
veterán
válasz
fireproof #5416 üzenetére
Registry cleaner meg ajánlom ezt is Disc cleaner
-
fireproof
őstag
mi ez a registi clean vagy mi amit itt írogattok?
-
zodo
nagyúr
Ha arra gondolsz ,mint a Rangsorolt versenyeknél akkor olyan lehetőség nincs Private sessionba.
Viszont a játék chat-jén keresztül írhatsz kivánságlistát és azt a szeró készítője tudja beállítani neked ( ill. sűrűn kérdezi is: mi legyen ) ,mint pl. a törés be-ki kapcsolását.
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
fanfany65 #5410 üzenetére
Szia!
Megnyugtatlak, nincs gond a 32-bit-es verzíóval sem !
Szóval elkezdtem kutakodni, de nem találtam árulkodó nyomot ami a hibára utalna.
Win 7-es topikban ill. külföldi forumokban is azt olvasni,hogy szinte 1-2 (user error) kivételével, hiba nélkül megy a játék több build verzíó esetében is.Ma reggel nyomtam egy órácskát single módban és nem ütköztem próblémába.
Futtatam a Gpu Caps Viewer-t is, aminek eredménye is a fenti állításomat ígazolja, hardver szinten.
Sőt , kiváncsiságból feltettem a Fraps-ot is mert anno átlag 40 fps tudod xp alatt a rendszerem.Win 7 Rc alatt ugyanazokkal a beállításokkal,mint anno Xp esetében: 1440x900 / Ultra High-ban a laza 35-40-et símán, átlagban 50-55 ,de tud 70-80 fölött is !
Tehát a kutya az on-line oldalon van elásva.
Más: találtam egy ilyet ,hátha érdekel valakit, Directx10 mod a játékhoz.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
fanfany65 #5400 üzenetére
Szeretném megköszönni Neked, hogy kitartottál fanfany65 a szerverkészítés mellett!
Máshogy nem lennénk ennyien, ha nem csinálod meg nap mint nap a szervert és jó látni, hogy tényleg vannak ilyen emberek, akikben lehet bízni.Személy szerint nekem tegnap nem voltak jó versenyeim pont a törés miatt, csak ha első helyről tudtam indulni. Amúgy is elszoktam egy kicsit az egésztől, de nem hinném, hogy amiatt van.
-
Thomaster12
tag
Most van valaki fent?
-
fireproof
őstag
grid hez van magyarítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest