Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
LA_COSTE #4797 üzenetére
Igazad van ,jó lenne valami változatosság.
Nekem meg van a Toca 3 csak nincs fent a gépen és mentésem sincs hozzá.
Topikja se pörög,szerintem egyedül maradsz ezzel az ötlettel.de pl.: irigylem a Test Driver Unlimited-es tagokat, van saját házi versenyük is.
Készítettek saját tervezésű pályakat és ki-mikor épp ráér nyomja, ídőeredményeket közzéteszik (screenshot-al) így zaklik ,asszem 12 futamos bajnokság.(#4798) Neoteric : hát akkor csak szét kellene nézzned a beállítások környékén, ahogy Kommy javasolta.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Neoteric #4796 üzenetére
A Private session játékmódnál nincsenek statisztikák, még a lement köröket se adta hozzá a teljes statisztikához, amugy meg nekem, amikor profilt cseréltem a multis résznél megmaradtak a statisztikáim(nevet, és ezzel profilt cseréltem). Szerintem megmaradnak az adataid, ha zodo elmondása szerint kiveszed a mentést.
Lenne egy felvetésem: nincs meg valakinek a Toca Race Driver 3? Szeretnék pár versenyt lemenni multiban, ha van valakinek kedve hozzá. Több kocsi (és be lehet állítani), több pálya, van időjárás-beállítás és szerintem izgalmasabb lenne.....
Jobban kihozná a tehetségünket
.
-
Neoteric
addikt
nemtudjátok mér van az h beraktam a logitech momo racingemet, elindítok egy single racinget, aztán fullon nyomom a gázt, de az van hogy az első sebességbe megy rendesen, aztán 2es be marad végig és tök lassan gyorsul, 3asra csak akkor ált ha vmi nagy lejtőn lefele megyek ,de ottis max megyek 125-el, azt lejtő végén visszavált 3asra..
próbáltam billentyűzettel és most azzal is ien.
kormány opciókat meg nem lehet állítani, csak h mien legyen a force feedback
vki help pls?
-
macy
addikt
Találtam egy képet amit még rég csináltam. Motorháztetőre tettem egy képet.
-
zodo
nagyúr
válasz
Narancs #4777 üzenetére
Na ennek örülök,hogy csak a drivert kelett kicserélned.
Driftes sztori: köszi ,majd megnézzem ,ha egyszer lesz ídőm újrarakni a játékot.
Lehet,hogy hamarossan eljön az ídeje ,mert a régi konfigomból építek anyúkámnak egy pc-t és kiváncsiságból feltolom rá mit bír szegény kártya,ha egyáltalán elíndul.pcguru1 Majd ma ,hátha csinál valaki egy szerót !?
macy Én se ismerem a vistát ,pár hete van fent csak játék miatt. Majd az ünnepek útán leteszteltetem a srácokkal. Köszi.
-
zodo
nagyúr
Tessék ?
Ja,hogy néha beszaggat a játék. Nekem is volt,de már kinőtte ezt a hibáját , Narancs kollégának próbáltunk segíteni.
Szerk: : Jaaa ,hogy nem tudnak belépni a szeromra? Lehet,de nem értek hozzá.
Nem tudom,hogy kellene beállítanom,hogy jó legyen? Most a vistán lévő ,gyári tűzfal van bekapcsolva egy avg 2008-al karöltve. Routerbe engedélyezve a gameport.
Nálam csak a Drift-es versenyek betöltése alatt lép ki a játék.
Single ill. on-line módban is. -
zodo
nagyúr
válasz
pcguru1 #4773 üzenetére
Ez egy villám party volt ,figyelni kell!
Én is épphogycsak elcsíptem,mert máshol nézzelődtem, mire visszajöttem már ment a szeró. Kiírnám előtte 1-2 órával ,de mint tudjuk az én általam készített szeróra nem tud senki belépni.
Ezért sűrűn benézek ide ,hátha elkapok egy party-t.
-
zodo
nagyúr
Hölgyek és Urak!
Lesz ma gumifüstőlés ?
-
Enton
addikt
válasz
Narancs #4764 üzenetére
Ez egy ilyen ati FEATURE. Havernál 4850-es ATI, 8.7 vagy 8.8-as catalist van fent és le le esik a fps 1 mp ig és akkor utána meg megint jó. és mindezt random csinálja csak a játék alatt menüben nem látható ilyen jelenség.
Sajnos hiába néztük, semmi progi nef fut aminek nem kéne, swap fájl is jó win lapozófile is jó.
Egyetlen egy dolgot nem próbáltunk még ez pedig az hogy megtömni a c: meghajtót miután a visszajátszás swapot letöröltük. Ez még lehet tudna segíteni akár nálad is.
Tehát próbáld meg ezt:C:\doc&sett\allUser\Aplicationdata\Codemasters\Grid\DataCache\"usernév"\replay\
amit itt találsz töröld le, utána meg tömd meg a c: meghajtót hogy ne tudja ujra létrehozni a visszajátszós file-t.
Talán sikerülhet. -
Narancs
őstag
Ha kevés lenne, akkor miért fut egyszer teljesen jól 60+ fps és miért szaggat be ugyanazon a pályán, ugyanolyan beállításokkal máskor? Ennek semmi értelme...Háttérben nincs fut alkalmazás, először énis erre gondoltam. Leszedtem a Launchert, kikapcsoltam a blurt és a post processinget, a grafika látványosan trágyább lett, az FPS is megugrott, de a néhai szaggatás maradt.
-
zodo
nagyúr
válasz
Narancs #4759 üzenetére
Lehet,hogy kevés a vga karid.
Esetleg valamilyen háttérben futó alkalmazás miatt szagat be ,amikor épp szaggat.Nálam 1440x900-on Ultra High beállítások melett is hoz átlag 35-40 fps-t ,de ha pl. elíndult az avg ellenőrző alkalmazása akkor tényleg beszaggatott egy kicsit.
Megoldás kikapcsoltam vagy más ídőpontot adtam meg az automata índitási paramétereknél így megszünt a problémám.Szerintem,pedig az utóbbi évek legjobb autos játéka!
-
Narancs
őstag
Na jó ez a játék egy ratyi szar, ugyanazon a pályán egyszer teljesen jól fut, legközelebb meg játszatatlanul szaggat.
-
pcguru1
őstag
Én is benézek ha lesz ma race,csak egy kicsit szarakodik a bill-em és a másikat már csak a jövöhéten kapom meg
-
Neoteric
addikt
énis köszi a tegnapi játékot (RazerDeathStar voltam)
ha mais lesz, akkor jelezzétek itt pls.
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy néha beszaggat a játék!
Átfutottam a topikot, és rengetegszer találkoztam ugyanezzel a hibajelenséggel leírva, de rendes megoldás valahogy nem született (ha jól láttam).Van már valami fejlemény szaggatás ügyben?
-
zodo
nagyúr
Szintén, köszi!
Szerk: ídáig is senior tag voltam
-
JColee
őstag
bocs a vége miatt
nagyon nem bírt a játék magával, kellett még egy hiba
most vmi olyasmit ugatott, hogy változást észlelt az adatokon, ezért nem tudta feltölteni a köridőket...
na mind1 kösz a gamet -
sto1911
veterán
En is koszonom a jatekot, de ma ez nem nagyon ment nekem
-
pcguru1
őstag
Még mindig nem enged vissza,mindegy köszönöm a résztvevöknek a mai játékot
-
JColee
őstag
pcguru elment valahova, mostmár én vagyok a szerver
JColee, pass maradt grid -
Neoteric
addikt
rámek hogy create new acc, és aszondja h az userem nem valid..
mér nem?már megy.
-
LA_COSTE
senior tag
Csinálok egy sessiont, név Nathan-Scott, jelszó: grid. Aki akar, jöhet!
-
7600 GS
addikt
Figyelem emberek! Ma 18:00-tól szeretné GRID-ezni veletek!
Host: MAXIMUSII
Pass: gridUi.: Vetem új bilentyűzetet!
-
Neoteric
addikt
válasz
pcguru1 #4730 üzenetére
én kormánnyal eddig csak a DIRT-öt próbáltam, ott sztem nagyon faja, bár sokkal nehezebb, mint billentyűzettel.
amien éles kanyarok itt vannak, még billel is alig tom bevenni, nemhogy kormánnyal.
amivel nemtok megbékélni az az h ha kimegyek kavicságyásra és adok neki gázt (de nem kanyarodok), akkor elkezd farolni összevissza.
máma sztem megpróbálom GRID-et is kormánnyal, kiváncsi vagyok rá azért..
-
Enton
addikt
Kártya függő is a dolog, mert pl egy 6600GT vagy 7300GT től ne várj egetrengető gyorsulást.Én pl nem nagyon vettem észre gyorsulást mióta Gridezek, pedig akkor még Omega drivert használtam ami a 169.21-re épült most meg a 182.08-as whql van fent de annyira nem nagyon lett gyorsabb azalatt az lassan 1 év alatt. Habár az uj GT200-as chipekkel szerelt NV-knél lehet van akkora gyorsulás.
-
JColee
őstag
válasz
<.RicHarD.> #4727 üzenetére
grat hozzá, szép eredmény
-
idg104
tag
Sziasztok!
Mostanában kicsit gyakran jönnek ki új nvidia driverek, és ahogy töltögettem őket lefelé, mindig átfutottam a szememmel a leírásokat, de csak gyorsan. Nos, úgy vettem észre, hogy a GRID mindig szerepel a leírásban.A kérdésem a következő:
Mennyit dobnak a játék gyorsaságán az új driverek?Mert mintha azt olvastam volna egyszer, mikor szedtem le az aktuális drivert, hogy 40% javulás...
-
zodo
nagyúr
válasz
Neoteric #4715 üzenetére
Abba nem vagyok bíztos,hogy nem -e kell előtte végigjátszani single módban a játékot,hogy tudj játszani on-line ,bármilyen versenyen.
Ezt majd egy hozzáértő megmondja.Amúgy létrehozol egy on-line felhasználót ,ami automatikussan be fog jelentkezni ,minden játékínditáskor és kész.
Esetleg fel kell raknod az 1.1-es vagy 1.2-es patch-et ,hogy lásd a szervert.
Többjátékos Mód / on-line / személyes versenyek alatt kiválasztod a szervert és belépsz a jelszóval, melyett mindig közzéteszünk itt a topikban ,mint láthatod. -
JColee
őstag
válasz
<.RicHarD.> #4719 üzenetére
hogy tudsz 6 percet menni?
nálam csak 5 utűn a 10 perc jönnyomtam egy 10 perceset, 258 milla, 91es combo
-
zodo
nagyúr
válasz
<.RicHarD.> #4719 üzenetére
Kormánnyal ?
-
<.RicHarD.>
tag
Na..megdontottem a rekordom
6 perc alatt 130milla..Szabadstilusu driften
-
zodo
nagyúr
Szintén, köszönet mindenkinek!
pcguru1 Ha rágyúrsz a féktávokra ,ahogy a többiek is javasolták akkor jobb körídőket tudsz menni. Szerintem , sok pályán azon dől el a futam ,de legalábbis értékes mp-ket nyerhetsz ,ha nem szaladsz a szemközti falba.
-
pcguru1
őstag
Ismét egy szinvonalas versenyen vehetem részt,köszönöm a többi részvevönek
-
Neoteric
addikt
ha vki elmondja részletesen hogy mit kell tenni ahhoz hogy onlineon tudjak játszni, akkor szívesen megyek, bár tegnap kezdtem a játékot, szal nemvok vmi tapasztalt sofőr.
-
CarrGomm
aktív tag
Hi. Csinál vki ma szervert?
-
Neoteric
addikt
Üdv
Van egy problémám.
Végre megcsintam singlebe a saját csapatomat, rámegyek az első muscle versenyre, megcsinálom elsőre, és mikor az van hogy Continue, View replay, meg Exit, és rámek a countine-re hang elkezd kerregni, kép rövidideig vmi kékhátteres szart mutat, aztán újraindul a gép. (nemtom elovlasni mit ír ki mer túl gyors ahhoz)Mondom biztos túlmelegedett vmi, de proci is 45fokos, vga is 50alatt van, szal nemtom mi lehet a gond.
Megpróbáltam megin megcsinálni és megin azt csinálta, de csak akkor mikor a Countine-re megyek. (replayt +exitet nem próbáltam)1.2es patch fennvan.
vki help pls
-
zodo
nagyúr
Részemről, gyorssan letuttuk a mai napot!
Köszi srácok ezt a 3 darab bemelgítő kört. -
JColee
őstag
mivan srácok más nincs itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest