Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri1014
senior tag
válasz
westcoastog #21699 üzenetére
Hát elvileg eddig így is volt...csak a diktátorotok háborúsat akar játszani.
-
westcoastog
veterán
válasz
motormouse #21697 üzenetére
Látom még nem nagyon tanultad meg a helyes fórumhasználatot.
(#21696) feri1014
Akkor ne rakjátok át, vagy én nem tudom hogy van még ez.
Mondom 6-tól fél7-ig lerendezzük a gridet, aztán aki akar mehet rfactorra, már ha gridezni is akar. Ennyi.
Kell két szaros játékból ügyet csinálni, szórakozni akarunk nem egymásnak esni, van megoldás csak meg kéne beszélni. -
motormouse
aktív tag
válasz
westcoastog #21695 üzenetére
jönnék, de látod
áááhhh nem bírommm sírok a röhögéstől
-
feri1014
senior tag
válasz
westcoastog #21695 üzenetére
Csak, ha az rF futamokat átrakjuk 18:00-ra akkor meg egyből az lesz a gond, hogy a Grid futamok is 18:00-tól kezdődnek...
-
Baluuuka
tag
válasz
westcoastog #21691 üzenetére
Ez ne vegye el a kedved!!!!
Hahótázz nagyokat inkább!!!!!
-
feri1014
senior tag
válasz
JJános #21683 üzenetére
Hát ez besz*rás.
Szóval mivel te úgy gondolod, hogy a másik topicban nem kaptad meg a megfelelő hangnemet ezért megszivatod azokat akik mind a két versenyen részt szeretnének venni? Jó kis kapcsolat.
És nem azért de, visszaolvastam ebben a topicban. A futamok 18:00 körül kezdődtek, nálunk az időmérő kb 18:55. Mi ezzel a gond? Aki Gridezik az nem indulhat rF-es bajnokságban?
Ez az egész nekem inkább tűnik a te haragod levezetésének mint sem ésszerű döntések sorozatának.
-
westcoastog
veterán
Nem tudom régebben hogyan mikor voltak a versenyek, de basszus nem lehetne ennyire megoldani hogy aki mindkét versenyen akar indulni, az tudjon indulni? Ne legyen már ebből cirkusz hogy melyik játék mikor kezd, egy gyors megoldást kéne találni, nem tudom hogyan zajlik egy ilyen futam gridben, de tényleg, elkezdjük 18-kor, fél7-re végzünk gondolom, aki meg rfactorozik is megy oda is. Jelenleg nem állok senki pártján, de tényleg nem igaz hogy nem lehet megoldani. Amiket eddig olvastam abból az jön le hogy csak a szembenállás megy ezerrel.
Azért jöttem ebbe a topikba mert úgy láttam hogy itt egy jó kis csapat van, ezért megéri megvenni a gridet, versenyezgetni. De így nagyon nem esik jól hogy csak a két tábor huszárkodását olvasom, találjatok már valami megoldást. -
adyz.
aktív tag
válasz
dzsavermadar #21689 üzenetére
Egyszerű: akkor mi kezdünk 6-kor.
westcoastog: Az időpontok soha sem változtak, nem ütköznek az idők, egyetlen egy ember fújja folyamatosan a magáét.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
motormouse #21664 üzenetére
Én erre a Hsz-re írtam, amit írtam.
Úgy látom, ez még nem változott.
De szóljatok, ha igen, csak nem vettem észre. Örülnék neki.
HSZEnnyi cívódás helyett, játszhattunk is volna.
-
JJános
addikt
válasz
Ted-Mosby #21686 üzenetére
Nincs ilyen gond. Nektek kéne belátni, hogy a probléma okozói ti vagytok. Ne próbáljátok áthárítani!
Ezt ti akartátok. Én jeleztem felétek. De semmi tárgyalási, de még szóba állási hajlandóságotok sincs.
Innentől aki bújt, aki nem ez van. Így jártunk.
Mi nem diktálunk, csak felvesszük a kesztyűt.
-
válasz
JJános #21682 üzenetére
"Arról volt szó, hogy az eseményüket 19.00-kor kezdik. Bármilyent."
Ez egy nagy tévedés. Ne próbálj már meg diktálni nekünk! Ennyire elment az eszed? Egész nap fut a szerver! Mint mindig. A verseny 19:00-kor kezdődik, már akkor is 19:00-kor kezdődött, amikor még te is ott voltál. Szóval ne papolj itt nekem hülyeségekről. Rendben van, hogy ez a grid topic, és meg akarod győzni a lakóit, de ők nem is akarnak elmenni innen abban biztos vagyok, és nem is izgat. Szóval nincs kit meggyőzni, csak erősködsz itt, hogy majd te megmutatod. Ezzel kezdted amikor átjöttél.
"Látom a 19.00 időt sem tartjátok. OK.
Akkor innentől mi is 19.00-tól tartjuk a versenyünket."Ez minden csak nem egy diplomatikus indítás. És akkor még te oktatsz ki bárkit, hogy milyen választ kaptál???
SENKI NEM KÖVETELT SEMMIT, EZ A KÉPZELET CSAK A TE FEJEDBEN LÉTEZIK!
-
JJános
addikt
válasz
feri1014 #21680 üzenetére
Nem arról va szó, hogy ez mit okoz. Arról van szó, hogy csak követel. Ez nem kapcsolat, hanem a másik becsmérlése, leköoködése, lekicsinyítése...és sorolhatnám.
Ha a kulof szekció úgy dönt, hogy én nem kellek ide, akkor én eltűnök innen, és nem lesz kivel veszekednetek.
-
JJános
addikt
válasz
motormouse #21675 üzenetére
Arról volt szó, hogy az eseményüket 19.00-kor kezdik. Bármilyent.
Ők semmilyen mértékű megbeszélést, tárgyalást nem folytattak senkivel. Én írtam ma az rfactor topicba, és eléggé el lettem utasítva.
Innentől minden engedményünket mi is visszavesszük. Végül is a mi rendezvényünk volt 19.00-kor, és az ő rendezvényük kezdődött később.
ha nem akarnak tárgyalni, megbeszélni, csak itt a topicba belőlünk kipréselni bármit is, akkor ez a kapcsolat nem kapcsolat, és egyoldalú kapcsolat.
-
Baluuuka
tag
Jajj már hatalmas racerek!!!!Húzzatok a garázsba aztán készítsétek fel a verdát a megmérettetésre!!
-
adyz.
aktív tag
válasz
JJános #21676 üzenetére
A versenyek időpontjai mindig is így voltak. (Te is tudod, mert indultál tesztfutamon.)
Nem követel(ünk) semmit, nem kérünk semmit, nem tettünk semmit.
Az időpontok nem ütköznek (Leírtam már nem egyszer, nem kétszer.)
Aki akar, az úgy is részt vesz a két eseményen, aki nem, az nem.Ismét leírom: Semmi ütközés nincs a két verseny (és időpontja) között!
Innentől kezdve, nem értem a problémádat. (Megmondom őszintén, eddig se nagyon értettem)
És nem védem egyik társaságot sem, csak tele van már a tököm, hogy állandóan csak a hőbörgés, veszekedés megy, a nagy lóf*szért!
-
válasz
JJános #21676 üzenetére
Semmit nem követeltünk, mi már rég túlléptünk ezen. Te jöttél oda hőbörögni, plusz lásd eggyel fentebbi hsz-em.
Lehet magadba szállni.
Üldözési mániád van. Te jöttél át hozzánk először, ez kész tény, ezen nem változtat a nagy szád.
Mutass egy hsz-t, ahol én diktáltam itt valakinek is. Ja, sajnos ezt sem tudsz, mert nincs ilyen.
-
motormouse
aktív tag
válasz
JJános #21669 üzenetére
...basszus annyit vok itthon h hihetetlen (sokat dolgozom), gondolom egy ilyen formalitás 15percen belül elintézhető lenne
...de nem értelek, ha jó nektek a 18óra akkor miért lógna össze a két verseny ha a másik 19kor kezd? ...a 18:30 az nem a verseny része,csak egy gyakorlási lehetőség, mint a nap 24órája ugye annak értelmében h egyfolytában van szeró, a 18:30 az egy olyan dolog mint mikor pl Zyl létrehozná félórával előtte a privát szerót, de elmegy még cigizni, fórumozni addig is biztosítva h lehessen gyülekezni ... számomra vicces csak a vita, de ez van
-
válasz
JJános #21673 üzenetére
Nem. Te próbálsz meg nekünk diktálni. Te próbálsz meg azoknak diktálni, akik két helyen játszanának, és te próbálod meg rávenni őket, hogy válasszanak! Egészen a mai napig, kb. egy órával ezelőttig nem kellett választaniuk, amíg te nem álltál neki ismét cirkuszolni!!!
Innentől lehet magadba szállni.
-
válasz
JJános #21667 üzenetére
"Itt meg verik a nyálukat, hogy miért."
Szövegértelmezés egyes. Te magad írod, hogy SZABADEDZÉS és nem verseny. Magyarul nem tudtad megindokolni a válaszban amit kérdeztem. Tudod te egyáltalán mi a bajod?
HUNTER természetesen edzés közben be lehet lépni. Egészen a futam kezdetéig be lehet lépni (még a felvezetőkörön is!), azaz jól értelmezed az eredeti felállás szerint nem ütközik a két dolog.
JJ-nek van üldözési mániája, és csakazértis meg akarja mutatni, hogy keresztbe tud és akar tenni. -
JJános
addikt
válasz
motormouse #21664 üzenetére
Mindkettőn indulnál? Nem is jelentkeztél.
-
kdave9
tag
Nekem úgy jött le, hogy nem ütközik a két dolog
18:00-kor coll off verseny, tart 25 percet kb
aki mindkettőn részt akar venni, az kicsit később esik be a szabadedzésre,de nem marad le semmiről. Maga a verseny csak 18:55-kor kezdődik az időmérővel, addigra mindenki átérhet, ha akar
Nem tudom lehet-e csatlakozni edzés közben, de megoldható lenne így sztem -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #21662 üzenetére
Ezt a dolgot kitárgyaltuk már többször. Problémamegoldóban is beszéltünk erről.
A mi versenyünk adott. Az rfactor erre az időpontra tette az idejét, és kijelentették, hogy ők nem fognak változtatni.
Vagyis mindenféle egyezkedésnek nincs helye. Erre mi alkalmazkodva 18.00-ra tettük a futamot.
Erre az rfactor a szabadedzését 18.30-ra tette. ekkor én írtam az rfactor topicba, amit úgy minősítettek, hogy átköpködök az ő topicjukba.
Itt meg verik a nyálukat, hogy miért. Ők jelzem semmit nem hajlandók senkivel megbeszélni!
Ez áll!A többit meg már leírtam.
-
drr
őstag
válasz
Az utolsó bekezdésen kívül teljesen egyetértek veled
A többivel viszont... -
motormouse
aktív tag
válasz
...én is gurulnék mindkét helyen, de az mi h nem akarok választani és akkor nem megyek egyik helyre sem
...ma tiszta sor, h van egy olyan esemény ami max 20perces kihívás, gyakorlatilag nulla kockázati tényezővel, legurulod a legjobb kanyarvételekkel és kész +gratis beigért korlátlan időmennyiségű probléma megoldó beszélgetés az elején, ...és van egy legalább 50perces kihívás, ahol szükség lesz a vezetésmorálra, toleranciára is és csend van
...sztem adja magát, de ha véletlen megegyezésre jutna az időpont, mindkettőn indulnék
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #21658 üzenetére
nagyon nagy
-
dzsavermadar
senior tag
Arra gondoltam, hogy nem kellene senkit arra kényszeríteni, HA NEM SZÜKSÉGSZERŰ, hogy válassza ezt, vagy azt, vagy a harmadikat.
Megtehetik a szervezők, de csak azt érik el vele, hogy mindenki veszíteni fog ebben a csatában.
Én úgy tudom, hogy a PH egy csapat, nem pedig PH a, meg PH b, stb.
Ebben a csatában én nem szeretnék senki oldalán elkötelezettséget vállalni, mert számomra csak egy PH csapat van.
Ki ilyen, ki olyan, de én mindenkit szeretek, tisztelek, és becsülök.
Eszem ágában sincs választani.
Egy ilyen választási kényszer nem elfogadható számomra, mert csak a harc elmélyítésére, és folytatására irányul, és nem az emberekről és a játékról.
Kérek minden érintettet, ha azért szervez valamit, hogy az, aki szeretne részt venni, részt vehessen, akkor szervezzék össze az időpontokat.
Magam szemszögéből:
Az itt általam leírtak szellemében kénytelen vagyok kijelenteni, hogy nem veszek részt a PH vs PH versengésben, és átfedés esetén egyik eseményen sem veszek részt. Természetesen a PH munkájában, bármelyik topik is az, továbbra is hasonlóan az eddigiekhez részt szeretnék venni, mert hangsúlyozom, hogy én mindenkit szeretek. -
válasz
-
Baluuuka
tag
válasz
-
JJános
addikt
válasz
Ted-Mosby #21656 üzenetére
Az a gond, hogy nagyon flegmán szóltál be nekem. Én akartam egyezkedni, ti nem.
Nem tudom milyen barátomról szólsz. VViktor a barátom, és vannak akik közel állnak hozzám.
Mi is 19.00-kor kezdtük a bajnokságot. Egyiktek sem kérte, hogy beszéljük meg a dolgokat. Te diktáltál.
Nem azért álltam meg, és kezdtem megelégelni a dolgaitokat, mert én így terveztem.
hanem azért, mert amikor az rfactor topicban írtam neked, azt a választ kaptam, hogy: Volt ilyen kérdés?
Ami azt jelentette a számomra, hogy részetekről semmilyen egyezkedés nincs.Ez rendben is van. De akkor innentől nekünk sincs.
Itt nem diktatúra van. Nem is lesz soha. És ha azt kérik itt tőlem az emberk, hogy tünjek el, el fogok tünni.
-
motormouse
aktív tag
válasz
JJános #21652 üzenetére
...na most ha véletlen elvesztetted a fonalat, nevek nélkül leegyszerűsítve vázolnám h min is vitatkoztok
Grid: ...hé! ha ti 7kor kezdtek, akkor mi is
Fakor: ...eddig is 7kor kezdtünk
Grid: ...de mi eddig 6kor és jó volt, mi ez a változatatás?
Faktor: ...mondom 7kor vunk mi
Grid: ...az nem úgy van mert ti 7kor szoktatok!
Faktor: ...igen 7kor, mint ma is
Grid: ...oké akkor csakazértis megoldom, h ne tudjunk egyszerre!
Faktor: ...-.-
Grid: ...kezdjetek 7kor!
Faktor: ...akkor lesz
Grid: ...de az nem jó, eddig 7kor szoktatok!
Faktor: ...7kor lesz
Grid: ...mondom én h veletek van a gond!....
beszarok a röhögéstől, de ez mire jó?
-
válasz
Doomgiver #21654 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy mit lehet szeretni rajta, hanem az, hogy mire jó szétbarmolni valamit, amikor egyébként nincs is probléma. Nem érdekel, ha valakinek nem tetszik, nem köteleztünk senkit arra, hogy jöjjön játszani velünk. Mi tartjuk magunkat az íratlan szabályokhoz, és nem változtatunk meg semmit direkt azért, hogy másnak rossz legyen.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
JJános #21652 üzenetére
Miért akarnák Veled beszélni erről, szabályaink vannak (mint azt már többször említettük)
Nálunk ez az időrend és ez is marad nem fogunk változtatni, vitázni meg főképp nem.
Smisa(aki Nálad is nevezett), illetve dzsavermadár(aki Nálad versenybíró), mind a ketten felnőtt emberek, majd eldöntik hova akarnak menni.
balhé pedig nincs, csak Te és a Barátod próbáljátok újra és újra szítani a tüzet, Mi már ezen túlléptünk.
Kevés az ember a GRID-ben , hát oldjátok meg, attól még, hogy kétnaponta beírsz valami okosságot az rFactor fórumba, nem biztos, hogy sok embert tudsz toborozni. (főleg amilyen stílusban teszed)
-
válasz
JJános #21652 üzenetére
Jópár hsz-en keresztül ment itt a topicban, hogy mikorra teszitek a futamjaitokat. Több hsz-t is tudok neked linkelni, amiben 18:00 szerepel.
Mi pedig 19:00-kor kezdjük a factorosakat. Hol van a probléma? Mi indokolja, hogy bepörögj, és kitaláld, hogy csakazértis 19:00-ra tedd a coll off futamokat? Mutasd meg, hogy mi mit változtattunk és mihez képest? Ja... hogy nem tudod megmutatni? Hát ez ciki.
-
Baluuuka
tag
Nem értem én ezt már emberek....Mi a picsán hadakoztok?!?!?!Faszért kell veszekedni állandóan!!!
Kussoljon mindenki!!!
Igyatok egy sört!Lazuljatok el máááán!!!
Aztán mindenki ott nyomul,ahol,amikor szeretne... -
smisa
őstag
Emberek kérlek Titeket fejezzétek be miért nem volt jó az az eredeti felállás 18:00 GRID 19:00 (vagy 18:55) rFACTOR. Simán mindenki átért volna a 10 kör utána amásik futamra mivel kb az 18:30-ig tartott volna most miért kell csinálni a balhét?
Dzsaver bízok diplomáciádban kérlek old meg nem sokkan vagyunk akik mind2 helyen indulnánk nem hiszem hogy értelem lenne két fél bajnoikságot rendezni.
-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N #21648 üzenetére
Nem igaz amit írsz. Arról volt szó, hogy 19.00-kor kezdtek bármit is.
Megsértődtem, mert egyszer már megígérted, hogy nem lesz segítség elvétel, és mégis volt, bár csak egyedül én szenvedtem kért ezért gondolom, hogy én voltam a célpont. Csak mert ezt lehet következtetni.
Elvettetek tőlem valamit, és ezért vagyok sértődve.Csináljatok bármit, én csak örülök, ha ti ott boldogok vagytok.
Nem igaz, hogy velem van a gond, még ha ezt is sugallod. Itt probléma nélkül, és gond nélkül futottunk le egy kulof versenyt. Ha velem gond lenne, akkor ez itt nem valósulhatott volna meg.Most pedig nem az én harcom. És ha valaki úgy érzi, hogy ő is csatlakozik a mondandómhoz írjon ide Neuro megnyugtatására! Pls.
-
válasz
JJános #21646 üzenetére
"Arról volt szó, hogy 19.00-kor kezdtek. Ezt nem tartottátok be."
De betartjuk, eddig is így volt, nem változott. Az időmérő ekkor kezdődik. Minden más független a versenytől és attól ami ez időpont előtt történik. Senkit nem kötelezünk korábbi kezdésre, mert az még nem a verseny része.
Amit művelsz az egyedül a te harcod, mi már rég túlléptünk ezen, és jó hangulatban játszunk. Erre megjelensz a fórumban, és követelsz valamit, ami pontosan úgy van. Pont úgy mint korábban. Nem léphetünk, ha egyszer ott vagyunk, ahová várod...
-
Baluuuka
tag
Én szeretlek mindeggyőtöket ámberek meg a két játékot is,de az rfactort választom mára
.Mivel választani kell ezek szerint.Na meg ez a col off nem az én pályám.....
Hajrá Grid!Hajrá rFactor!
-
-
JJános
addikt
Ámberek balhé van. Az rfactor nem hajlandó változtatni és ultimátumot adott nekünk.
Most aztán mi sem tudunk mást csinálni, gatyót felkötjük, és elválunk azoktól, akik oda akarnak járni.
Ezt ők akarták. Én jeleztem feléjük. De semmi tárgyalási, de még szóba állási hajlandóságuk nincs.Figyeljetek innentől 19.00-korra tettem a kezdést. Aki jön, az ide tartozik. Aki nem, az oda.
Innentől aki bújt, aki nem mi megyünk.Fíjjuk! Szedjük össze magunkat, és ha hárman leszünk akkor is lefutjuk a 10 körünket. A szeró 18.45-től lesz. Ott mindnyájan elmondhatjátok mit gondoltok, és mit akartok!
Nem számít mennyi idő.Harc van. De mi alkalmazkodni akartunk! De egy erőpolitikával találtuk szemben magunkat.
Aki él, és aki mozog, az most jöjjön. A lét forog a kockán.
A GRID léte! Mozduljunk meg ámberek. please! -
JJános
addikt
válasz
Matsushita #21632 üzenetére
Nálam a ctrl amire megnyílik, és azért írtam. Aztán lehet enter.
-
JJános
addikt
válasz
westcoastog #21640 üzenetére
A versenynaptár szerint ma kulof! [link] Friss!
Ámberek! Grid rajongók! Gyülekező! KULOF van! Waázzeg!
Kérlek benneteket minél nagyobb számban jöjjetek. Minden jelentkezőnek küldök jelszót. Aki nem jelentkezett, de jönne, az indulás előtt itt tudhatja meg a jelszót, mert ide is be fogom tenni, és aki felfér jöhet.
Ámberek haldoklik a grid! De ne a temetésére jöjjetek el ma, hanem a feltámadására.
Tegyük oda magunkat picit, és szavazzunk a GRID mellett.Ki kell mondanom, hogy az rfactor elvitte az emberek nagy részét, ezért mi ma 18.00-kor kezdünk, hogy aki akar itt is, és ott is le tudja futni a versenyét.
Ma Spa "B" futam az esedékes. Szeretném, ha jönnétek, és sok megbeszélni valónk van.
GO!
-
Baluuuka
tag
válasz
Syrius XIX #21639 üzenetére
Értem.Hát nekem hiányzik a Grides móka,úgyh ha csinálsz szerót 4 körül akkor jövök.
6 fél 7 körül meg faktor,mert lesz tesztfutam...Addig meg ranked
.
-
westcoastog
veterán
Akkor ma lesz kulof? Most néztem a versenynaptár nem nagyon van frissítve az oldalon.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Baluuuka #21637 üzenetére
A HSZ-eket visszanézed és látod, h napi szinten szoktam csinálni (még mindig)! Annak ellenére, h kb. 3-4 hete (amióta az rFactor van) nem nagyon jön senki, 1-2 kivétellel! Az esetek 90%-aban feleslegesen csinálom.
Általában leteszem a tálcára és játszok, intézek mást és időnként benézek (kb. 5 percenként) van-e valaki!
X-fire viszont mindig be van nyomva (ha gépnél vagyok)! Ide + ki szoktam írni, ha kész a szeró!
Ma is készítek szerót (amennyiben nincs, de ha van, akkor szívesen csatlakoznék), kb. 16 : 00 magasságában, de ha kész ide úgyis kiírom!
GRID is THE KING of the games!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Matsushita #21631 üzenetére
LoL! nem gondoltam, h ennyi idő után ez még egyáltalán valakinek probléma lehet!
-
Baluuuka
tag
Zyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szoktál még szerót gyártani?????????????Hiányzik ez a Grid téma!
Múltkor lepucoltam teljesen gépemet még a Gridet is,de tegnap Motoval mi is eredeti Grid tulajok lettünk.
Úgyh feltettem mindent,ami kell.
Startra készen állok.
Úgyh,ha netán csinálsz szerót délután akkor jönnék!
Bár nem tudom mennyire szippantott el mindenkit a factor... -
x63
aktív tag
válasz
Matsushita #21633 üzenetére
Tévedsz az nem G27 -es driver, csak onnan volt a legegyszerűbb leszedni, az a legújabb Gaming Softwer a 4,60 -as utódja és teljesen jól működik.
Azokat a durogtatós játék drivereket nem kell felrakni. -
vviktor1
aktív tag
válasz
Matsushita #21633 üzenetére
Hát ha csak valamelyik CoD-ban nem lehet valamilyen harcjárművet irányitani (tank, dzsip stb..) ..
(Far Cry-ban is van autó pl. , meg tán a többiben is) -
Matsushita
tag
válasz
Matsushita #21632 üzenetére
Az a G27-es driver összezilálta a rendszerem rendesen.
Nem támogatja, fel sem ismeri ezt a kormányt csak az újabbakat.
Plusz feltelepített rakás felesleges cuccot, ami ráadásul nem választható,
hanem teljesen önkényesen installálta.Se pipa, se mégse gomb.
Vagy 20 féle "durrogtatós" játék driver... De minek kormányhoz???* Bionic Commando (Steam)
* Brothers in Arms- Hell's Highway
* Call of Duty 4
* Call of Duty World at War
* Crysis
* DCS Black Shark
* Enemy Territory - QUAKE Wars
* Fallout 3 (steam)
* Wanted: Weapons of Fate
* Far Cry 2
* FEAR 2
* Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
* Left4Dead
* Legendary
* Mass Effect
* Medal of Honor: Airborne
* Night at the Museum 2
* Rainbow Six Vegas 2
* Stalker: Clear Sky
* WheelmanEzek közül melyik autós,
-ós??? Logiéknál sincs ki a 4 kerék teljesen.
-
Matsushita
tag
Megvan a megfejtés:
- A röpke 3 óra amit XP-ben elszenvedtem teljesen felesleges volt.
- Nem is kellett volna telepíteni semmit sem.
- Simán csak "Logitech Wingman digitális eszköz" játékvezérlőként
beadni neki listából XP-ben + kalibrálni.
- GRID-ben pedig Smisa leírása szerint eljárni.
Azaz a billentyű beálításoknál a custom fülön egyenként átírni a parancsokat.
(gáz, fék, jobbra, balra, kézifék, váltó fel, le, stb...).................
1000 hála!
.................
Nagyon szépen köszönöm a megoldást és a segítségeteket! -
JJános
addikt
válasz
Matsushita #21629 üzenetére
Persze ahogyan én írtam.
Ha windows alatt működik, akkor beállítások-vezetési beállítások-vezérlőeszközök-szokásos és a kontroll billentyű megnyomására definiálhatóvá válnak. Rálépsz mondjuk a bal irányra, és balra fordítod a kormányt, és így sorban.
Amivel a játékot vezérelni akarod. -
x63
aktív tag
válasz
Matsushita #21626 üzenetére
Futtattad a Clear Calibration Utility -t ?
Akkor csináld úgy ahogy smisa írta.
-
x63
aktív tag
válasz
Matsushita #21623 üzenetére
Elvileg ez az egy driver van mindenhez....
Előtte törölted a kalibrálásokat ?Az általad linkelt oldalon is ugyanez a két fájl van hozzá, ill. 4.60 -as verzió.
Próbáld meg azt. -
smisa
őstag
válasz
Matsushita #21622 üzenetére
Szia megy vele nekem is volt iylen még tavaly.Sajna nem név szerint ismeri ezért minden egyes irányra be kell vinni azaz mintha billet állitanál de kormáyn ill. pedált mozditsd
-
Matsushita
tag
válasz
Matsushita #21622 üzenetére
Ez a G27 nem jött be, nem látja a kormányt ez a software.
G27 az nem USB-s véletlenül? Vagy az is GAME port?Ez lenne az:
-
x63
aktív tag
válasz
Matsushita #21620 üzenetére
Amit linkeltem az sem jó ?
-
JJános
addikt
válasz
Matsushita #21616 üzenetére
Vezetési -speciális beállítások.
[link]
És itt van odo sz-e, a kormány beállításokhoz. -
x63
aktív tag
válasz
Innen töltsd le a drivert és szerintem menni fog.
Ne törődj vele,hogy G27....Esetleg erre is szükség lehet : Clear Calibration Utility
Telepítés előtt futtasd, törli az összes kalibrálást. -
JJános
addikt
válasz
Pedig van.
Beállítások-vezetési beállítások-vezérlőeszközök-szokásos és a kontroll billentyű megnyomására definiálhatóvá válnak.
-
JJános
addikt
válasz
Matsushita #21613 üzenetére
A beállításoknál, a vezérlő eszközöknél mindent beállítottál?
Csak mert magától nem fog menni. -
Matsushita
tag
Visszaolvasok picit, mert mintha rémlene, hogy már írt itt valaki kormányos témáról... hátha ráakadok, hogy mi a bibi. Aztán jövök
-ni.
-
Matsushita
tag
Sziasztok! Jó estét!
Tudnátok nekem segíteni?
Összedugtam a kormányt, kalibráltam (MS WinXP SP3 32bit)
rendszer felismeri, kezeli, villog, világít, mozog egyszóval a gép látja.
Ugyanakkor GRID nem akar vele menni.
Logitech Wingman Formula a név/márka/típus. Game port-os.
Nem egy mai darab, de szeretném, ha működne a játékban.
Elolvastam a leírását, ott azt írja, hogy
minden rendszerkompatibilis eszközzel megy.
De nem csinál semmit. Sajna. -
Veatta
aktív tag
válasz
Syrius XIX #21611 üzenetére
Merre keressem?
Milyen néven?
-
Syrius XIX
addikt
A szeró kész van ám!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Syrius XIX #21074 üzenetére
Készítek szerót, ha nincs! Amennyiben van, akor szívesen csatlakoznék! Gyertek
ni!
-
vviktor1
aktív tag
Lesz ma szeró ? (euro előnyben
)
-
válasz
Syrius XIX #21564 üzenetére
nehogy elveszítsd a türelmedet
Hetek óta tervezem, hogy jövök ide kicsit versenyezni veletek, nehogy most add fel
-
Steady74
addikt
válasz
Matsushita #21602 üzenetére
tényleg jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest