Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
ficsor001 #23971 üzenetére
Talán azért, h legyenek továbbra is játékok PC-re! Szerinted ha mindenki letöltögeti, + ilyenek, akkor a játékgyártók tiszta szívjóságból fognak neked játékot készíteni! Hát nem! Ezért hal meg a piac, mert kb. a 80% letöltögeti és q***ára örül magának, h de baromi ügyes vagyok! GRATULÁLOK!!!
Így nem fogják törni magukat azért, h legyenek fejlesztések, új játékok, stb. Szerinted melyik programozó fog neked ingyen dolgozni? Szerintem 1-ik se! nem azért öli bele az idejét és tudását, h ingyen legyen! ebből él meg! Nagyon nagy apparátus dolgozik ám azon, hogy neked (is) legyen játékod!
Ne haragudj Fics ez nem ellened irányul (most te vagy a jelenlévő kivétel), de az ilyenek miatt tizenezer 1 játék! Gondold végig: Ha 10- nem 2n veszik meg a játékot, hanem 10-10n, akkor mennyi lenne az ára? Szerintem újonnan is alapból min. a feléért lehetne +kapni, mint amennyibe most kerül 1 játék. Szerintem 5-6. 000 1 új (és nem utolsó sorban) eredeti játékért, nem eget rengető! Csak nem kell minden szart megvenni!
-
Steady74
addikt
válasz
ficsor001 #23991 üzenetére
kicsit sok a warez, visszább kéne venni, mert oda fognak b@szni a fejedre a moderátorok... az, hogy nem veszel meg egy játékot sem, sztem magasról lesz@rja mindenki, de attól még az oldal szabályzatát elolvashatnád. Vagy lehet az nem megy, mert nem lehet letölteni... A hozzáállásod kezd a melegfelvonulás szereplőire hasonlítani... megmutatod mennyire különc vagy, közben meg...
Annyira büszkén nyomatod, hogy warezolsz, simán megérdemelnél egy warn. -
válasz
ficsor001 #23978 üzenetére
"Én eddig mindig tiszta lelkiismerettel feküdtem le és soha nem vettem egy játékot sem"
Ha mindenki ezt csinálná, akkor nem nagyon tudnál sem GRID-ezni, se semmilyen játékkal játszani, mert nem lenne, aki megcsinálná.
Igen, vannak nagyobb problémák, de ez a hozzáállás (ha valamihez hozzájuthatok jogtalanul, de ingyen akkor ide vele...) nagyon elszomorító....
Ráadásul a PC játékokra mindig vannak akciók. Nem kell megjelenéskor megvenni, ha túl drága és kész.Én is töltöttem már le dolgokat, mert az ember alapvetően kíváncsi és mivel demokat mostanság nem szokás csinálni, így azért kipróbálom azt, amit meg szeretnék venni esetleg.
-
kovsol
titán
válasz
Nekem tiszta a lelkiismeretem ha eredeti a játék, mert ha elmész a moziba is többe kerül mint amiért a Dirt2 -t (885Ft) vagy GRID -t (1190Ft) vettem, és van akinek ez is számít, hogy nem úgy fekszik le, na ma megint sikerül egy lopott játékkal szórakoznom több órát, a sok béna programozó nem képes védelmet rakni bele... És most ha elmondom, hogy nekem több mint 150 eredeti játékom van akkor tiszta hülyének fogsz nézni a te hozzáállásoddal.
A Dirt3, meg a GRID2 -t le fogod warezolni ahogy a szavaidból következtetek azt még itt sírsz, hogy túl könnyű is, ingyen van és még úgy se jójah igen ha neten játszanál pl a Dirt-el akkor lenne nehéz ellenfél is, de ahhoz meg eredeti kell
-
Rototti
senior tag
válasz
ficsor001 #23969 üzenetére
Ezt nem neked céloztam, csak általánosságban írtam le. Én sem vagyok az a típus, aki minden egyes játékot megvesz, de azért grid-ért 7 ezret, f1 2010-ért 8 ezret nem sajnáltam. 12 ezret én sem fizetek már játékért, de a 7-8 elfogadható. Főleg, hogy konzolra milyen árakkal jönnek ki.
-
válasz
Eléggé érdekes a hozzáállásod
... Még szerencse, hogy azért elég sokan nem osztják a véleményed...
Gondolj bele, ha mindenki úgy gondolkodna, mint Te, akkor hány cég kezdene bele játékfejlesztésbe?
Vagy mondjuk azt mondaná a főnököd, hogy holnaptól ingyen dolgozol neki, mert mondjuk megteheti Veled és akkor minek fizessen, amikor ingyen is megcsinálod neki, amit kér?
Esetleg programozó vállalkozó lennél és írnál megrendelésre egy programot. Majd mikor kiszámláznád a munkádat, akkor azt mondaná a megrendelő, hogy nem fizet egy fillért sem, mert ingyen is le tudja tölteni....Remélem nem sértődtél meg, de ez kikívánkozott belőlem...
Többiektől sorry az OFF-ért.
-
JJános
addikt
válasz
ficsor001 #21973 üzenetére
Nem akarlak bántani, de a hozzáállásod nem tudod mit vált ki emberekből.
Én bocsánatot kértem tőled, mert elfajult a kapcsolatunk, te ezt elfogadtad, és itt abba is fejezném, csak jelezném, hogy nekem is elég sokat pampogtál. Bár nem érted van a szeró, hanem mindenkiért, és ha előfordul probléma, akkor így jártál.Fogadj meg egy tanácsot. Nyomj mindig elsőnek, és akkor nincs kásahegy. Ha nem fogadod meg a tanácsom, akkor menj rankedre, és ha ezt sem, akkor viseld el, hogy kilökünk.
Mert sok a billes, és sok a közepes vezető mint én, és ha élvezed, hogy minket előzgetsz, akkor viseld el, ha útban vagyunk, vagy nem tudjuk kiszámítani az íveket. Ennyi.
-
Rototti
senior tag
válasz
ficsor001 #21217 üzenetére
Szerintem ezt nem itt kellene feltenni, hanem az F1 2010-es topikban, mert itt a grid-esek nem igazán tudnak segíteni.
A patch-et kell felrakni és akkor viszonylag rendben lesz. Akkor sem lesz tökéletes, de mindenképpen javul.
szerk: látom, ott is feltetted
Más: Ha már itt vagyok szeretnék minden kedves grid-es ismerősnek kellemes Karácsonyt kívánni. Bár nem írok a fórumba, de azért dzsaver vicces képei miatt - ha időm engedi - naponta felnézek. Jó pihenést és GRID-ben gazdag új évet!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
ficsor001 #19777 üzenetére
Köszönöm a kedves válaszodat.
Én írtam, hogy mindkettőnk véleménye egyenértékű, és ez így van jól.
De szerinted én az enyémet ki se írjam,
mert " ilyen baromságokat hogy jut eszedbe kiírni " és " ilyen hülyeségeket inkább tartsd meg magadnak." Igazad lehet.
Bocsánatot kérek, hogy írtam ide a fórumra egy véleményt a Gridben történtekről. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
ficsor001 #19769 üzenetére
Én nem arra gondolok, hanem arról beszéltem.
De nem vitaindítónak szántam, tehát nem is akarom folytatni.
Mi ketten már egymás között megbeszéltük, hogy különböző felfogásban játszunk.
Ebből egyenesen következik, hogy sokszor nem egyezik a véleményünk bizonyos dolgokról.
De ez nem azt jelenti, hogy bármelyikünk véleménye különb, vagy rosszabb a másikénál.
Nekem ez tűnt fel, amit leírtam.
Neked gondolom másként jelentkezett az eset. Semmi probléma.
Ezért írtam hogy eszem ágában sincs téged piszkálni, úgyhogy ne is vedd annak, megkérlek.
Ez a hsz nem rólad szólt, hanem csak az esetről.Affene!!!
Ma már nem tud megjelenni a Krónika, mert másodszori 100%-os feltöltés után sem képes feldolgozni a You Tube. Ma már nem tudom feltölteni, úgyhogy holnapra marad.
-
motormouse
aktív tag
válasz
ficsor001 #19113 üzenetére
...Hockenheim-re gondolhatsz igen, v vmelyik olyan ring-re ami mellett autópálya megy, itt csak zergeb@szott hegyi bundeszek vannak tele bambikkal meg nyuszómuszókkal, amúgy én is csak átutazóban voltam, de mint a németek szokták mondani "kinderkamion"-nal, szóval egyedül vagyok, nem függök semmitől, akkor állok meg és amikor, és ha nem vagyok időhöz kötve akár mint most is, belefér h nem pályán teszem meg a távot, a B258as út meg közvetlen kerüli a ring-et, nem hagyhattam ki még ha tudtam h sötétben semmit nem fogok látni és semmi esetre sem tudok bemenni, ...de ez vmi nagyon pazar lehet, nem csak egy versenypálya, ez egy kib@szott nagy játszótér felnőtteknek, felsővasuttal az épületeken keresztül, kalandpark, ringtaxi ...stbstb., na meg Nordschleife úúúú , csak ahogy autóztam a környéket, az a táj meg domborzat, beleborzongtam milyen krva jó lenne végig tépni rajta
...majd egyszer
-
Rototti
senior tag
válasz
ficsor001 #18237 üzenetére
Semmi nem változik, csak max annyi hogy kezdésnél be kell tenned a lemezt. Én a megjelenéskor 8kért vettem, bőven megérte, hiszen még több mint 2 évvel a megjelenés után is nyomatom.
Bár én is virágboltival kezdtem, mert nálunk 2-3 hónapos késéssel jelent meg, köszönhetően a cd projektnek. -
zodo
nagyúr
válasz
ficsor001 #17206 üzenetére
Listából kiválaszt és letölt, gondolom ez az vagy ha mégsem akkor a gyártó honlapján kell, hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest