Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #31239 üzenetére
már meg is rendelted? nagyon gondolkodom rajta csak félek hogy az asszony kiba... mert akkor megint itt ülnék éjjel-nappal
-
smisa
őstag
Ha már volt bocs mindenkitől Grid2
-
smisa
őstag
válasz
- = Zk = - #30918 üzenetére
tárgytalan csak mivel 4 óra lassan indul
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #30705 üzenetére
Örülünk neki, remélem még sokáig itt leszel
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #30628 üzenetére
Imádlak Dzsaver
Mindenkinek BÚÉK
-
smisa
őstag
válasz
bence29 #22353 üzenetére
Hát igen Bence és ebben az a szopás hogy TE mész elől és Őt húzzod aki elvileg előted van szóval az életben nem fogod megelőzni ha csak nem csinál oltári nagy híbát de még utána is utol ér és mögöted megy de előted ér be
Csak egy kérdés ilyenkor Ő mit lát hogy elől megy vagy hogy én megyek elől? -
smisa
őstag
Elnézést mindekitől a kirohanásért
de ez a múlt szezonba nekem 3 futam gyözlemem igy ment el LAG miatt ezt nem csinálom végig nem aaakos elen de ez számomra nem érthető ill nem elviselhető, hogy megyek elől adom a szélárnyékot és folymatasan 2. vagyok.
aaakos ilyenkor minden egyébb program levan állítva ami internetet eszik? csak ötlet
-
smisa
őstag
Sajnos nem tudok jelentekzni a 3x5 körös megoldásra
mivel nem érek át a másik .......
Szerintem a 10 kör pont azért volt jó mert kis hibát még tudtad korigálni de 5 kör az kevés erre.
Sajnálom
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #21812 üzenetére
Jó kép
Ez talán Óbudán van a Szentendrei úton kifele
-
smisa
őstag
18-tól tartsunk egy JJ emlék futamot Spa B 10 kör coll off na?
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #21736 üzenetére
Nagyon sajnálom kár hogy így lett vége
-
smisa
őstag
Emberek kérlek Titeket fejezzétek be miért nem volt jó az az eredeti felállás 18:00 GRID 19:00 (vagy 18:55) rFACTOR. Simán mindenki átért volna a 10 kör utána amásik futamra mivel kb az 18:30-ig tartott volna most miért kell csinálni a balhét?
Dzsaver bízok diplomáciádban kérlek old meg nem sokkan vagyunk akik mind2 helyen indulnánk nem hiszem hogy értelem lenne két fél bajnoikságot rendezni.
-
smisa
őstag
válasz
Matsushita #21622 üzenetére
Szia megy vele nekem is volt iylen még tavaly.Sajna nem név szerint ismeri ezért minden egyes irányra be kell vinni azaz mintha billet állitanál de kormáyn ill. pedált mozditsd
-
smisa
őstag
én nem látoma szerót még
már tárgytalan megvan
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #21186 üzenetére
ISTEN vagy
-
smisa
őstag
jövöre meneküljetek akkor már nem csak fél szezonba leszek
-
smisa
őstag
Hát mit is mondjak röviden csak annyit:
köszönöm mindenkinek hogy részese lehetem
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #21037 üzenetére
GG a Video köszönöm hogy csak keveset vágtál be a bénázásomból
-
smisa
őstag
Ciki de elkurtam du kihuzztama kormányt és csak a rajtnál vettem észre
no comment
szóval billel tolom
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #21014 üzenetére
vagyok csak nem enged be de probálom
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #20934 üzenetére
király a video na ezért a zenéért nem szól a SONi
-
smisa
őstag
válasz
Ted-Mosby #20866 üzenetére
A 3. videoban eszméletlen miylen fegyelmezett a banda
A 4. az érzés ami jön belőle le a kalappal király
Anno én ezt még naon régen kiprobáltam csak elvesztem a beállításokban nekem nincs időm minden futam előtt 2 napot tesztelni.h ogy mi a jó beállítás mert amugy bukom a versenyt mert annyit számit a beállítás de biztos van akienk ez bejőn nálam az F1 is ezért marad ki.
Iriorgylem aki benne van és megy neki
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #20782 üzenetére
Ez mindig ilyen lassú
most 12 órát ír
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #20698 üzenetére
Sajnos nem az ezüstről van szó hanem a múltkori versenyről
Én fasz (mert máshogy nem tudom jelemezni magam) vígan veretem az élen, cikázva el vettem a gázt satöbbi az első 5 körben. Aztán ahogy féltem a 8-9 körben elszurtam ua a kanyart 2x is és nem tudtam vissza menni az elejére pedig ha az elejétől elmegyek akkor simán nyerem a futamot de én nagy pofával vagánykodtam és meg is kaptam érte ami járt
Utána kértem a másik két dobogost menjünk egyett ugyan ott hát mondanom se kell idegből lenyomtam a 10 kört és 5 v. 6 seccel nyertem. De ezt nehéz kihevernem én már csak ilyen vagyok
Ja és ami a slussz poén Neuronak szombat vagy vasárnap délelőtt adig mutogatam a pályát a jó iveket taktikát hogy Ő is lealázot
De valószínű leszek ha csak családi program nem lesz
-
smisa
őstag
Sziasztok
nem nagyon volt van időm gyakorolni a hétvégi versenyre ki milyen időt megy rajta én most még 1:16 alá se tudok menni
érdemes gyakorolnom
vagy Ti már 1:10 alatt vagytok
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #20664 üzenetére
Azért írtama zenét mivel Sony Music miatt van tiltva
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #20656 üzenetére
Nekem ezt irja ki
A videó Sony Music Entertainment tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt.
Miylen zenét tetél alá?
-
smisa
őstag
Még lehet hogy vissza nézek ma de ezt a futamot ugy elkurtam
hogy most meg kell emésztenem a dolgot
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #20490 üzenetére
nem okoskodni akarok de törölted a drivert vagy csak felraktad még1x a régire az újatt?
-
smisa
őstag
CSinálnék szervert az esti futamra gyakorlásként pl 10:45-től Coll offba akit érdekel jelezen
Illetve mindenkinek akinek FPS gondja van találtam egy kis progit nekem bejött (113MB memóriát szabaditott fel) és tesztek is jókat mondanak róla és nem utolsó sorban ingyenes: GameBooster [link]
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #20487 üzenetére
Dzsav szerintem egy próbát megérne hogy tedd ujra a vga drivert mert lehet hogy valami beragad a 12óra Grid rendesen befüthet neki lehet hogy ott károsodt vlami de lehet hogy a driver kurt el valamit én nem adnám fel - de a te döntésed
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #20451 üzenetére
Nem frissitetél Drivert a VGA-n? mert én nekem 1x az kavart be ill amikor még huzzogatam a GPU-t
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #20433 üzenetére
Megint csak GG a Videohoz
De a 1:40 nél történt esemény nagyon zavar azért is mert lelöktelek és azért is mert ezt nálam karc nélküli belülről előzésnek mutatta a gép
nagyon sajnálom még 1x bocs
Amugy mivel rögzited mert lehet hogy énis rögziteném a versenyeket ha elbirja a gépem?
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #20422 üzenetére
nem találtalak közben betopant haver
Vagy még felnézek
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #20318 üzenetére
király a video
első szám címet előadóját beirnád nagyon kell
-
smisa
őstag
válasz
N€T0X|N #20227 üzenetére
Gartulálok én is tényleg jól mentél
kicsit csalodot voltam a végén hogy hiába futottam be 1. nek még se nyertem de hát ahogy mondani szokták IJ
nagyon jó volt a 10 kör szerintem 1 secnél nagyobb különbség nem is volt. Az hogy mind2 futam legjobb kör ideje az enyém nagyon jó érzés
- Sajnos a 2. sikán nekem nagyon nem megy az egész futam alatt ha 1x átmentem rajta hiba nélkül
- de akkor is TE nertél szóval még 1x GG
-
smisa
őstag
Ma este lesz az első futam amin rész tudok venni de ezt nem nagyon értem:
Indulás minden futamon Dzsaver Shift nyomása jelére, tehát, ha Dzsaver jele kizöldül, lehet nyomni, és go!
Bocs a lámaságért
-
smisa
őstag
válasz
dzsavermadar #20162 üzenetére
Nem értem miről beszélsz mert amire én gondoltam utolsó kanyar ott elforgatam sajnos a sok gáz miatt a dalarát
és Jrzodo elment
- ezért írtam hogy sajnáltam
-
smisa
őstag
csináltam coll off servert
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #19842 üzenetére
Majd kiderül vagy csináld te
-
smisa
őstag
csinálnék szerverrt valaki jönne?
-
smisa
őstag
Ok vita lezárva én ezt a zenét kérem
-
smisa
őstag
Bocs a mai ugrot csőtörés van a házban
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #19772 üzenetére
nem látlak mi server neve és mi a jelszó?
-
smisa
őstag
válasz
motormouse #19754 üzenetére
.. persze én tanítotalak
még viccnek is rossz
-
smisa
őstag
hello hello
van most server ?
-
smisa
őstag
sziasztok
Feltettem és még a régi mentés is megvan
1.3 patch is fent tegnap mentem teszt kört minden ok mára marad az online teszt
(remélem a virágbolti verzió nem lesz gond régen nem volt az)
-
smisa
őstag
Egyszer régen nekem is fent volt a game hoy tudnám előszedni a user beállításokat és a többit hoy ne előről kezdjem ill van még hely a klubban
?
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #19521 üzenetére
GG
Szép is Jó is csak hát a zene az tényleg ........
Azért mint látom rendesen széles a pálya
-
smisa
őstag
Én végig vittem és 26 csapattársat fogyasztottam el mined verseny új csapattárs
a versenynek megfelelően így 7 millát költötem ősszesen rájuk jelenleg több mint 100 millám van és minden autó megvan
és multiban már szupersztár vagyok 215 verseny után, igaz 56-t megnyertem
-
smisa
őstag
Drift rekordom 51 x 2 millió 5 perc alatt
-
smisa
őstag
Sziasztok!
Tényleg megy virágboltival tegnap este kiprobáltam
.
Sajnos sok köcsög van mint tapasztaltam mert ha élen mentem akkor inkább kilököt mint megelözött volna, de így is nyertem 2 teljes versenyt
Én 2 naponta ezzek után fent leszek
-
smisa
őstag
Ha majd a laptop 100% ua a teljesítményt adja mint egy asztali gép akkor majd menni fog rajat tökéletesen. Viszont amig a VGA nem 100W éget le hanem csak 70W akkor nem fogja ua a teljesítményt kihozi belőle
. Nekem 5 évvel korábban ugyan ez a szopás volt azóta is otthon van az asszonynak egy 3 GHZ P4 2 GB RAM ATIx800 SXGA+ laptopja
-
smisa
őstag
Érdeklődnék, hogy veletek tudjak menni csak az eredtivel megoldható vagy a virágboltival is ?
-
smisa
őstag
válasz
manutdzoli #1430 üzenetére
Az első szezon nem egyenlő az első szinttel (80000 pont egy kategoriában)
-
smisa
őstag
Hi mindenkinek!
Nálam 5 pontos a game ! Most tartok a 4 szezonnál de kérdésem lenne:
Lehet befolyásolni az idő múlását vagy számit mennyit tétlenkedik az ember a menüben ?mert az első szezon még 6 verseny most a harmadik már csak 3 volt és jött a La Mans
Érdemes felvenni olyan embert aki többet kér a pénzből igaz többet is tud?
virágboltival
lehet a neten nyomni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest