Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Mennyire igazad van, én néhány oldalt átpörgettem, úgy 40%-ig, de ez szerintem arról szól, hogy valaki/k igen kíváncsi arra, hogy....., amihez semmi köze sincs. Névtelenségben kitölti a sok jó ember, és egy halom információ összegyűlik azoknak, akiket az előbb kíváncsiaknak tituláltam. Nekik mindegy,hogy mi a neve a kitöltőnek, ők nem arra kíváncsiak,
hanem arra amit a válaszokból kiolvas. Nagyon célratörő és okos kérdések. Úgyhogy abban nincs igazad, hogy kik tervezték, de én hozzáfűzném, hogy minket viszont annak néznek.
Ahogy Hofi Géza mondaná: "Tudom ám én azt, hogy mit akarnak!"Zodo
Nem tudom mire gyanakszol, de gondolom ami írva vagyon, és nem a kép az azonosító.
Mindenesetre az a G betű a DDR előtt nekem is feltűnt, az LP meg értem a jelentését, de nem tudom mit takar. Pedig jó lenne.Még nem fizettem ki. Bármikor visszaléphetek. -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #20576 üzenetére
Csak reménykedni tudok, hogy holnap azt a kártyát kapod amit a linkelt webshop oldalán látunk.
Hunman
Én már tegnap rájöttem, hogy butaság az a kérdőív.
-
x63
aktív tag
Hagyjátok a fenébe a kérdőívet, idióták tervezték és k*rva hosszú, bocs hogy szóltam.
-
x63
aktív tag
Ha már itt dumálunk naphosszat ennyi megjár a gazdának, töltsétek ki a kérdőívet.
" Ja, ha már "itt vagytok": idén is van felmérés arról, hogy kik olvassák a Prohardvert, ha tehát segíteni szeretnél nekünk, megkérünk, töltsd ki ezt a kérdőívet. Nyerni is lehet mindenfélét, nekünk meg abban segít, hogy a hirdetők látják, milyen komoly közösség jött itt össze, és talán mellénk teszik voksukat. Előre is köszönjük! "
Forrás -
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #20589 üzenetére
sportbírófelügyelőfőfőnökvezérigazgatóvezetőhelyettessegédbeosztottalwécépucoló.
-
Baluuuka
tag
válasz
dzsavermadar #20586 üzenetére
Okés.
-
Baluuuka
tag
válasz
dzsavermadar #20584 üzenetére
Húúú most nekem nagyon nem jó,de összehozzuk vmikor!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Baluuuka #20579 üzenetére
Tényleg, neked is kb. 1 km-en belül vannak. Nekem tegnap jutott eszembe, amikor JJ kérdezte, hogy: bolt nincs a közelben? JJ érdeme!
A fiam szokott inkább náluk vásárolni néha.
Baluuuuuuuuuuuka ! szégyen,hogy még nem találkoztunk egymással.
Esetleg most? Elugrom Tobrukba szívesen egy üdvözlésre. -
Ventur@
senior tag
Baluuuka: Mi a pontos típusa annak az M2N-nek? Mert, van belőle pár fajta
. De, amúgy ahogy nézegettem viszi, a lap a Dual-Core procikat, szal mehet bele egy X2-es is. Azt, hogy meddig viszi, no azt nem tudom. Erre nem is kerestem rá. De, mintha egyik haveromnak lett volna M2N-E - ha jól emlékszem - és neki egy X2 5200+ csücsült a lapban
.
JJános: Tényleg jobb választás a HD4650, mint a 9500 GT. Bár félő hamar elfogy a vga a gép alatt. Igaz azt nem tudom dzsaver mien vassal küldi
. Nálam volt korábban egy 9400 GT 512 DDR2-vel megáldva.....na soha többet ilyen kártyát
. Valami szégyen volt
.
dzsaver: Ha meg van/lesz az új vga, akkor most már b*sz oda egy kis árnyékot is a videók miatt, mert így csak úsznak a levegőben
. Bár ez nem von le abból semmit, hogy attól függetlenül jó megnézni az összeállításokat
.
Na, ha ma a szent magasságos is úgy akarja, délután jönnék kicsit bealázni pár arcot
. Szal ha jövök: reszkessetek
.
-
Baluuuka
tag
válasz
hehe...én is vásártam náluk meg velük rakattam össze a gépem februárban
ez itt a reklám helye! -
JJános
addikt
válasz
Akkor nem találtam el. Jó lesz az Dzsaver!
-
dzsavermadar
senior tag
Úgy néz ki,hogy ez lesz.
A bolt 100-150 m-re van tőlem, ha bármi gondom van, könnyen elér a kezem odáig, és mint kiderült, egy jó ismerősöm is az egyik tag.
Holnap délelőtt érkezik, aztán minden kiderül.Ez így tisztán 10k -ba lesz ténylegesen (nincs postaköltség, Áfa vissza)
-
JJános
addikt
Sapphire! [link]
-
JJános
addikt
Úgy néz ki Dzsavernek mégis ATI zsugája lesz!
Ati Radeon 4650 ddr2-es 512 rammal. Ez volt elérhető Áron. Gábor Áron. Akármi Áron. Minden Áron.
Szóval engem üssetek, mert én azt mondtam neki telón, hogy jó lesz! -
JJános
addikt
És az első, és második futam utáni részeredmények:
Lehet ellenőrizni!
-
Tálydi
senior tag
sorry a borzasztó képminőségért, de játékok alatt a win7 csak fekete képernyőt screenel, x-fire meg nem fotózott.
A poén, hogy szerintem az 1:56 eleje/55vége sem elérhetetlen, ugyanis ebben a körben hibáztam, és az utolsó kanyart(visszafordító) nagyon szar íven tudtam venni mert kívül egy olasz volt... És gamepaddal játszom nem kormánnyal, tehát hajrá!!!
-
drr
őstag
válasz
dzsavermadar #20568 üzenetére
A kép tanulsága szerint a kutyát se érdekli
-
JJános
addikt
A 3.4.5. futam utáni pontok:
Lehet ellenőrizni.
-
válasz
Syrius XIX #20561 üzenetére
Kár, hogy felhúztad magad, időm se volt reagálni. Mandinerből kaptalak el, mert megcsaptam a konténert, ami akkorát lökött rajtam, hogy a pálya túlfelén is kiraktalak a falba. Esélyem se volt fékezni, ellenkormányozni, semmit... bocs, de van ilyen, te is tudod.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #20553 üzenetére
csak centiken múlott, de nagyon jó volt
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #20561 üzenetére
Zyl köszönöm a szerókat, és a mai munkát, mint sportbírófelügyelőfőfőnökvezérigazgatóvezető!
-
JJános
addikt
Elérhetők az infók a honlapon!
-
JJános
addikt
válasz
vviktor1 #20556 üzenetére
Nagyon ügyes voltál, és most összetettben a 3. helyen állsz. Mindjárt elérhetővé teszem a szerón is az állást. Gr!
Én sajna későn nyomtam, és el is maradtam. Aztán jött NERIANA és nagyon komolyat vívtunk. A lélegzetem is elálott! Alig bírtam tartani a lépést, centiről centire védtük, és vívtuk a csatát, és az utolsó kanyarban én fordultam előbb. Ma még, de a jövő héten már nem tudom.
-
N.E.R.O.
tag
Zyllion szerverére lehet gyülekezni aki
na.
Üdv:
-
kdave9
tag
Zyl csinált szerót, gyertek
jelszó: grid -
smisa
őstag
Még lehet hogy vissza nézek ma de ezt a futamot ugy elkurtam
hogy most meg kell emésztenem a dolgot
-
Ted-Mosby
senior tag
Zyl kérésére :
BSTeam bajnoki lesz, az én szerómra nem tudtok belépni !!!
-
JJános
addikt
Itt szeretnék gratulálni minden kedves versenyzőnek! Nagyon jó volt a verseny.
-
Rony94HUN
csendes tag
Az összes embernek aki részt vett az első csoportban:
Köszi emberek! Ez nagyon jó volt. Legalább is én jól éreztem magam. Végre volt egy versenyem ahol majdnem teli voltunk. Ja és nem szakadt meg a netem! -
Rony94HUN
csendes tag
Az összes embernek aki részt vett az első csoportban:
Köszi emberek! Ez nagyon jó volt. Legalább is én jól éreztem magam. Végre volt egy versenyem ahol majdnem teli voltunk. Ja és nem szakadt meg a netem! -
N.E.R.O.
tag
A bajnokság szervezőihez: Nem értem haza időre, beférek még a másik csoportba?
Ha igen küldjétek a jelszót.Kösz,
-
motormouse
aktív tag
...na most estem haza, vki tudja h ma milyen pályán megyünk 19:30kor?
-
Syrius XIX
addikt
Coll OFF 2. csapat: Szeró kész!
-
kpal
nagyúr
Fiuk ma jönni akartam játszani az újra rakot rendszeremmel (Win 7 32bit ) de valamiért pár másodpercenként irtózatosan belassul . Ez mitől lehet ?
-
Ice!?
őstag
a mai versenyt kénytelen vagyok kihagyni. egész hétvégén kegyetlen szar volt a net, de most.. egy vicc tényleg.
-
Syrius XIX
addikt
17 : 30-tól készítek szerót (ha nincs, ha van, akkor szívesen csatlakoznék), gyertek
ni![/ B]
-
JJános
addikt
Estére mindenképpen lesz kulof verseny. készüljön mindenki.
-
zodo
nagyúr
Na csak találtam valami alaplap vs vga hibaleírást, de itt is működik minden csak nem épp megfelelően.
Idézet a Milyen vga-t topikból:
"A lapod 16x-os PCIE síne kompatibilis a mai kártyákkal és dolgoznak is benne,
de sajna az nForce 4-es és 5-ös lapokban a HD5k-es Radeonok valamiért
nem hajlandóak megfelelően működni.
Ezt sajna igen sokan nem tudják és bosszankodnak, hogy a Radeon az
milyen sz@r és hogy a Gf kártyák menyivel jobbak mert azok működnek
a lapjukban, holott csak kicsit utána kellene nézniük."vviktor1
Akkor mégiscsak megy minden, mindennel.
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #20519 üzenetére
Nem tudni nálad mi volt akkoriban, de ilyen jelenségről még soha nem hallottam.
, de nem vonom kétségbe amit állítasz csak érthetetlen számomra!
Szerintem is igen csúnya lenne bármelyik gyártótól ahogy N€T0X|N is említi, hogy egy lapba ne lehessen akármilyen kártyát tenni, ha kompatibilis a slot. -
- = Zk = -
félisten
válasz
motormouse #20464 üzenetére
szia Motor
GRID online pályafutásom tanitója
...
neked is megy a meló, meg nekem is (idővel)...a lényeg, hoyg megvagyol
vigy magadra...
jah, ha London környékén jársz, véss rám msnen. lehet tudunk talizni -
JJános
addikt
válasz
Vaázzeg Zyllion kommunikálj velem, mer balhé lesz.
-
válasz
Az, hogy egy bizonyos kártyával nem indul egy lap (ez megeshet), az mióta jelenti azt, hogy egy gyártó termékeivel nem kompatibilis?
Vicces is lenne, ha csak úgy egyik másik - főleg nevesebb - alaplap nem támogatna full videokártyaszériákat...vviktor: az az Asrock egy AGP-s hibrid szutyok, csoda, hogy elindul abban bármi.
-
Syrius XIX
addikt
Zodo! Ez nem igaz, mert amikor az alaplapomat cseréltem ASRock-ról ASUS P45-re és nem indult el az NVidias kártyámmal! Ugyanaz a kártya, mint ami most is van! Ezután néztem a termék saját honlapján, hogy az az ASUS alaplap, amit először választottam, ATi kompatibilis és nem is volt hajlandó elindulni az NVidia-s kártyámmal (a csatoló hiába egyezik)! PCIe csatolo volt az ASUS alaplapon is! Bele is tudtam tenni.
Visszaküldtem, választottam másikat, ami a mostani és ez támogatja az NVidia-t, de az Ati-t meg nem!
Inenntől nem értem, miért mondjátok, hogy: "bármelyik alaplap, bármelyik kártyát"! Ez egész egyszerűen nem igaz!
Ha úgy lenne, akkor nekem is jó lett volna az az ASUS alaplap, amit először választottam!
Talán még emlékeztek rá, tavaly karácsony környékén (utána) ezért nem voltam 3 hétig kb.!
-
vviktor1
aktív tag
"Alaplapok bármelyike támogatja az összes videó kártya típust akár nVidia akár Ati, ha egyezik az alaplap és kártya csatlakozó típusa."
Kivéve az Asrock 775 dual vsta (volt ilyenem, jó kis hibrid lap volt amúgy) és utódja, de ott is többé-kevésbé megoldva különböző bios verziókkal, ha dzsavernek ilyenje van (sajnos nincs kitöltve az adatlapja) előőb tájékozódjon inkább, ezért írtam h. lessen be az alaplapja topicjábaA mai futamok: ha nem egy csoportba van JJ és Zyl felváltva levezényelhetnék a szokott módon, de a halasztást is elfogadom.
-
dzsavermadar
senior tag
Köszönök minden segítséget!
Ma már nem lépek semmit, mert örülök,
hogy ha zöld kockásan is, de legalább működik a gépem.
Remélem kibírja az új kari érkezéséig.
Ugyanis én ezzel dolgozom. -
drr
őstag
Egy kis gyakorlás a ma esti
-ra?
-
zodo
nagyúr
válasz
vviktor1 #20506 üzenetére
Nem úgy értettem, hogy kötelező az op.rendszer teljes telepítése csak mint a legtisztább módszer, de mindenki másképp csinálja.
Én sem szoktam újra telepíteni egy kártya csere miatt csak a divert, megfelelően lepucolva az összes registry bejegyzéstől.Zyl
Minek ehhez alaplapi kézikönyv?
Alaplapok bármelyike támogatja az összes videó kártya típust akár nVidia akár Ati, ha egyezik az alaplap és kártya csatlakozó típusa.
Az első Pci-e 16x -os kártyák is kompatibilisek az összes Pci-e szabvánnyal, ha emiatt említetted volna.drr
Jó választás!
-
JJános
addikt
Sajnálnám Dzsaver, ha nem jönnél, de ha nem tudsz jönni, akkor én fogom indítani a futamokat. Ha nem férek fel a szeróra, akkor az első futamot a szeró szolgáltató kft, azaz Zyllion fogja indítni.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #20494 üzenetére
Dzsaver ne a legujabb drivert tedd fel, ha leet, haem inkább amit a vga-hoz adtak cd-t.
Mert az is gond lehet. Aztán a csatik, és a monitor. Azokat is nézd át.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #20485 üzenetére
Ne a véleményünkre alapozz, hanem vedd elő az alaplap kézikönyvét (annak lennie kell) és nézd meg mit ír, mik a támogatott kártyatípusok! Annál biztosabbat senki sem fog tudni mondani!
-
Igen, nv-nél kellhet egy driver sweeper (ingyenes) uninstall után. Nekem is volt már, hogy szarakodott új driver után, és nem értettem miért. Szerencsére win7 alatt már nincs ilyen, simán kilövi a drivert menet közben is.
Régi VGA-hoz nincsenek tapasztalataim az új driverekkel, de GeForce 6xxx-ig visszamenőleg máig támogatja az nV az összeset, szóval elvileg lehet használni a legfrissebbet (a képen látszik, hogy egyébként az van telepítve). Ha nem nyert, akkor megpróbálnék egy régebbit, mert mégiscsak régi széria, ki tudja. Legvégső esetben OS újratelepítés.
Illetve megjegyzés: ha driver nélkül is szar képet ad a VGA, akkor tuti rossz. Ez esetben felesleges ezeken végigmenni. -
vviktor1
aktív tag
"A teljes op.rendszer telepítést még mindig favorízálom"
Nekem is ajánlották amikor nv-ről áttértem ati-ra de a tesztek alapján felesleges volt, nv driver le, ati fel és minden jó volt elsőre is, még tisztogató progi se kellett, de amúgyse hiszek az ilyesmikben.. .Ice linkjei után nem is keresgélnék tovább, 10 környékén teljesen jó vételek, én a legcsendesebb hűtős választanám
-
Ice!?
őstag
válasz
dzsavermadar #20467 üzenetére
ahogy ddr is írta, ennyiért találhatsz 9600gt -t is, ami jóóóóval jobban teljesít játékokban, mint az általad linkeltek.
pl:
[link]
[link]
[link]
[link]ha nem ragaszkodsz az új kártyához, vegyél ilyet. kb annyiba kerül mint amiket linkeltél, csak ez használt, de sokkal jobb.
ja most látom, hogy visszaigényled az áfát. akkor viszont amit már linkeltek előttem, tökéletesen jó. hd4670 és társai.
-
drr
őstag
Na én is vásároltam, EZ lett, hétfőn postázzák, átszámolva 16k-ért kaptam meg - persze használtan, de kitűnő állapotban. Ennél egy hajszálnyival többért viszik el az MSI 3870OC-met
. Jól teljesít, semmi baja, de már nem mai darab. Remélem ma még nem jönnek érte, mert akkor a futamnak annyi...
Cserébe ha minden rendben lesz, kapok egy 20-22%-kal gyorsabb kártyát, ami alapon kevesebbet fogyaszt, hűvösebb és csendesebb is, és valamivel jobb a szoftveres támogatottsága is.
Soha nem csináltam még ilyen vásárlást, remélem minden rendben lesz. Az tag, akivel a vásárt bonyolítottam, eddigi eladásai alapján csak pozitív értékelést kapott, ennek ellenére izgulok egy picit...
Majd beszámolok -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #20494 üzenetére
Igen, ott kell eltávolítani elsőként a régit aztán nem árt tisztítani a rendszer valami tisztító progival, restart és mehet fel az új driver.
A teljes op.rendszer telepítést még mindig favorízálom.
, de talán egy nVidia kártyával rendelkezőtől, több segítséget is kaphatnál.
Baluuuka
Hát már nem egy mai és igen drágák (ha lehet egyáltalán kapni), de ha az apróban találsz jó áron akkor nosza.
-
Baluuuka
tag
Srácok én az M2N AM2 foglalatos lapommal lemondjak a dupla magos prociról már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest