Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnginaP
aktív tag
Ömmm, csak kíváncsiságból (lehet mánvót) nevez valaki az FPS pulse amatőr QL bajnokságra?
Mert ha igen, annak végig drukkolom szívesen a meccseit! ^^ -
AnginaP
aktív tag
Bevallom derekasan, majdnem minden nap kvakkolunk, de offline (sajnos a pingek miatt
), plusz most nincs előfizetésem....
Ezenkívül szintén majdnem minden nap legalább egy kicsit felnézek, hogy mi a helyzet QL-en.
+ amit korábban írtam, sok időt elvesz a többi klassz gamma, amit szintén játszani kell. Főállásba kéne, akkor talán lenne elég idő mindennel eleget játszani. 
atidzsiforc: köszi a jelölést, ismerem má' az ilyet. Ide rajtam kívül csak elvetemült pro kvakkerek járnak, akik zsebre raknak.

-
AnginaP
aktív tag
Nem tudjátok véletlen kicsoda 7ep3s? Megjelölt...

-
AnginaP
aktív tag
oWn tudom,hogy kicsit off, de ide a legegyszerűbb bepötyögnöm. Felraktam nQuake-et, és single-ben mindig ha egy lövést befejezek (felengedem a tűzgombot), kiírja, hogy no weapon, és visszavált alap shoti-ra. És csak single-ben. Nemtudod ez mért lehet?
-
AnginaP
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nekem csak azért ekkora benne a bizodalmam, mert haverom egy legelső szériás Diamondback-et nyüstöl a mai napig + mellette van még egy Lachesis is, és az is úgy bírja mint isten a szidást.
+ tőle örököltem a tarantula-t is, külsőre már elég viharvert, de istentelen mennyiségű gammán van túl, és totál hibátlan nomeg kényelmes is (nekem). 
Ja, plusz sose volt még ilyen egerem, hát futok vele egy kört.

-
AnginaP
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére

-
AnginaP
aktív tag
Arról tudtok bővebb infót, hogy ugye nem csak steam only lesz a kvakk?

-
AnginaP
aktív tag
Rá se ránts, majd megnyugszol!
Kvékben mindig van egy jobb...
+ nézd a jó oldalát: tőle aztán biztosan sok taktikát lehet tanulni, hogyan is érdemes játszani.
de term megértem, h elborultál, néha én is szétborulok kvéktől, aztán elmúlik, és újra játszanom kell. Húz a vérem!
-
AnginaP
aktív tag
-
AnginaP
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Bal középen is a pici?
-
AnginaP
aktív tag
Arra nincs ötletetek, hogy az miért lehet - egykét haverom is futott már bele hasonlóba -, amióta újra raktam a kvakkot, azóta a nevem beállításait mindig elfelejti, és minden belépésnél újra be kell állítani az egészet. Haveromnak régen a bill kiosztást felejtette el mindig, de aztán hirtelen jó lett. Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer Egér RGB!!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert ha igen, annak végig drukkolom szívesen a meccseit! ^^
Skype aszongya ma van! 

wat da faaak?!
), plusz most nincs előfizetésem....
Igen, az enotus-ra gondoltam, de akárhogy gugliztam, csak nem akarta kidobni.

QuakeCon award? AKAROM!