Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
sziasztok.
Mindenkinek Kellemes ünnepeket kívànok. kérdésem az lenne, hogy 1366 x 768 -as felbontáson ad hdmi-n a ps képet? és ha erre a felbontàsra és 23 collos kèpernyőre av kábelen kötöm akkor gondolom elég szar lesz a felbontás? -
HaJózsi
aktív tag
Megint nincs PSN...
Na most fölhúzott ez a rohadt Lizard Squad. Meg is nézem az Interjút direkt a PS-emen!
Bruhahahaha.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #60920 üzenetére
Valaki van ebben a topikban, aki ilyen szemetekért pénzt ad? Ingyen se kéne. : D
-
Bogyi007
veterán
Megvan a napi egy szavazatom, ki kéri?
Game.co.uk oldalon faja kis árak vannak már megint....
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #61030 üzenetére
24-én és 25-én volt elérhető, azaz két napig. Nagyon poén volt, kár, hogy erről lemaradtál. Kéne még ilyen havas event... Léghajót hol éred el?
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #61030 üzenetére
A fórumában irták hogy már elolvadt,én nem tudom megnézni,mert már itthol a gép.
Van léghajód????? -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #61029 üzenetére
Miért? 1 napig volt elérhető a hó? Mindegy..majd lebegek a léghajómmal ami szintén járt hozzá
Amúgy valszeg úgy sem játszanék még vele mert most a Watch Dogs leköt, meg ha épp asszony is úgy gondolja akkor LBP. Egyszerre több játékot meg nem kezdek el mert annak nincs értelme. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #61028 üzenetére
Majd én játszok helyetted is vele,igaz nem online.......
A hó már elolvadt benne,arról lemaradtál.
-
Vaze
őstag
válasz
Sirandrish #61024 üzenetére
Grt
Amugy honnan rendeltel? CEX? -
törölt tag
Időtúllépést dobál komolyan nem értem. Tegnap wifiről egyszer sem szakadt meg most meg kábelen itt kínlódik.
Kihúztam routerből es bedugtam egyből ps3-ba és beengedett. Mi lehet a baj ugyanezzel a routerrel tegnap jol ment minden mit kellene átállítani benne?
-
renji00
aktív tag
Sziasztok ! Lehet még valahol boltban kapni Metal Gear Solid Legacy Collectiont?
-
-
perge666
veterán
Már kérdeztem 2-3 hete,de választ nem kaptam : New N Tastyról van valami PS3 hír??
-
istvansebok
tag
Nem tudom, hogy megjavult-e a dolog, de most be tudtunk lépni a PSN-re
A fiú most is nyomja a GTA5-öt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #61009 üzenetére
Van aréna.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #61005 üzenetére
Flatout-ok.
De a legjobb akkor is az első Carmageddon és a Destruction Derby.
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #61000 üzenetére
Ha klónoknál tartunk,a TM meg Interstate76 klón
PS1-es tapasztalataim vannak csak, de ott v8>>>> TM volt, v8-nak az a 70'-es évekbeli hangulata felülmúlhatatlan volt. v8 2nd Offense is jó volt,de az első résszel többet toltam,jobban szerettem. Kötelező cím, a legjobb coop játék amit valaha játszottam(konzolon). -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #61002 üzenetére
Na a Crashday is jó játék,azzal is játszottam régen,de ott is a verseny van előtérben,igaz van időre lövölde is....
Igen az csak PC-n van. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #61000 üzenetére
Az lehet,de a régi sincs PS3-ra sajnos,viszont PS1-es lemezen jatszhat ezekkel PS3-on.
Egyébként abból az időböl még a Carmageddon tetszett nagyon,abba is volt némi hasonlóság,csak ott versenyezni is kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest