Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62199 üzenetére
Hacsak nincs accod abból a régióból, akkor tökmindegy
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62197 üzenetére
Mert be vagy jelentkezve. Nyisd meg privát módban vagy lépj ki, aztán megjelenik.
-
Sirandrish
legenda
-
A`rpi
addikt
-
törölt tag
Kicsit ugyan lemaradva, de leírnám én is, hogy mi az, amin javítanék a PS3 rendszerével kapcsolatban (bár az egyértelmű, hogy nem lesz semmi változás már ezen a gépen):
Elsősorban a Store-t javítanám, baromi lassú, minden gombnyomásra hülye hangot ad ki, a játékok leírásához rá kell külön menni, különben csak a jogi szöveg egy része látszik, több játéknál meg kép sincs.
A letöltések háttérbe tétele a lemezfoglalás miatt kegyetlenül lassú, egyszerűbb lenne ellenőrizni, hogy van-e elég hely a lemezen, majd szimplán folytatni a letöltést, mert nem valószínű, hogy közben az ember több gigás menüháttereket másolna a gépre.
A letöltések akkor is megszakadnak játék közben, ha az adott játéknak köze sincs a PSN-hez.
A (drága) dinamikus témáknak nincs sok értelmük, mert az ember keveset mozog az XMB-n belül, ráadásul a menüpontok felének saját háttérképe (és esetleg zenéje) van.
Nincs egyáltalán magyar nyelv, és a rádugott billentyűzetet sem lehet magyarra állítani, csak a kontrollerrel lehet macerásan ékezetet írni. Azért annyira nem pici a magyar piac, hogy legalább magyarul ne tudjon a rendszer.
Ezeket, meg még az időnkénti lassúságot leszámítva amúgy teljesen elégedett vagyok a gépezettel, de ha ezek nem lennének, akkor lenne nagyon szuper a dolog.
És egy kérdés: a Driver: San Francisco nem kapható már digitálisan? Nekem nem adott ki találatot rá a PSN.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #62180 üzenetére
AZon gondolkodtam amúgy, hogy nekem van egy PSN accountom is valahol, lehet hogy teli vagyok már ingyé játékokkal, csak nem tudok róla.
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #62188 üzenetére
Osztán ez milyen kiadás?
-
[Ez ugye magyar feliratos?]
Nem ám kapok egy full angolt... -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62180 üzenetére
Ez karbantartás lesz,nem kapsz semmit cserébe
-
A`rpi
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #62175 üzenetére
Sajnos nem. Úgy gondolom rengeteg dolgot lehetett volna korrigálni PS3 esetében:
-Party chat (x360 nál megoldott volt)
-Multi tasking (nevetséges hogy x percet kell várni hogy háttérben tudjon folyatódni letöltés, ha véletlen fut egy teljes képernyős alkalmazás XMB-ben semmit nem lehet csinálni navigáláson kívül)
-Remote play szánalmasan kevés én nem is égetném vele magam gyártó helyébenTalán, PS4 esetén lehet változás, eladások többé kevésbé
gondolom rendben vannak, rengeteg megszorítás érkezett PS4 eljövetelével.
Szolgáltatás minősége nemhogy emelkedett, sőt a decemberi precedenst nézve még romlott is.
Megy a szekér énszerintem és nem vagyunk alkupozícióban van egy olyan sanda gyanúm.
Egy dolgot ne felejts el natívan az újabb gépek Slim, Super slim, csak PS1 lemezekkel boldogulnak, ha szeretnél játszani PS2 lemezeiddel is akkor sajnos meg kell venned a Store-ból újra őket!
-
DVlad
őstag
Sziasztok!
Ugye erre van szükségem, ha ps2 kártyáról szeretném használni a mentéseket ps3-hoz?
[link] -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #62173 üzenetére
Nyilvánvaló, de maga a minőségellenőrözésre is áldoznia kellene a SONY-nak.
Amúgy feliratozás szempontjából picit talán lehetne nyitottabb, de ha nem hát nem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #62172 üzenetére
Konkrétan szerintem lenne olyan aki INGYEN elvállalná mondjuk azért hogy kapjon a neve egy sort a stáblistán. Sőt..nem egy ember lenne
-
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
s7evcsenko #62166 üzenetére
Kis hazánkban gondolom a legmenőbb játékból sem adnak el többet a legjobb esetben sem néhány ezer darabnál többet.
A szinkronos verzió miatt esetleg néhány száz plusz vásárló lenne.
Ennyi plusz vevőért nem igazán érné meg szinkronizálni a játékokat.
A játékfejlesztőket/kiadókat pedig ugye a pénz hajtja... -
Brian_GT
őstag
válasz
s7evcsenko #62166 üzenetére
Ha a magyar nyelv is olyan népességszámot szólítana meg, mint az angol-német pl. akkor elhiheted minden játékon lenne. Mivel a magyar nyelvet a világ játékosainak örülünk ha 1%-a használja, így elég nehéz lesz költségvetést magyar szinkron mögé állítani...studióval, programozókkal, fordítókkal, grafikusokkal stb.
-
HuMarc
veterán
válasz
Buster17 #62153 üzenetére
Én nem találkoztam velük olyan ~15 óra gameplay alatt. Vannak nagyon OP játékosok, akik ugyanúgy el fognak taposni, mint a csalók (eleinte), de ez a legtöbb játékban így van
Szinkronhoz: Hát igen, FIFA, meg Book of Spells sorozat. Felirat meg GT6 és Beyond: Two Soulsban van.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
s7evcsenko #62159 üzenetére
Hivatalos PSN Store, erre szerintem a legalkalmasabb.
Kategória szerint láthatod a kezdőoldalon:
Szinkronos játék ritka mint a fehér holló.
Kis túlzással csak a FIFÁk.
-
Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy milyen játékok vannak ps3-ra?
Kategória szerint esetleg.
Ezen kívül witcher szintű szinkronos játék létezik ps3-ra?
Melyik oldalon lehet a legjobban tájékozódni ilyen téren? -
Sirandrish
legenda
válasz
Anonymus X #62155 üzenetére
Én akkor is utána szoktam nézni hogy ha nagyon rákockulok valamire (pl az UC2-3) és nem akarok vele végezni. így pl simán félbe tudom hagyni a 19. chapternél, és hagyni másnapra is kicsit, ahelyett hogy letolnám
-
perge666
veterán
válasz
Anonymus X #62155 üzenetére
Nem unom szó sincs róla,csak kíváncsi voltam k.b.hol járok.
-
Sirandrish
legenda
Ha valaki szeretne még Garden Warfaret venni külön acc-ra, annak tudok egy embert aki szívesen felezne.
Így 1800ft-ba kerülne a játék amennyit a hülyének is megér!
Nálam lehet jelentkezni -
Buster17
addikt
Ghostban vannak csalók? Vagy egyáltalán játszanak még vele? Remélem nem feleslegesen lett megvéve
-
storm3
senior tag
Van valaki budapesti aki segítségemre lenne egy csere-berében?
Én elküldöm neki a játékom, lebizniszeli az 'idegennel' majd visszapostázza nekem. -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #62147 üzenetére
Jaja, már "csak" a barátnőmé van. Azon tolom most. Egész jól haladok a Garden Warfare.
Ha lesz kedved valamikor belenézhetünk a Co-Op- részébe!
-
james001
veterán
Kár hogy a kék pólós csajt nem lehetett megnyerni
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #62131 üzenetére
"Szabolcs Tóth Mihez fog kezdeni a kék polos holgy ennyi PSel?"
Ezen sírtam.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62141 üzenetére
És néha írnak bele?
Amúgy én nyitottam egy Uncharted témát még régen,de már vagy fél éve nem ír oda senki... Már nem vesződök vele,majd ha kijön a 4-ik rész akkor frissítem az 1. hsz-t de amúgy mindegy már mi lesz vele
(#62139) Bogyi007: Lehet aztán majd nyitok egyet,még gondolkozok még egy évet rajta
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62125 üzenetére
Én már gondolkozom egy Tekkenes témán vagy egy éve,de szerintem a kutya se járna oda. Csak odaírnák hogy "ja jókat játszottam még a 3-al PS1-en" azt szevasz
Itthon nem olyan "népszerű" a játék sajnos
-
Bib
őstag
Sziasztok!
Egy új Ps3-ra telepítenék egy Gran turismo 5-t. Az update hegyek közben kb 10/18 frissítésnél hibát dob.Mi lehet a megoldás? -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Mindegyikük mekkora gémernek tűnik...
-
ldave
félisten
válasz
Akkor lehet nézni az apróhirdetéseket
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Elnézést ha nem ide kéne írnom, csak kicsit kezdő vagyok PS ügyben..
Most terveztem megvenni az Army Of Two-t használtan eredetibe, azaz használt eredetiben, nem tudjátok, hogy ehhez a játékhoz kell eredeti kulcs?
Vagy ha már aktiválva volt akkor, gondolom így jártam, és dobhatom ki, nem? -
Szóval az MK9 gyakorlatilag a Komplete Edition. Így viszont biztos a vétel. Kösz!
-
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #62125 üzenetére
Nem vesszük észre ebben a sok szövegben, ha valaki olyat kérdez, ami benne van az összefoglalóban és így nem tudjuk kioktatni.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #62123 üzenetére
Menjetek már szobára
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62121 üzenetére
Lucky Box random jön mindig,meg ha jól emlékszem csak a ghost battle-ben ad.
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62120 üzenetére
Valami olyan mozgás hogy felüti az egyik robot, majd csap rá egyet de ezzel együtt a levegőből megjön a másik robot és az is lever vagy 2 taslit. 1szer valahogy tök véletlenül sikerült benyomnom, de a végén a "tesztnél" nem ad időd a "majd eccer csakbejön" re.
Amúgy ezt írja ott : "Just before performing a bound (jobbra + négyzet)
on a midair opponent press the TAG button to execute a Tag Assault"Az a poén hogy talán most értettem meg..szerintem én korán nyomtam a TAG buttont.
4M kell hogy az összes mozgást megvegyem? Látom a medvéset kell farmolni..mák, mert az a legkönnyebb szerintem
Hja még egy kérdés. Ez a Lucky Box hol esik gyakrabban? Azt hiszem egyet már kaptam a ghostoknál, de azóta semmi pedig levertem már párat.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62118 üzenetére
Kapsz majd pontokat a missziók teljesítéséért,amiből tudsz venni a robotnak mozgásokat meg kombókat. Na az összes ilyet meg kell venni,kivéve az S-rangú mozgásokat,azok nem kellenek. Ezeket a pontokat be lehet farmolni az egyik küldetésnél,itt ír róla bővebben: [link]
(#62119) Sirandrish: Mármint mire gondolsz? Amikor felüti vagy amikor a partnerrel együtt veri? Mindenféle mozgásokat be lehet állítani a tuning opción belül,az options-ben meg akár az L2 & R2-re is tudsz rakni kombókat.
-
Tegla80
addikt
válasz
s7evcsenko #62107 üzenetére
Szia
A 12gb os gepnel csak berakod a hdd-t es siman atmasol neked mindent.
Nezz vidit yt-on ha bizonytalan vagy es latnad elotte,h mi fog tortenni...
(Amugy ez a leg1szerubb,mert maskepp usb-n kene meg fw is ratolnod a telepites alatt,itt viszont mar minden a gepen van es csak "atmozgatja" az uj hdd-re )
Hajra,menni fog.... -
perge666
veterán
Uncharted3 hány fejezetből áll?
Most kezdtem el a 9.-et. -
Elims
veterán
válasz
james001 #62100 üzenetére
"...ezt csak úgy menőzésből írom
Nna így kell ezt!!! :-))
Tudjuk,hogy kemény vagy mint a vídia! :-))Kipróbáltam a ps3 remote play - ps vita - tomb raider 2 dolgot.
Szépen átdolgozza a vita-ra a lemezes játékot addig amíg el nem indítottam a Lara házát vagy magát a játékot.Akkor aztán csak fekete képernyő a vita-n. :-((
Lehet,hogy kevés a cd lejátszó olvasási sebessége a stream-eléshez?
Egyébként most megtaláltam,hogy vita-ról hogyan lehet kikapcsolni a ps3-at.A múltkor kérdeztem,de nem tudta senki. -
Ha már a Tekken szóba került, ki melyik verekedős játékot ajánlja? A japán cuccok annyira nem jönnek be, a Mortal Kombat inkább. Abból melyiket érdemes? Ajánlották a Komplete Edition-t, illetve a Gamestopban a Mortal Kombat 9-et mondta a srác, hogy érdemes beszereznem, ha be tudom, mert náluk (Németország) be van tiltva. Erről a játékról azonban semmi infót nem találtam.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
s7evcsenko #62107 üzenetére
Gondolom átmásolódik!
-
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
s7evcsenko #62099 üzenetére
Ha beleraksz egy vinyót a ps3-ba, a vinyón lévő adatoknak integethetsz.
A gép a saját oprendszerét és minden mást át fog másolni a vinyóra. -
Bogyi007
veterán
válasz
perge666 #62092 üzenetére
Töltsd le a Tekken Revo-t Psn-ről az ingyenes....
Tekken 6 is okés nekem is megvan. Robotikával szeretek harcolni benne a legjobban...
james001: azt én megcsináltam azt hiszem, én a vonatos trófeát nem tudom ott megnyerni...
Street Fighter X Tekken is jöhet multira, bár az még relatíve új dolog nálam...
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62102 üzenetére
Az nem baj mert oda úgy is kell menni 2 Trófea miatt is...így 3 miatt
"Aki régóta tolja már a Tekken-t annak egyszerű"
Nah igen, de nekem ez az első aminek úgy komolyabban nekiültem.
A 3-al játszottam az akkori barátnőmmel, meg az 5el bohóckodtunk haverral és kb ennyi.Hjaaa meg volt egy kocsma a középsulim mellett ahol a Tekken Tag arcade gép INGYEN ment, így oda jártunk 2 hónapig(elvitték a gépet), de kb 14éves voltam 14éves egy kocsmába...szerinted mennyi ragadt rám a játékból és abból mennyit maradt meg?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #62101 üzenetére
Ghost battle-ben is vannak rangok,ott kell sok-sok meccset lejátszanod hogy elérd a Tekken Lord rangot (30th dan)
A Fight Lab a tutorial szekciója a játéknak,nem vészes. Aki régóta tolja már a Tekken-t annak egyszerű. Meg van egy-két "küldetés" ahol sok aranyat be lehet farmolni
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest