- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
válasz
v4nd4l #30399 üzenetére
Nekem van egy olyan első kiadású UK lemezem a Move Sports Championshoz, amihez egyáltalán nem volt jó egy letölthető DLC sem. De ez csak a DLC megvétele után derült ki.
A support válasza az volt, hogy vigyem vissza a boltba a lemezt és cseréltessem ki egy másik, újabb kiadásra. Használtan vettem, így ezt buktam, no meg a kifizetett DLC-t.
Páran még panaszkodtak erre a fórumokon, mire levették a PSN Storeból azt a DLC-t és átnevezve újra kiadták. No komment -
v4nd4l
csendes tag
Ehhez a verzióhoz viszont lehet letölteni DLC-t, de nem az angol store-ból.
Amit UK store-ból töltöttél, ahhoz a BCES-00458 számú lemez ami jó.Ha jól tudom, osztrák vagy német store-ból lehet a BCES-00797 lemezhez DLC-t tölteni.
Sajnos ebből a játékból több régió 2-es változat is van, és külön van bontva országokra/ store-okra, hogy melyik lemezhez melyik ország store-járól lehet vásárolni.
Amit korábban írtam visszahívás ennél a játéknál pl. azért volt a skandináv országokban, mert a lemezre szitált szám, a lemez tartalma meg a borító eltért egymástól. Azt gondoltam egy ilyen példányt fogtál ki.
-
törölt tag
válasz
csimpi1 #30396 üzenetére
Egyes üzletek szeretnek promólemezt árulni BD tokban, házilag nyomtatgatott borítóval. És persze ezt egy szóval sem említik a webshopban, de még az üzletben sem, és még ők puffognak ha visszaviszed, hogy ezt a pixeles borítót te nem teszed fel a többi dobozod mellé a polcra. Pl. ehhez is kellhet neki borító.
-
dilipok
veterán
Senki nem akar RE5-ot tolni? Ne legyetek szegyellosek
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
a sony playtv-vel fogható a hazai digitális földi mpeg4 sugárzás? kell valami plusz szoftver a használatához? valamint olyan géppel, amelyiken nem tudok psn-t használni, működik-e?
köszi!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
lajosx #30392 üzenetére
Tuti, hogy valami hálózati zűr lesz. Ha túl sok csomag veszik el, akkor egyszerűen leakad a dolog, hiába, hogy maga a kapcsolat nem szakad meg. Ha a router-csere óta áll fenn a probléma, akkor elég egyértelműen az a ludas. Bele kéne másznod kicsit a router konfigjába és kísérletezgetni vele.
-
Hello.
ps3 media servert használok,és ma olyat csinált hogy filmnézés közbe kb 20 percenként eltünt a media server ikonja a ps3-rol,és megállt a film..
Tudjátok mi lehet a bibi?A net nem hiszem hogy megszakadt mivel ahogy kilépett böngészni tudtam ps3-on.
Pc-én meg azt mutatta hogy van kapcsolat,nem volt x .
Viszont csak akkor lett csak jó, ha pc-én újra inditottam a media servert,de kb 20 perc és megint megállt.
Új router van, eddig a régivel nem csinálta igy arra gondolok azzal van valami.Ha valakinek van ötlete szivesen veszem. -
v4nd4l
csendes tag
-
supercow
őstag
Életem első előrendelése megtörtént
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
nokia párti
őstag
válasz
rumkola #30386 üzenetére
Igen az 1. és 2. generációs gépek(20GB, 60GB valamint az NTSC-s 80GB) mellett szól a PS2 kompatibilitás, a kártya olvasó és a +2 usb port. Az első generációs gépek még hardveresen, a második generáció viszont már csak szoftveresen volt képes emulálni PS2-es jétékokat.
-
rumkola
nagyúr
válasz
nokia párti #30384 üzenetére
Kösz!
Jól veszem ki, hogy a FAT 80-as előnye a HW-s PS2, ill. az új 160-as vagy 320-as a jó vétel még? -
nokia párti
őstag
válasz
rumkola #30383 üzenetére
Ha használtan akarsz venni, akkor mindenképpen csak Sony Garanciával érdemes, és ez vonatkozik az új gép vásárlására is, de tényleg Sony gari nélkül nem szabad PS3-at venni!!! FAT gépet elég nehéz találni(garisat), így az nem valószínű, hogy kapsz, de a Slim-mel sincs semmilyen gond, 3 évig nyugodt lehetsz.
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
PS3-at szeretnék venni, jó a használt is. Viszont nem vagyok képben melyik verzió ajánlott, melyik kerülendő, tudna nekem valaki segíteni? Jöhetne priviben is.
Előre is köszi! -
dilipok
veterán
válasz
dani3l #30381 üzenetére
en vagom hogy ezt megcsinaljak, de en balheznek miatta. Meg kell nezni, ha errol volt figyelmeztetes a weboldalukon, akkor legalabb szoltak. Mondjuk ha van figyelmeztetes ilyesmirol, akkor en eleve nem rendelek onnan. Dugjak fel maguknak valtozo aron
Ha nincs, akkor meg lehet menni a fogyasztovedelemhez
En tuti nem hagynam magam.
-
dani3l
őstag
válasz
dilipok #30379 üzenetére
Pedig sajnos van rá példa. Én hardverkerből rendeltem kb 2 éve ha jól emlékszem egy Logitech Performance MX-et (talán 19 ezer forint körül, de már nem emlékszem pontosan, meg nem is lényeges..), és pont elfogyott a készlet nekik. Majd kb 1 hét múlva küldtek egy mailt, hogy a csomagomat föladták, rajta az új árral, ami kb 3 ezer forinttal több volt..
El is szidtam őket rendesen, de átvettem (vagyis átvetettem) a csomagot, mert máshol sem lett volna sokkal olcsóbban, meg mire megrendelem megint, meg satöbbi.. De a lényeg, hogy sajnos megcsinálják. Persze ha valaki nem akarja, nem veszi át, csak akkor lehet másikat keresni, meg elcseszett vele egy csomó időt. Azóta nem is rendeltem tőlük semmit, meg nem is fogok a későbbiekben sem. -
dilipok
veterán
Szereztem egy Resident Evil 5 Gold-ot, valakinek lenne kedve vegigtolni coopban? Egyedul toltam egy keveset anno PCn, de ugy erzem coopban egy fokkal nagyobb elmeny lenne
-
spae
aktív tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy az NFS Pro Streetből létezik Collectors edition? Mert nem találok!
Vagy kóddal elő lehet hozni a CE tartalmakat mint PC-n? -
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam felétek, de most hírem van. Eladom a homebrew gépemet. Az utolsót. [link] Lehetséges, sőt biztosan lesz újra konzolom, de az Uncharted és az a néhány kedvenc exkluzív egyszerűen elfogyott.
Kipróbálnám a multiplayert... miket javasoltok? Van egy little big planet2 ami a páromé, ha jól emlékszem ott is elég komoly az online rajongó tábor.
Mire kell figyelnem? Gyorsan át is olvasom az első hsz-t és nyomok egy keresőt. Sok újdonság történt az elmúlt pár hónapban?
-
mrhitoshi
veterán
Huh. Sikerült végigvinnem a Deus Ex Human Revulotion-t. Nehéz szülés volt, de borzasztó jó játék. Jó a történet, jól van kigondolva az egész játék. A grafika is illeszkedik az egész futurisztikus történethez. A történet számomra 5/5. Igazából akármennyire is a jövőben játszódik, simán átvezethető a kűlvilágra. Zseniális. Grafikailag is helyt áll a mostani játokok közt. Nem kiugróan jó, de bele tudja magát élni az ember. Szóval ajánlom azoknak, akik szeretnének egy olyan játékkal játszani, ami nem egy cod-os hentelős játék, de akció dús és közben rpg adalékok is vannak benne. Főleg most éri meg megvenni, zavvin 32£-ért látta az Augmented kiadást.
-
Edgeri
senior tag
válasz
#42308056 #30369 üzenetére
Úgy érdemes rendelni és egyben erre is kell figyelni, hogy olcsóbb legyen a játék, mint itthon
Én a game.co.uk-ról és a hmv.co.uk-ról szoktam rendelni, de sokan rendelnek a zavvi.com-ról is.
Ebay szintén játszik, de figyelj a régiókódra (ha esetleg utána DLC-t akarsz venni). Amúgy nyilván törekedni kell a PayPal-ra, ha lehetséges, mert minek adnál meg feleslegesen kártyaadatokat, ha PP-vel is elintézheted a fizetést. Utánvét nincs, azonnali fizetések vannak. Mindig olvasd el a szállítási infókat!
No meg érdemes megnézni a használt játékokat is a webshopokban, mert azok sem szoktak ramaty állapotban lenni, és spórolhatsz azon is (de az online pass hiányát kalkuláld bele).
Általában 2 héten belül megjönnek a rendelések, szabályt még nem fedeztem fel, mert volt, hogy 4 nap alatt megjött a cuccom és volt, hogy két hetet vártam valamire ugyanott. Szóval pánikolni 1 hónap után érdemes.
Sok sikert! -
supercow
őstag
hol tudok játékot előrendelni úgy, hogy kifizetem előre? Mondjatok boltot vagy url-t, mert akik eddig válaszoltak mind azt mondták hogy szállításkor kell MAJD fizetni. Ami most az oldalon 11500 addigra simán lehet 16500 ami nem mindegy...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
NeoExDeath #30367 üzenetére
A legegyszerűbb, ha hálózaton keresztül másolod fel a képeket, pl. a PS3 Media Server program használatával. Megosztod a programban a PC-n a fényképek könyvtárat és egyszerűen átrámolod a PS3-on navigálva a kérdéses fotókat az XMB megfelelő menüpontjában a media server-ről (PC-ről).
Ha nincs hálóba kötve a géped, akkor a legegyszerűbb a pendrive vagy külső HDD használata, amit FAT32-re formázva tudsz csak használni a PS3-mal. Valószínű ekkor elsőre nem fogod látni a képeket, ezért az XMB fotó menüjében megjelenő pendrive-on nyomni kell egy háromszöget és a "Display All" lehetőséget kell választani. Ekkor megjelennek a fájlok, amiket kijelölve fel tudod őket másolni a PS3 HDD-jére, azokat a későbbiekben bármikor eléred, a PS3 thumbnail-ekben meg is jeleníti őket a menüben.
-
törölt tag
Sziasztok!
Külföldi rendelésről tud valaki pár szót írni? Hogy honnan érdemes meg hogy mire kell figyelni.
Fizetni paypal-lel szoktatok? Utánvét gondolom nem működik ilyenkor. -
törölt tag
válasz
NeoExDeath #30367 üzenetére
ha van pendrive-od vagy külső merevlemezed pakold arra rá és aztán kösd rá a PS3-ra. De ne feledd előtte fat32-be formázni az adathordozót mert különben nem fogja érzékelni a dolgokat a konzol
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék PC-ről PS3-ra másolni fényképeket. Ezt hogy tudom megtenni, mi a módszer?
Másolás után a PS3-on is tudom majd nézegetni őket?Köszi
-
Harti
senior tag
BEvallom, flame-re számítottam ma reggel de látom, többen hasonlóan éreznek ezzel kapcsolatban.
Nekem még szerencsére nem volt trophy szinkronizációs probléma, remélem nem is lesz soha. Ti nem hallottatok, láttatok semmi utalást ezzel kapcsolatban, h lenne valamiféle hajlandóság ezen funkciók beépítésére, javítására? Én csak PS blogon indított szavazást találtam, de az édeskevés...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
nokia párti #30364 üzenetére
Igen, pl. az Uncharted 3 trophy-k nekem is teljes egészében hiányoznak, pedig már 80% körül megszereztem mindet.
-
DM-Fan
nagyúr
Valóban hülyeség (ez is) a Sony részéről, ráadásul egy időben a demók is létrehozták a játék trophy-listáját a profilodban, amiből persze a demó alatt egyet sem tudtál megszerezni, így ha nem vetted meg a játékot, a megszerzetlen trophy-lista akkor is ottmaradt a profilodban. Törölni persze nem lehet. Gyönyörű, mondhatom.
Ezen felül vannak játékok, ahol meg már majdnem az összes trophy-t megszereztem, na azok bezzeg valamiért az istennek nem töltődnek fel az online profilomba, pedig nem egyszer szinkronizáltam már. Úgy szar, ahogy van!
-
Ocarina
aktív tag
Tudnátok olyan oldalt linkelni, ahol nyomtatható formában vannak fent borítók?
-
Harti
senior tag
válasz
Sundesz #30358 üzenetére
A post-om óta eltelt időben csak erről olvasgattam, nagyon úgy fest, h ez a gyermeteg funkció nem elérhető és nem is találtam semmi olyan hírt ahol akár csak említést tettek volna róla, h tervezik a bevezetését. Számtalan fórumon találtam felháborodott tulajokat emiatt, osztom a véleményüket. :S
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
A Trophy listából ki lehet valahogy törölni a játékokat? Tudom, h online tárolódik az adat, de nincs esetleg valami lehetőség mert nagyon sok "szemét" van a listámban és szeretném kitakarítani. Olvastam pár angol fórumot erről de sok helyen csak azt láttam, h lehetetlen, de volt 1 ahol valamilyen filerendszer buherálást írtak és állítólag sikerült egyeseknek. Nem célom hackelni vagy ilyesmi, de ha van ésszerű és biztonságos módszer akkor azt megpróbálnám. Köszi előre is!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
balazs8907 #30355 üzenetére
De, lehet hibás. Lehet fókuszálási problémája, illetve ugye a léptetőmotorral is lehetnek zűrök. Soktényezős a dolog.
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Van egy kis problémám a ps3 meghajtójával. Most egyenlőre csak arra lennék kíváncsi hogy mikor beteszem a lemezt látom hogy az olvasó vizsgálja a kék fénnyel és a pirossal is. Ha ezeket a fényeket látom akkor már az olvasó nem lehet hibás ugye??
-
DM-Fan
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest