Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Egérpad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
-
-
Sziasztok gondom van a gow 3 beolvasasaval csak kattog a gep utana megint megprobalja beolvasni es semmi...egy kis karc sincs a lemezen 3x volt hasznalva. Minden mast lazan beolvas lehet tenni vmit? Kedvencem a gow...
-
mr.dana
aktív tag
psn megy mindenkinél ?? nem tok belépni v 2 órája ....
-
_Babilon
tag
Electric Blow back-ről infó?
-
olbaidhun
őstag
Olyan kérdésem lenne srácok, hogy ps3 4.0 gép winyóját ki lehet-e cserélni egy 3.55 rendszerű gép szoftverére
Azt tudom, hogy 3.55ig ez simán megy, de valami biztonsági intézkedést talán bevezettek, ha jól emlékszem.. Nem szeretném, hogy emiatt ne induljon egy gép.
-
Sanyi.mTs
addikt
AC2-t befejezve van még lehetőség a városokban mászkálni és gyűjtögetni?
-
zzola
titán
válasz
Gebriel #31280 üzenetére
Sok választási lehetőség van. Néztem Turtle Beach-et, meg az official wireless Sony-t is.
~30-35k-nál többet nem adnék ki érte, ebben gondolkodom. Azt sem tudom, hogy vezetékessel, vagy vezeték nélkülivel járnák jobban, full kopasz vagyok a témában...Találtam párat elfogadható árban:
-Call of Duty Modern Warfare 3 PX3 (Turtle Beach PX3) füles ~35k-ért lenne ShopTo-tól...
-Turtle Beach DPX21
-Turtle Beach PX21
-Sony official wireless[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Érdemes térhangzásra képes fülesre beruházni, vagy ez a dolog csak p@rasztvakítás?
-
sziasztok
havernak xp van a gépén,és directx problémávan pár perc után kidobja,dodtok valami okosságot mit lehet a bibi? ha kell leirom a pontos hibaüzenetet is,csak még a srác nem küldte el.Köszi..
-
v!ct0y
veterán
Na már lehet kapni 5500ért 6000es SEN kártyát
-
Ocarina
aktív tag
válasz
SektorFlop #31268 üzenetére
Tudtommal jó bármelyik.
-
-
chubii
senior tag
válasz
_Babilon #31264 üzenetére
Igen, játszottam már vele 1-2 órát. Összességében nem vagyok valami jó véleménnyel róla, kb a Dead Space 2 multijával tenném egy csoportba. Szerintem a sztori része az,ami igazán jó játékká teszi a Bioshock-ot. De ez csak egy vélemény. Te hogy állsz ezzel ?
Hol tartasz a játékban ? Nem tudnál segíteni a kérdésemben ?szerk.: lehet rosszul értelmeztem a hsz-od. Ha az a kérdés,hogy az online játékban merült-e fel ez a probléma,akkor a válaszom : nem. A sztorit játszom éppen, csak még nagyon az elején vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Ocarina
aktív tag
válasz
SektorFlop #31263 üzenetére
[link] De most elég drága.
Én a Media Marktban vettem ~1 éve, akkor még jóval olcsóbb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Ocarina
aktív tag
válasz
SektorFlop #31261 üzenetére
Én egy 3000 Ft-os Samsung fülest használok. Tökéletesen működik.
-
SektorFlop
aktív tag
headset-el kapcsolatban valaki feltudna világosítani?? milyen headsetekkel kompatibilis a ps, milyet érdemes venni? a lényeg az lenne hogy minnél olcsóbban kijöjjek... néztem egy két oldalon asszem 5k volt a legolcsóbb... de ezek kifejezetten ps headsetek voltak.
-
törölt tag
Sziasztok !
Assassin Creed 2-ben elakadtam. Van az pálya mikor hirtelen látomása lesz a komának és egy új világba csöppen bele ahol ha jól látom keresztes lovagok vannak. Majd egy személyt kell üldöznöm egy vártoronyig ahol bezárja az ajtót és nekem a tetejére kell jutnom.
Egy darabig fel is tudok mászni , de a képen látható helyen egyszerűen nem tudok ráugrani arra a fa kitüremkedésre. Bárhogy is próbálokValami ötlet esetleg ?
-
chubii
senior tag
Bioshock 2-ben a Staff only ajtók mögé be lehet valahogy menni ? A Ryan Amusements résznél vagyok,amikor ADAM-et kell gyűjteni 2 holttestből, és az egyik Staff only ajtó mögött van egy kék Plasmid. Később másik úton be lehet jutni abba a szobába, vagy itt kell vmit csinálnom,hogy kinyíljon az ajtó ?
[ Szerkesztve ]
-
_Babilon
tag
válasz
TazLeacher #31252 üzenetére
Ugyan az
-
TazLeacher
nagyúr
Mik a tapasztalatok a PS3 és a 3D-s Blu-Ray filmek lejátszása terén? Ugyan olyan, mintha egy alap szintű 3D-s BD lejátszóm lenne, vagy van valami "bukta" a dologban?
-
-
cudarz
tag
Mult csutortokon megrendeltem ketto BD filmet a thehut.com-rol, az egyik tegnap, a masik ma megerkezett, mindketto kifogastalan allapotban. Elsobbsegi legipostaval kuldtek oket, 1 font/csomag a szallitasi dij. Ajanlom barkinek.
-
dilipok
veterán
válasz
#79125504 #31246 üzenetére
A tesom mar vegigtolta a revelationst es most a multi reszevel szorakozik. Erdekes elmeny
(jo ertelemben
) A multkor otthon voltam, neztem ahogy jatszik es meg nekem is megjott a kedvem, pedig idegenkedtem az otlettol elotte. De elotte be akarom fejezni a single-t majd.
-
törölt tag
Az Assasins Creed többi része is van olyan jó mint a 2 ??
Mivel most lassan 1 hete csak azzal játszok a legtöbbet. Nagyon bejön. -
dilipok
veterán
-
Edgeri
senior tag
Ha valaki szeret Fifázni: a National G. gyáróriások sorozatában (V.) az EA, Fifát (2012) készítő munkálatait mutatja be. Nagyon érdekes, ajánlom mindenkinek. Hihetetlen mennyi meló van benne.
-
Sundesz
addikt
Külső kamerából tényleg rossz irányítani az autót, de a többiben azért jobb szerintem. Minél több időt töltessz a játékkal, annál jobban fog tetszeni, sok jó dolog van benne. Én még ma is heti 3-4x előveszem a Seasonal-ok és a multi miatt, a vezetési élményt nagyon eltalálták (kormánnyal).
Én csak a Forza 3-al játszottam, de az szerintem is könyebben és élvezetesebben irányítható volt kontorollerrel külső kameranézetből.
-
Mappa
addikt
GT5 gyors véleményem...
röviden tömören: ez egy fos!
és valószínűleg ott a probléma, hogy Forza4-ről jöttem át GT-re.
irányítás kontrollerrel katasztrófa - kötél húzás effekt. Xboxon joy-al is élvezetes játszani nagyon reálisan adja vissza. de itt
grafika - szép látványos, füst jól néz ki sokkal jobban mint Forza4... de itt ki is merül
hangok - no comment
anno olvastam,hogy a GT5 azért készült olyan sokáig mert a tökéletességre fognak törekedni... hát nem jött össze.
GT2 - GT4 után hatalmas csalódás, fene egye meg.
-
törölt tag
válasz
lajosx #31232 üzenetére
Milyen router-ed van?
Amikor én nem tudtam csatlakoztatni media serverként a laptopom, akkor a fórumok alapján az jött le, hogy a PS3 nem szereti a TP Link routereket. Kicseréltem egy D-Linkre és minden jó lett. Erősen okkult a dolog, semmi értelmes magyarázat nincs a dologra.Esetleg megpróbálhatod úgy, hogy közvetlenül kötöd a géphez a PS-t. Nincs róla tapasztalatom, de talán működhet. Végső megoldásként meg még mindig ott van a pendrive.
-
Gebriel
veterán
A Nat. Geao,-n 22:00-kor a Gyáróriások sorozat a Fifa videojáték készítéséről fog szólni.
[ Szerkesztve ]
-
Hello.
ps3 media servert használok,és ma olyat csinált hogy filmnézés közbe kb 20 percenként eltünt a media server ikonja a ps3-rol,és megállt a film..
Tudjátok mi lehet a bibi?A net nem hiszem hogy megszakadt mivel ahogy kilépett böngészni tudtam ps3-on.
Pc-én meg azt mutatta hogy van kapcsolat,nem volt x .
Viszont csak akkor lett csak jó, ha pc-én újra inditottam a media servert,de kb 20 perc és megint megállt.
Új router van, eddig a régivel nem csinálta igy arra gondolok azzal van valami.Ha valakinek van ötlete szivesen veszem. -
Reverting
őstag
gt5 szerver nektek sem megy?
-
zzola
titán
Syndicate-et előrendelte valaki?
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valakinek van fölösleges Uncharted 2 játékja ?
Demóját most fogom kipróbálni és már most azt gondolom hogy tetszeni fog nekem
-
-
_Babilon
tag
Msot próbáltam a PS Vita-n az Uncharted3-at...
Nagyon adja... -
törölt tag
-
Gebriel
veterán
Valaki ismer olyan oldalt ahonnan PS3 borítókat lehet letölteni eredeti méretben?
-
mrhitoshi
veterán
PS4(vagy akármi)
Hír.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Most látom, hogy kiadták a NFS Most Wantedet is a ps2-s játékokból.
-
válasz
jookomak #31214 üzenetére
Én is csak store-os toltam eddig rajta, még PSP-hez vettem pár PSOne Classic-ot meg 1-2 minit, mind vállalható volt a fullHD tv-n.
Jó lenne mondjuk egy megoldás, hogy a PS1 lemezeket fel lehessen másolni...PSP mini-ket szoktatok amúgy játszani? Nekem a kedvencem a Monsters (Probably) Stole My Princess.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Egy 3D-s filmnél akadtam erre: "Requires a 3D TV with 3D glasses, along with a 3D Blu-ray player or PS3 with the latest firmware installed for the full 3D effect."
Ezek szerint a PS3 is tud 3D-s Blu-Rayt lejátszani a legujabb fw-vwl?! Ez valóban igaz lehet?
-
mrhitoshi
veterán
Lehet, nagyobb sikere lesz a Vitának az EU-ban, mint Japánban. Képek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Ringfit Adventure
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest