-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
válasz
#42308056 #30369 üzenetére
Úgy érdemes rendelni és egyben erre is kell figyelni, hogy olcsóbb legyen a játék, mint itthon
Én a game.co.uk-ról és a hmv.co.uk-ról szoktam rendelni, de sokan rendelnek a zavvi.com-ról is.
Ebay szintén játszik, de figyelj a régiókódra (ha esetleg utána DLC-t akarsz venni). Amúgy nyilván törekedni kell a PayPal-ra, ha lehetséges, mert minek adnál meg feleslegesen kártyaadatokat, ha PP-vel is elintézheted a fizetést. Utánvét nincs, azonnali fizetések vannak. Mindig olvasd el a szállítási infókat!
No meg érdemes megnézni a használt játékokat is a webshopokban, mert azok sem szoktak ramaty állapotban lenni, és spórolhatsz azon is (de az online pass hiányát kalkuláld bele).
Általában 2 héten belül megjönnek a rendelések, szabályt még nem fedeztem fel, mert volt, hogy 4 nap alatt megjött a cuccom és volt, hogy két hetet vártam valamire ugyanott. Szóval pánikolni 1 hónap után érdemes.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest