Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
Gebriel #26195 üzenetére
Hiába rakom külön mappába. Az az érdekes,hogy amíg nem nyúltam hozzá csak kivettem a kártyát a fényképező gépből majd be a ps3-ba akkor be tudtam importálni. Ha simán rámegyek a kártyára és háromszög majd display all akkor látja és meg is tudom nézni.
Nem igazán értem. Pedig jó lenne playlist-eket csinálni most,hogy rájöttem,hogy rájöttem,hogy ilyeneket is lehet -
atirag
őstag
Miért nem látja a képeket usb-ről ha egyszer már felrakta?
Van egy canon gépem és kivettem a kártyát belőle majd be a ps3-ba és beimportáltam a gallerybe. Mikor letöröltem a képeket és másikat raktam a kártyára azt már nem ismerte képnek. Mi lehet a baj.
Még a dcim könyvtárat is meghagytam. Jó lenne ha menne mert nagyon jó kis szoftver. -
YOZ
tag
Na úgy néz ki hogy azér kapcsol ki a gépem mert lefrissítettem és 3.70-es fw került rá. Már mások is mondták ezt a hibát. Fw-t hogy tudom visszaállítani?
-
Vapor
aktív tag
Valaki tudja esetleg hol tudnék a kontrollerbe új akkut venni?
-
YOZ
tag
válasz
Gebriel #26185 üzenetére
Megtettem és az lett az eredménye hogy mikor formatáltam a vasat, újraindult és mikor elkezd letölteni egyszercsak lekapcsol. Már akkor is ha demóval akarok játszani. Szóval ezekszerint nem a blu ray meghajtó szarakodik. Lehet a táp kezdte megadni magát?
De most nemreg múlott 1 éves. -
YOZ
tag
Ps3 slim 120 gb gépem van jelenleg.
Gt5 lemezt beraktam, szépen közel egy órán át letöltött és telepített hozzá mindent.
Elindítom a játékot és a gép mikor belölti a pályát a gép lekapcsol. Utána semmire se reagál, még a bekapcs gombra se. Konektorból kihúz és vissza, utána gép megint működik. De ha újra elindítom ugyanez a reakciója a gépnek. Ha csak a menüben vagyok semmi baja. Arcade mode-ba semmi baja. Teljesen tanácstalan vagyok mert régen volt egy darabig egy ps3 fat gépem és azon napokat játszottam vele. Lemez karcmentes hibátlan. Ilyet valaki tapasztalt már? Mit lehet tenni? Bocs ha ide teszem fel a kérdést de nem tudtam hova írjam. -
Sanyi.mTs
addikt
volt már vkinek, h nem jött meg a zavvis csomagja?
idáig minden rendelésem megjött legkésőbb 5 munkanap alatt, de már eltelt 11 nap is. jövőhét csütörtökig kell várnom, h reklamálhassak. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs #26179 üzenetére
Nagyon régen játszottam már (megjelenés környékén), de kitoltam 100%-ra a gammát, mégis homályos. Ha jól rémlik minden pálya végén kapsz ilyen pontokat, és abból lehet. Ahhoz, hogy minden meglegyen 5-6 végigjátszás kelleni fog. (Nem csak a ruhák meg a fegyók, hanem a többi biz-basz is.)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
TazLeacher #26176 üzenetére
ez akkor lehetséges, ha kimaxoltam a fegyver tárkapacitását?
-
james001
veterán
Van itt valaki aki esetleg tudna nekem gyűjtői dolgokat szerezni? Konkrétan egy inFamous 2 táskára gondoltam a Hero Edition-ből
-
Sanyi.mTs
addikt
RE5-ben hogy lehetséges, h a fegyvernek végtelen lőszere legyen? tegnap esti coop-ban a hozzám csatlakozónak ilyen volt minden fegyvere.
-
Edgeri
senior tag
Van itt +os, aki kipróbálta már a Resistance 3 multi demot? Vélemények?
-
AMD_ok
őstag
válasz
TazLeacher #26171 üzenetére
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
m4ck11 #26167 üzenetére
Mindig azzal a reg-eddel próbáld, amihez az adott játék tartozik. Ha 2-es régiókódot látsz a játék hátoldalán a földgömb mellett, akkor USA-reg-gel természetes, hogy nem fogadja el a Store a kódot. Csinálnod kell profilt valamelyik EU-Store-hoz (célszerű a UK-t választani) és ott meg tudod majd adni a kódot.
-
-
benecz
tag
válasz
m4ck11 #26164 üzenetére
Üdv!
Ezek nálam is mind megvoltak.
Volt nálam a netes fickó,az répcenet kft-nél nem megy ez az oldal.
Azt mondták utánanéznek,de ki tudja mire lesz valami.
A környező 3 faluban az ismerőseim nem tudnak bejelentkezni a storba,mert addig nem tölt be a net.
Fogalmam sincs mire lesz eredmény.... -
m4ck11
tag
válasz
benecz #26161 üzenetére
Szia
Napokig ugyanez volt a problémám, szintén új gép, folyamatosan hibakoddal ledobált a store-ról és egyszerűen nem engedett csatlakozni, US regem van és nekem segitett az hogy újra inditottam a modemet, és a routert is, plusz kikapcsoltam a network settings-nél a media server connectiont azóta hibátlan..
-
benecz
tag
válasz
Edgeri #26160 üzenetére
Üdv!
Sajnos nem jutottam elöbbre semmivel.
Megvolt a modem ki bekapcs,de semmi.Érdekes,hogy vezetékkel sem hozta be a modemről a számítógépem az accont csinálós oldalt.Illetve ha modem ps3 vezetékkel volt összekötve nem volt net rajta.Ha router vezeték ps3 akkor volt net,de a hiba is ugyan az,mint vezeték nélkül.
Ekkor felhívtam a havert,aki az 5. szomszédban lakik.
Nála ugyan ez a gond,mint a ps3-al,mint a pc-n,neki sem jön be ha be akarna jelentkezni a store-ba.Se ps3-on,se pc-n.
Most akkor ilyenkor mivan?Ha felhívom a szolgáltatóm,mit mondjak? -
gygalilei
tag
Ma vettem egy ps3-at, szeretném médialejátszóként is üzemeltetni.Azt tudom, hogy csak fat32-re megformázott hdd-t támogat, de ezzel az a gond, hogy csak 4gb-ot kezel.
A kérdésem az lenne, hogy játszhatok le egy 45 gigás BD50-es filmet winchesterről ?
Azaz: lehet-e mégis vhogy ntfs particíoról lejátszani darabolás nélkül vagy marad a fat32 és darabolás.Milyen szoftvert ajánlotok erre a célra ? Köszi! -
v-paci
aktív tag
válasz
benecz #26155 üzenetére
Szia,
velem beszéltél telefonon. Megnéztem, az üzletben gond nélkül megy az új account regisztráció.
Annak alapján, hogy a laptopról sem éred el a psn hálózatot, mindenképpen hálózati probléma lesz. Ahogy lentebb Edgeri fórumtárs is javasolta, modem és router restart, vagy csak modem használata. Amennyiben HGW-t adott a szolgáltatód, akkor annak az újraindítása, esetleg a szolgáltató hibabejelentőjének felhívása és távoli újraindítás kérése.Feleslegesen ne utazz több, mint 100 km-t.
-
Edgeri
senior tag
válasz
benecz #26155 üzenetére
Nem gyanús neked ez a párhuzam, hogy minden netre kötött cuccod time out-ol? Szerintem:
1. Kapcsold ki a PS-t.
2. Kapcsold ki a modemet.
3. Kösd össze a kettőt.
4. Indítsd újra a modemet.
5. Indítsd újra a PS3-mat és nézd meg a network settingst.Router ne legyen a kettő közt. Egy próbát megér.
-
benecz
tag
válasz
Edgeri #26154 üzenetére
De a ps3-on felhasználói fiókom van.De amit a psn network-ön belül kell csinálni,ott semmi nem fut.Még addig sem jut el a store,hogy beírjam a felhasználónevet,illetve ha rámegyek az új fiók létrehozására,annál tovább nem megy,azonnal jön a hibakód.
A laptopom,szintén sony,nem nyitja meg az odlalt,"A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt"...már megőrülök.... -
benecz
tag
válasz
Edgeri #26152 üzenetére
nem,a gépem nem nyitotta meg az oldalt,amit linkeltél.
De sajnos a ps3-on ha a meglévő acc ra megyek ha az új accot csinálok,akkor sem megy tovább annál a képnél,illetve ha megnyitom a storet akkor sem jön be semmi,scak egy sima háttér,a hibával.Szóval azért nem erőltetem a ps-s regisztrációt,mert amíg a ps3 nem megy el addig hogy be tudjam írni a felhasználónevem addig hiába lenne működő fiókom a gépen megcsinálva....
El vagyok keseredve,ilyen nincs,,,,,
A gépen semmit nem álogattam,reggel restart volt,netet fog a gép,frissült 3.7-re,böngésző is fut,de a psn network ikonoknál semmit nem csinál,rámegyek bármelyikre,nem csinál semmit,majd egy üres háttérrel bejön a hiba. -
benecz
tag
válasz
nokia párti #26148 üzenetére
Csináltam rajta egy restartot,elment minden tegnapi játékom meg minden de semmi.
-
benecz
tag
válasz
Edgeri #26146 üzenetére
Kipróbáltam így is,nem jó.
A linket amit küldtél a gépem nem nyitja meg valamiért.
A gépen hiába csinálnék regisztrációt,nem megy el a ps-em odáig,hogy bármitis be tudjak írni.A playstation R Network fülön van 4 db ikon(sing up psn,whats new,playstation home,playstation store)ezek bármelyikét ha megnyitom semmit nem csinál,nem jön be semmi,csak a háttér,és kidobja a hibaüzenetet.Az új accunt fülre még rá tudok menni,de semmit nem csinál,a storet is ha megnyitom semmi nem jön be csak a hibaüzenet.
Neten biztosan megy a gép,mert a 3.7-es frissítés lejött,illetve böngésztem is vele.Az internet tesztnél mindkét tesztelés "succeeded" lett. -
-
benecz
tag
A gép új,1 napos,320-as slim gép.
A hiba amit kiír:The connection to the server timed out.
A playstation network fülön föl le lavírozva bármelyikre megyek rá ezt írja ki.
Már nem tudom,hogy a gépemmel tényleg minden rendben van-e.Nagyon bosszant.... -
Edgeri
senior tag
Kicsit utánaolvastam a PSN hivatalos oldalán, és egy hasonló problémával küzdő emberkének ezt a linket javasolták az US regisztrációra:
KATT.Szóval csinálj itt egy acc-ot és próbálj azzal belépni a PS3-an keresztül.
-
Edgeri
senior tag
válasz
benecz #26139 üzenetére
Használtan vetted a PS3-at?
Pontosan milyen hibát ír ki, mikor account-ot akarsz készíteni?Csak mert van egy olyan lehetőség, hogy bannolták a PS3-at (MAC address-en keresztül, azaz a hardver egyedi azonosítóját blokkolják) és akkor a büdös életbe nem fogsz tudni vele PSN-re fellépni....
-
Edgeri
senior tag
válasz
benecz #26137 üzenetére
Mondom, azért nem éred el a store-t, mert account kell hozzá. A régid nem működik (valószínűleg a nemrég történt hekkelések miatt, illetve biztos kimaradtál a jelszó változtatásból is (némi infó)), újat pedig nem tudsz csinálni. Amíg nincs acc, addig nincs store, nincs psn...
-
benecz
tag
válasz
Edgeri #26136 üzenetére
Én is gondolom,hogy nem a gépemmel van gond,hisz minden más frankó működik,a netezés is egész jól megy rajta.
De a stor miatt ideges vagyok.Egyszerűen semmi nem jön be belőle.A régi felhasználófiókom kódjait előkerestem,de még addig sem jut el,hogy beírjam az adataim.Újat sem enged csinálni,szóval semmi.
És azt nem értem,hogy írtátok,hogy nálatok meg megy,hogy akkor mi a f..szért nálam meg semmi...meg a haveromnál is dettó ez a hiba van,aki az 5. szomszéd.
Keresgéltem a neten,de nem találtam olyat,ahol írták volna,hogy valamit javítanak vagy valami.Nagyon bosszantó ez a hiba,és nem tudni meddig lesz így... -
benecz
tag
válasz
Edgeri #26132 üzenetére
Tudom,régebben nekem is volt ps3-am,de eladtam.
Tegnap megint vettem,de addig sem jut el,hogy beírjam a nick nevem és a kódom.Újat sem enged csinálni.Bárhova megyek a psn network környékén mindig azt a hibaüzenetet hozza fel.Már hülyét kapok,nem tudom mit csináljak.Tegnap délután óta ezzel küzdök.de semmi... -
benecz
tag
válasz
Edgeri #26130 üzenetére
A böngészőm frankón működik,a gép szoftvere is frissült,szóval azzal nincs gond.
Az egyik barátomnak sem jön be a store,illetve multizni sem tud,ugyan azt a hibaüzenetet hozza fel mint nekem.Ő azt mondja,hogy majd egy hónapja ez a fennállás.Nem értem mi a hiba.
Még új fiókot sem enged létrehozni,mert mindig feljön ez a hibaüzenet:The connection to the server timed out.Basszus nem tudom mivan.Pont azért vettem ismét ps3-at,mert ingyen van a multi.Most meg sehogy sincs....
-
Edgeri
senior tag
válasz
benecz #26129 üzenetére
Több, mint valószínű, ne izgulj.
A media server pedig más tészta, az arra szolgál - kicsit pongyolán fogalmazva - hogy külső forrásból elérjél a PS3-an keresztül mindenféle digitális tartalmakat. Pl. a gépeden lévő filmeket, zenéket stb. a PS3-an keresztül játszd le.
Amúgy javaslom ezen topic 1. hozzászólásának az átolvasását, minden szépen össze van szedve a PS3-ról: KATT.Nem mellesleg: a hálózati beállításaid megfelelők? Látja a netet a géped? Ha a PS3 böngészőjével meghívsz egy url-t, az bejön?
-
benecz
tag
Ma sem tudtam eddig fellépni a store-ba.
Media server disconnect,néha ezt írja ki a jobb felső sarokba kis fekete ikonba.
Netezni tudok a géppel,de amint rálépek az új accont csinálására megint hibát ír ki,ha a store-ba szeretnék menni,addig sem jut el hogy beírjam a nick nevem,ott is hibát dob fel.
Már nem tudom mitévő legyek,lehet hogy a gép rossz?
1 napos 320-as gép. -
mrhitoshi
veterán
Emberek! A killzone 3-nál kell megadni kódot, hogy lehessen online játszani ?
-
nokia párti
őstag
válasz
A mi Bandink #26121 üzenetére
Szia! Itt talán tudják a választ:[link]
-
A mi Bandink
csendes tag
Sziasztok!
Az Uncharted első részével van egy kis gondom: kimaxoltam a játékot,(többszöri végigjátszással), de csak az első menet után adott trófeákat a játék.
Elsőre egy 40 gigás fat gépen játszottam, aztám már slim gépen.
Van valami módja, hogy a trófeákat kikényszeritsem a PSN-től, vagy csináljak új accountot, és kezdjem előről?
Előre is kösz:
AmB -
benecz
tag
Üdv!
Ismét lett ps3 konzolom.
Jelen pillanatban nem tudok felmenni a store-ba,valami hibát ír ki,de a netem jó,mert frissült a gép,3.7-re.
Illetve vettem egy használt távirányítót,de nem tudom működésre bírni a távirányítót.
Kell ezt párosítani vagy ilyesmi?A menüt kellene neki vezérelni meg ilyenek,de ez semmit nem csinál.
VAlaki segítenie?
Köszönöm! -
TazLeacher
nagyúr
válasz
kmisi99 #26118 üzenetére
Igen, US accounthoz $-ost kell venni, UK accounthoz meg fontosat, mert csak arra az accountra tudod feltölteni. Tehát ha 10 dollárosat szeretnél venni, akkor kell egy US account, arra feldobod, és amikor belépsz a STORE-ba, látni fogod, hogy van 10 dodód. Ha vásárolsz, akkor csökken logikusan. Ha elfogy, veszel megint feltöltőt.
-
kmisi99
addikt
válasz
TazLeacher #26112 üzenetére
És ha pl akarom a 10 dollárost akkor kell egy új felhasználót csinálni ami amerikaira van beállítva és ennyi? Csak megadom a kódot és azt töltök le amit akarok (10$ értékig persze)
-
jookomak
őstag
válasz
vizcsap #26115 üzenetére
Igen, más nick kell. Itthonról UK account-ot érdemes regisztrálni a dlc-k, stb miatt. Én mondjuk jobban szeretem az Us store-t, számomra átláthatóbb, dlc-ket meg nem szoktam venni. Manapság ritka az a tartalom, ami csak egyik, vagy másik store-ra elérhető, szóval szerintem túl sok értelme nincs többet használni. Nálunk egyszerű, mert én us-t használok, öcsém meg uk-t.
-
kmisi99
addikt
válasz
TazLeacher #26112 üzenetére
Rendben köszönöm!
-
vizcsap
tag
Kb napok kérdése és veszek egy ps3at és az érdekelne, hogy olvasom mindenfele, hogy us, uk stb accountja van az embereknek (egyszerre több) de nem értem hogyan. Csinálsz egyet a gép első indításakor majd utána ugyan azzal a nickkel
tudsz csinálni egy másikat is? Vagy más nick kell, de akkor ahhoz is fel kell venned a barátaidat? Egyáltalán van szükség többféle accountra? -
Zakii
csendes tag
A legújabb szériájú, CECH-3000-es gépeket lehet már valahol itthon kapni?
-
kmisi99
addikt
Üdv! Haverom venne a ps store ból egy régi játékot. angolként regisztrált be. Ez befolyásol valamit? Mert láttam hogy csak kitöltöm a bankkártya adatokat és akkor már meg is van neki a játék? mert csak nekem van bankkártyám és rajtam keresztül venné!
-
mrhitoshi
veterán
Ez elég jó vételnek tűnik.
-
v!ct0y
veterán
válasz
nokia párti #26108 üzenetére
A pd megbüntetett mert eladtad a GT-t
-
nokia párti
őstag
Baxa meg most újra formáztam a vinyót, de minek?
Kb. 4 óráig csinálta.
Ugyanaz a hiba az Uncharted-nél, komolyan nem hiszem el hát van ilyen? -
Red_Bull
aktív tag
Kösz a válaszokat
-
Red_Bull
aktív tag
Szerintetek ér 50 ezer forintot egy használt PS3 Slim 120GB, dobozában,gyári tarozékokkal, fél év garanciával?
-
jookomak
őstag
válasz
nokia párti #26101 üzenetére
A trófeák az acc-odhoz vannak rendelve, nem pedig a mentésekhez.
-
nokia párti
őstag
válasz
tDr1v3r #26100 üzenetére
Megcsináltam, de még mindig ugyanaz a gond az Uncharted2-nél, egyszerűen nem töltti be a textúrákat, és így nem tudok tovább menni a pályán. 2 lehetőség maradt, 1.leformázom teljesen a vinyót, 2. megnézem egy másik uncharted 2-vel.
Ha egyik sem lesz sikeres, akkor tényleg a gép az oka.
Amúgy, ha leformázom a vinyót, akkor a trófeákat sehogy nem tudnám megmenteni, mert van 3 platinám, azokat nem szeretném kidobni a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest