Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
válasz
tDr1v3r #45150 üzenetére
Sajnos nem osztom a véleményed.
Egy PS2 Slimem lett alaplaphibás anno, és hozzájuk vittem be. Megnézték majd azt mondták, hogy ez simán javítható, de nem lesz olcsó, mondom jó rendben van, mikor jöjjek vissza érte? Eladó mondja: holnap utánra gyere biztosan kész lesz.
Aztán majd kettő hét várakozás és telefonálgatás után, kezdtem megunni a dolgot, és bementem a gépért. Egyből kérdőre is vontam őket, hogy mit csináltak eddig, meg miért ülnek rajta ennyit? Eladó válasza erre: Sajnos nem tudjuk megjavítani, mondom magamban anyád az!
Na, azóta kerülöm őket, mint bolt rendben van, de mint szervíz... -
Mister_X
nagyúr
válasz
tDr1v3r #43956 üzenetére
Szerverpark az lesz. Sőt, már van azóta, hogy megvették a GAIKAI-t, gondolom tovább is fejlesztették.
Én is nagyon várom az E3-at (mikor is lesz?), mert még én is hezitálok. Eddig PS4 mellett tettem le a voksom a Killzone: Shadow Fall miatt, megvettek kilóra. Továbbá ifehaza hivatalosan nem lesz ONE és, ha igazak azok a pletykák, miszerint lesz idehaza honosított tartalom a Live-on és a Kimect tudni fog magyarul is... Akkor majd megveszem részletre a T-nél.
Bányeg, spórolni kellene már...
-
szijartg
őstag
válasz
tDr1v3r #41007 üzenetére
Az komoly! Azt hittem, hogy újabb ezért már talán jobb is mint az elődjei... de, akkor tévedtem.
Inkább sima slim legyen? Ott nincsenek ilyen betegségek?
Mindenképpen garisat akarok!Szétnézek, hátha találok valami jó állapotút. Ha, nem akkor marad a bolti.
nézegettem a konkurencia boxait is, de valamiért a sony felé jobban húz a szívem. nagy dilemma!
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
tDr1v3r #39226 üzenetére
Hát ha HD tv-t használsz akkor nincs régió különbség játékok eseten, viszont a hagyományos tv-k esetén számít.
Bár hozzáteszem hogy nem lenne érdemes ezért bántani a ps-t, lenyelem hogy nem indul egy-két játék és majd ha esetleg lesz normális TV-m előveszem őket újból.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
tDr1v3r #39204 üzenetére
Attól függ, hogy a forrasztás felszakította-e a nyákot, amikor YLOD-os lett. Ha "csak" kontakthiba van, akkor még menthető. De amúgy az alkatrészeket érdemes eladni, a meghajtóért még szép pénzeket lehet kapni, vinyó továbbvihető mondjuk az új gépbe, a többit meg elsózni valamerre és akkor már lehet is venni egy 12 gigás Slim-et.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
tDr1v3r #37497 üzenetére
Inkább 30, de én abból is alkudnék "házhoz megyek érte" ürüggyel (persze, ha nem az ország másik végén lakik). Egy 20/60GB-os gépnek másmilyen (gyengébb) a hűtése, mint egy 40/80-asnak, főleg az Emotion Engine és a többi kompatibilitásért felelős modul miatt. Továbbá emlékeim szerint az előbbiek Blu-ray feje könnyebben meghibásodhat. Szó, szó, én megvenném azt is, de az első az lenne, hogy kipucolnám és újrapasztáznám. Egy Slim tényleg jobban megéri, én láttam már 38-ért 120GB-os Slimet, amiből le is alkudtam egy tíz százalékot (
). 80GB-os konzolt is adnak kerek harmincért, abból már nincs pofám alkudni, ennek fényében a legmagasabb ár, amit egy 60GB-os model ér, az 30000Ft.
Hm, T minus one day. Ilyen is ritkán van.
Megesz az ideg, mert félek,
Elkel előlem a kiszemelt gépem,
Ritkán adnak ennyiért,
Ilyen hatalmas kincset.
Fogd be és vedd el pénzem,
Játszani van már kedvem,
Sokat vártam, de látom már megérte,
Végre eljön ez a nap! -
Ghard
őstag
válasz
tDr1v3r #36529 üzenetére
A dlcket nem a gta sorozatra értettem. Sőt,a rockstarról példát lehetne venni ilyen téren,mert mind a gtahoz megjelent,mind az undead nightmare dlc igen tartalmas és több órára leköti az embert,szóval ezek megérik a plusz pénzt.
#36531 Bogyi007
Aki ps3at vesz,az komolyabb játékokkal is szeretne játszani valószínűleg + minek venne médiaboxot mellé?Aki meg médiaboxot akar,annak elég az a multimédia amit az tud. Ezeket szerintem nincs értelme összehasonlítani. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tDr1v3r #34810 üzenetére
nem is én lennék ha elsőre klappolt volna minden
, lehet láma kérdés,de már nem tudok mire gondolni: ugye a ps-n nincs egyéb gomb amit meg kellene nyomni ,hogy érzékelje a joyt, hasonlóan mint boxon? mert ott ugye a konzolon és a joyon is egyszerre kell megnyomni a kis gombot hogy összehangolodjon a két eszköz...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tDr1v3r #34806 üzenetére
most 3 órát volt töltőn a joy....de semmi...továbbra sem villannak fel a ledek...próbáltam már a gépet is előbb bekapcsolni utána a controllert,usb töltőről,a létező összes variáció megvolt....aszem holnap kicseréltetem egy másikra,aztán meglátjuk...az a fura hogy a ledek sem kapcsolnak be a joyon...
-
MasterMark
titán
válasz
tDr1v3r #34665 üzenetére
szilchi elmagyarázta nekem is:
Volt a joystick irányítókar is,aztán már csak kar
A "kar" abból az időből van,mikor még C64 volt meg Atari 2600 klónok voltak.Akkoriban sok ember rászokott a joystick szó helyett arra,hogy "kar".Sok C64-es hirdetés úgy szólt,hogy "..gép+magnó+2 kar...".Akkoriban még ki sem volt találva a controller szó .A 80-as évek végén/90-es évek elején sokan ezt a szót használták.A mai generációnak viszont nagyon idegen ez a kifejezés.
-
olbaidhun
őstag
válasz
tDr1v3r #34382 üzenetére
Egyet értünk. Pár hónapja folyamatosan újra kivégzem a kedvenceimet és tényleg akkor dönt jól az ember, ha ezeket figyelembe veszi vásárláskor.
FPS: resistance, cod, battlefield
kaland: la noir, uncharted
akció: mortal 9, splatterhausezekkel a szériákkal gazdagítanám a korábbi listát! Singlében is megfelelő kikapcsolódás.
-
GergőBp
tag
válasz
tDr1v3r #34134 üzenetére
Csak neten másnak szépen ment a játék. Gondoltam lehet valamit ki kell kapcsolni BF+ban. Leszedek 1-2 demot és megnézem más játékoknál is. Esetleg feleslegesen kidobtam a max shooter árát? :/ Az a baj, hogy ugye az analog érzékeli a finom mozdulatokat is. Vagyis másképp reagálja le, mint egy finom egér mozdulatot. Remélem másnál megy, mert akkor eladom a BF3at és veszek valami másik FPS játékot venni. Még az MW3-at kipróbálom, mert ismerősnek megvan
-
supercow
őstag
válasz
tDr1v3r #34030 üzenetére
itthon 25mbps Invitel VDSL vonalam van havi 5000 Ft. Kipróbáltam a Gaikai klienst asztali gépen, Need for Speed the run gyönyörűen ment, szép volt meg minden és egyszer sem akadt, a kapcsolat jelzője végig 100% volt. Nem volt antialias meg ilyesmi de jó volt, végig élveztem a demót és szerintem ez az egyetlen ami számít.
Biztos csinálnak egy spéci szuperjó klienst PS3-ra és megadják a minimum sávszélt. -
supercow
őstag
válasz
tDr1v3r #34028 üzenetére
Én mondjuk elviselném, ha egy rakat demót lehetne PS3-on játszani azonnal, letöltés nélkül (PS1,PS2,PS3, PC stb). Hosszabb távon is érdekes új előfizetői modell alakulhat ki. Ráadásul mindig minden játékfrissítést szerver oldalon telepítenek
Nem kell többet várni.
Persze én is szeretem a tulajdonomat taperolni, a lemezt fizikailag is birtokolni, szóval nehéz lenne átállni teljesen digitálisra. -
supercow
őstag
válasz
tDr1v3r #34026 üzenetére
Gondolom Gaikai megmarad leányvállalatnak, csak Sony fennhatóság alatt mondjuk lenne ezeken a tévéken egy "PSN részleg" a Gaikai-on belül ahol PS1 PS2 cuccokat lehetne játszani PS Plus előfizetés fejében. Másik rész menne a PS3, PSV-be app formájában amivel az összes PS3-ra elérhető a DX11-el PC grafikai szint, plusz PS2 PS1 játékok emulálva. Nem tudom de most mindenki vadul spekulál.
-
nokia párti
őstag
válasz
tDr1v3r #26100 üzenetére
Megcsináltam, de még mindig ugyanaz a gond az Uncharted2-nél, egyszerűen nem töltti be a textúrákat, és így nem tudok tovább menni a pályán. 2 lehetőség maradt, 1.leformázom teljesen a vinyót, 2. megnézem egy másik uncharted 2-vel.
Ha egyik sem lesz sikeres, akkor tényleg a gép az oka.
Amúgy, ha leformázom a vinyót, akkor a trófeákat sehogy nem tudnám megmenteni, mert van 3 platinám, azokat nem szeretném kidobni a kukába. -
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
tDr1v3r #25757 üzenetére
Igen sajnos az utóbbi évben, két évben szinte csak security patch-ek voltak a FW update-ek.
Nekem annyira nem is a Linux elvétele a szívfájdalmam (bár tény, hogy ezzel is promózták a konzolt). Én bőven beérném azzal, ha normálisan működne minden funkció, ami a menüben látható: legyen normálisan használható és nem fagyó böngésző, a filmlejátszás és feliratkezelés legyen megoldott, ahogy a zenelejátszás is megfelelő formátumtámogatással, legyen normális fájlszerkezet-támogatás és mappa-kezelés, Skype-kliens, cross-game chat. Mindezt hivatalos firmware-ben, nem töréssel, buherálással. Röviden ennyi, nem nagy szám, nem hiszem, hogy ez olyan nagy gondot okozna a Sony-nak, ha kicsit megerőltetnék magukat.
-
olbaidhun
őstag
válasz
tDr1v3r #25708 üzenetére
Pontosan ez az, hogy nem lopott filmekről, másolt anyagról beszéltem. Ha az ember 500filmből kivesz 5darabot és készít egy-egy korrekt pl;720p anyagot, kényelmesen megnézheti a ps3 gépén is.
Beismerem a gép hibáit de még mindig akadnak előnyei is. Ha ez nem tetszik, tényleg el lehet ballagni. Az önkényes moderátor szerepében pedig, mint tudjuk senki sem viríthat.. nahát!
"meg lehet oldani a dolgot minőségibben" kezdjem el én is szétbontani a mondanivalód? Hiszen nem csak a minőségről beszéltem, hanem az összegről, amit erre költesz.. Minek oda még egy eszköz (bármennyire is olcsó és kicsi, meg felszerelhető, csatolható, kellemes, stb), ha már eleve vett valaki egy konzolt és szeretné néha (ezt külön a fogyasztás miatti duma miatt írom le, csak a kötekedő arcok kedvéért) véletlenül filmezni is?
A troll olyasvalaki, aki előre megfontoltan, rosszindulatból próbálja zavarni a ph! topikok működését.
Ismét hozzáfoghatunk egy felesleges körhöz, de én lezártnak tekintem a vitát (hozzászóltam valamihez, amiben volt némi tapasztalatom, erre mi lett a vége). A stílus maga az ember, mint említve volt. Tudni kell továbblépni!
Hja és köszi az Up-ot a smile-k nevében is, nem díszítőelemnek szánom, de nagyon csípem őket!
-
DroneZ^
őstag
válasz
tDr1v3r #25628 üzenetére
hát de nem dolgozik jól valami! xmb tű éles, a játék már menüben is pixeles/homályos, tompább az XMBhez képest. Nagyon látszik a betűkön, karaktereken, éleken a különbség. Esetleg valami beállítással lehet javítani a képminőségen? (HDMI full range és hasonlo számomra felfoghatatlan opciók)
-
james001
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tDr1v3r #25508 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy ezek elterjedtek. Ezelőtt X évvel, amikor a PS2 volt a "divat" ezek még nem mentek hétköznapi számba. Ma meg már a csapból is ez folyik, és lényegében nem hiszem, hogy ezen a téren komoly változás lesz az elkövetkezendő 1-2 évben. Bár...ki tudja, az elektronikai piacon gyorsan változnak a dolgok.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
tDr1v3r #25442 üzenetére
Ha itthon vetted a gépet, akkor csakis 2-es régiókódú BD-filmeket tudsz hozzá venni, ugyanis a filmek tekintetében a PS3 régiózáras. Itt írtam róla pár napja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest