Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz tomgabor #17299 üzenetére
"Én inkább arra jöttem rá, nem mindegy hogy 12e FT egy játék vagy 0 Ft."
ha ennyire számít a pénz miért vetted meg a 2 unchartedet aranyárért nem tudtam miért rakják ki ennyiért a játékokat, mondom nincs olyan aki ennyiért megveszi, mert máshol sokkal olcsóbb, de ezekszerint van[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tomgabor
senior tag
válasz DM-Fan #17298 üzenetére
Az adatlapodat nézve jobb PC-d van neked mint nekem, a Mafia II simán elfutna a gépeden, miért nem töltötted le a SKIDROW verziót a netről mint én, ingyen van, működik és szebb a grafikája is. Majd rájössz magad is: nem mindegy, hogy 12 eFt egy játék, vagy csak 5-6 eFt. Én inkább arra jöttem rá, nem mindegy hogy 12e FT egy játék vagy 0 Ft. Csak olyan játékot veszek ami tényleg tetszik és előveszem 1 év múlva is.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tomgabor #17296 üzenetére
Én meg - nagyon kevés kivételtől eltekintve - csak használt játékot veszek (most épp a Mafia II volt kivétel - kb. évente 1 ilyen cím van), pedig alapvetően semmiből nem veszem meg más levetett cuccát, mert utálom, ami nem zsír új. De pl. a PS3 játék az, ahol pont tökmindegy, semmi baja nem lehet: tok, lemez karmentes, kisfüzet nincs meggyűrve - már átvétel előtt meg tudsz ezekről győződni, innentől kezdve 0 rizikó. Majd rájössz magad is: nem mindegy, hogy 12 eFt egy játék, vagy csak 5-6 eFt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Xmodule
őstag
Ezt a sima Prince of Persia -t valaki vegig vitte már?
Amugy olvastam az elsö hsz. -t, de nem teljesen vilagos nekem, hogy most akkor ha valakinek le van töltve valami jatek psn böl akkor azt megtudja velem osztani?
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tomgabor #17288 üzenetére
Háát, szerintem is nagyon sokat adtál értük. Használtan az első részt már 3-4 eFt között meg lehet venni nem platinumban, és a második rész is kijön 7 eFt körül, szintén nem platinumban.
Ettől függetlenül nagyon jó játékok, talán a legjobbak PS3-ra! Jó szórakozást hozzájuk!
Get Moded!
-
r3dsnake
nagyúr
8-9ezerből simán meg lehetett volna venni. gratulálok!
-
v!ct0y
veterán
Hali!
A monitoromra kötném rá a pst ami full hd-s és 16:9 es.
A 720p miatt érdeklődök igazából ez ugyanolyan mint a pc játékoknál az 1280*720 as felbontás ? Mert az nálam olyan homályosabb szokott lenni mint a 1920*1080. -
zoltan75
tag
Minap egy olyan gondal találkoztam:
Egy fejhibás gépröl lenne szó.Gondoltam letöltök rá gyári demo-kat (store-ról) a vinyóra azt tolom.Mivel frissitettem 3.41-re így arra gyanakszom,de e téren nincs tapasztalatom.....A lényeg a letöltött demo-t inditom és csak fekete képernyő se elörre,se hátra!Remélem ez nem számit warez-nak! Remélem van aki ötlettel tud segitseni! Jó pap is holtig tanul...[ Szerkesztve ]
Üdv.Zoli
-
dagoniat
tag
Nem tudtok valami olyan fórumot, ahol a magyarországi PSN Home felhasználók lehetnek? Vagy valami hasonlót?
-
tijstijs
tag
sziasztok, egy gyors kérdés:
a ps3-ba bele van égetve a blu-ray régiókód? (tehát nem olyan mint egy asztali/pc-s lejátszó, hogy x-szer meg lehet változtatni a régiót?)
nincsen semmi megoldás esetleg más régióból származó blu-ray lejátszására? köszi
-
Mazsika
őstag
válasz Poll Tamás #17274 üzenetére
én ha tennék a gépbe biztos hogy minimum 7200rpm-est vennék! de ssd meg mégjobb lenne, csak az még kicsit drága..
Dáccsika
-
AND1
őstag
Sziasztok,
nem akarok ezért apróba írni, de van valakinek eladó használt kontrollere? Sixaxis (esetleg dual shock, ha jó áron van). Kösszi...
Egy régi PH-s.
-
MrPG8
aktív tag
Szerintem meg tudnák oldani rá a programozást simán, hogyha senki nem venné meg PS3-ra. Mafia II-t is gondolkodtam, hogy megveszem. De a grafikát látván elgondolkoztam rajta. Ha a fejlesztők is leszarják, akkor én miért vegyem meg az ő terméküket? Inkább nem is játszom vele.
Ha senki nem venné meg, akkor rögtön kijönne x patch, és rögtön szebben és jobban futna....[ Szerkesztve ]
-
Edgeri
senior tag
Soroksári Auchan: Brutal Legend 2.990.-, Motorstorm 1.500.-, Dante 4.990.-. Gondolom a többi Auchanban is akciós.
Üdv, Edgeri
-
Edgeri
senior tag
-
Poll Tamás
tag
Épp most nézem ezt a videót a PS3-ba próbált valaki SSD tenni?
Jóval gyorsabb a gép vele, és szerintem a játékok is jobban futnának.
[ Szerkesztve ]
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
Criton
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz Bogyi007 #17265 üzenetére
Na most lehet én tudom rosszul, de ha 1080i is ki van pipálva akkor felkonvertálja a játékot vagy is megpróbálja, de ha 720p akkor és csak az van bejelölve akkor tisztább a kép.
BC2-vel 2, 5 óra játék után összeszedtem egy pár szintet (4). Erre kifagyott a gép játék közben és visszarakott 1 szintre, de a score táblázaton jelzi a 2,5 órát és az összeszedet pontomat, és ráadásul ott 2. szintet mutat.
Most akkor mi történt[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
sajna nem megy úgy a hang, hogy a kép hdmi-ről, a hang meg az eredeti kábelről rca-n kép is meg hang is hdmi, más nincs. kell az az optikai-rca átalakító úgylátom...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Gebriel #17257 üzenetére
Szerintem tökmindegy hogy mire állítod, nekem minden felbontás ki van pipálva de a legtöbb játékom 720p-ben fut, az XMB megy 1080p-ben meg a Bayonetta.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Djuree
félisten
igen, de ott ugyanaz a kettő végülis. ha kiloggolsz a live-ról akkor ott van az offline profilod, ugyanazzal a névvel. nem kell 2 név. itt meg ps3-mon valahogy szétszedi....
mind1, az lehet a magyarázat a problémámra, hogy Djuree néven már van valaki. majd megpróbálom felvenni friendbe, meglássuk
valaki bitorolja a nevem, grrrr[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
szerintem box-nál is ugyanígy van, hogy először létrehozol egy offline profilt majd egy live-osat.
szerk: 7. Ezen a ponton meg kell adni a Játékos Nevünket (Gamertag). Ez alapesetben a profilunk eddigi neve, de beírhatunk bármi mást is. A rendszer leellenőrzi, hogy foglalt-e már ez a név, ha igen, újat kell megadnunk. Ha nem, automatikusan tovább megy.
gondolom live-on még nem volt foglalt a Djuree név psn-en meg igen
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
igen, értem, de mivel különbözik a 2 dolog, miért nem lehetett mindkettő Djuree. már psn id-nek nem fogadta el, muszáj voltam a 01-et utána írni. gondolom van már ilyen felhasználó azért nem engedte, ahogy Gebriel is írta....bocs ha hülye vagyok és nem így van
blazsey2: boxon sincs egy játék sem ami 1080-ban rendesen megy legyen 720p, elég az, de akkor ne menjen az fps 60 (30) alá...
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz Djuree #17256 üzenetére
Úgy képzeld el ezt a profil és PSN nevet, mint a a Windows és a Games for windows live vagy steam dolgot. Windows-ba is több profilt hozhatsz létre amivel belépsz, de ugye ez teljesen különbözik a GFWL vagy Steam acctól! Így már érthető?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
k.
őstag
válasz DM-Fan #17250 üzenetére
"Teljesen mellékes, hogy miben más hardverileg a PS3, ez a Sony felelőssége, hogy felvállalta a merőben más architektúrát."
Ebben teljesen igazad van. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy sok-sok programozó úgy van vele, hogy szorít a határidő, fog a fene optimalizálni. Persze, lehetne könnyebben rá fejleszteni, ha a Sony megoldotta volna, de nem jött össze, elcseszték, kár ezen keseregni. Főleg azért, mert a ps3 most jár ott ahol a ps2 2004 környékén, vagyis egy középkategóriás PC lazán leveri, ahogy te is mondtad már sokszor. Tehát komoly mai szemmel felső kategóriás grafikát szimplán felesleges már várni a géptől. Én remélem, hogy a gt5 nagyon szép lesz, megmutatja mit tud a gép, aztán a Sony-vagy legalábbis a PD- elkezd készülni a ps4 launchra. Szerintem egyébként az, hogy sokan temetik a ps3at az részben hülyeség. Szimplán azért, mert attól ,hogy te, vagy más ember aki hozzáértő ezzel foglalkozik, az nem jelenti azt, hogy pistike is ezt fogja nézni. Nem egy ismerösöm mondta, hogy milyen fasza a ps3 és úristen a grafika, mikor mondtam nekik, hogy sikerült egyet vennem.Egyébként én személy szerint úgy vagyok ezzel az egész dologgal, hogy a Blu-ray és a gép tudása, és külseje(80GB fat) miatt számomra egy kis mini központi center, ami miatt egy X esélytelen, lévén az "csak" egy konzol. És szerintem sok más ember is így van vele. A grafika folyamatos figyelése, pedig szerintem egy felesleges stressz az embernek. Mi értelme nézni, hogy a PC szebb, mikor nyilvánvaló, mindigis 2-3 év alatt utolérték a konzolokat a PC-k grafikában.Én részemről már rég nem foglalkozom ezekkel a grafikai dolgokkal, számomra egy GT5P is bőven a szép kategóriát súrolja. Emellett játszom ps1el és ps2vel, nemsokára veszek PSP GO-t, szóval szerintem ez is jelzi, hogy én elszórakozom egy 15 éves játékkal is-a grafika figyelés nélkül- ha az jó. Ha nem akkor meg szart sem ér az ilyen olyan effekt....
-
Gebriel
veterán
válasz blazsey2 #17235 üzenetére
Nagy résztben igen. Meg van egy-két cím ami húzót. Uncharted 2, Heavy Rain.
Most a BC2 tolom. 360-on az MW2 után elég szegényes grafikájú volt a BC2. PS3 mintha élesebb lenne a graf. Bár ezt betudom annak, hogy az utóbbi időben Wii-n játszottam.
Érdemes a PS3-t 1080i-re állítani vagy elég neki a 720p?
Djuree
Van már olyan nevű felhasználó azért nem engedte.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
még egy kérdés ezzel a userrel kapcsolatban:
a user menü-nél van egy Djuree userem. mikor csináltam volna a psn id-met nem engedett Djuree névvel csinálni. nem lehet ezekszerint ugyanaz a user meg a psn id? tehát nektek is különbözik a user nevetek meg a psn id-tek? user a legelső menü a ps3 menüben. ott van nekem a Djuree.
-
M@trixfan
addikt
válasz Djuree #17243 üzenetére
Ha egyszer már van PS3 és mellé egy jó PC akkor biztosan kell Xbox 360? Szvsz a legjobb kombó a PC+PS3. PC-n csúcsgrafika és felbontás, PS3-on pedig különlegesebb exkluzív játékok. Ha nincs PC és csak egy konzol lehetne játszani akkor egyértelműen Xbox 360.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Djuree
félisten
tourist trophy nem lesz ps3-ra? jó lenne, nagyon szerettem ps2-őn...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Poll Tamás #17246 üzenetére
Teljesen mellékes, hogy miben más hardverileg a PS3, ez a Sony felelőssége, hogy felvállalta a merőben más architektúrát. Ha ezt fölvállalta, akkor adja meg a kellő támogatást és segítséget a szoftverfejlesztőknek, a fejlesztők meg műveljék ki magukat a témából, ha már felvállalják a PS3 verzió megjelentetését. Ennyire egyszerű. Engem nem érdekel, hogy hány mega ram van benne, hogy lebegőpontos-e a processzor, hogy hány mag használható. Ez mind-mind olyan dolog, ami a felhasználót teljesen hidegen hagyja. A felhasználó azt látja, hogy megvett egy gépet, amivel kapcsolatban az volt az ígéret, hogy next-gen konzol, HD-ban tudsz játszani, gond nélkül fut minden penge minőségben. Ezt várja el, nem pedig a magyarázkodást.
Most az, hogy tudsz hozni így hirtelen 1-2 példát szebb PS3-as multiplatform címre, az csak egy dolog, mert nem ez az általános. Üdítő kivételek mindig lehetnek, csak sajnos mostanság nem ez jellemző, sőt, valljuk be, igazából kezdettől fogva ez a helyzet.
A Medal of Honor-t meg majd hiszem, ha látom, ahogy a GT5-öt is majd hiszem, ha látom futni. Ígéretekkel tele van a padlás, aztán sorra csak a csalódás marad.
Get Moded!
-
Djuree
félisten
ez a profil rendszer itt hogy van?
mert van egy usernevem ami: Djuree
meg egy psn id-m ami: Djuree01a trophykat melyiknek számolja? meg miért kell2? miért nem elég 1 ahogy boxon. ez a sima user egyáltalán kell, vagy ki lehet törölni?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Djuree #17243 üzenetére
Nincs még 30 játékom (az nem én vagyok, hanem szasanyi - bár nekem is 20 fölött van már), viszont ami van és nem adtam el, azt pont azért tartottam meg, mert nagyon tetszik, időtálló és 5 év múlva is szívesen elő fogom venni. Erről szól a gyűjtemény. Ha kijön a PS4, akkor nagyon remélem, hogy lesz alternatíva ezek futtatására és nem cseszi el ezt is a Sony, mint a PS3-nál, hogy csak az első szériába pakolt hardveres emulációt.
Get Moded!
-
Mazsika
őstag
válasz Poll Tamás #17246 üzenetére
végre, most már képet kaptam hogy miért másabb a ps3 mint a box! de most a többiek azt fogják mondani és joggal, hogy ez a sony hibája is hogy nem támogatja a fejlesztőknél a ps3-at, és persze a fejlesztőké is, hogy nem törődnek eleget az átírással...
Dáccsika
-
Poll Tamás
tag
A PS3-om egy remek kis gép, de bizony szoftveres és hardveres oldalról bizony vannak alapvető különbségek az Xbox 360-hoz képest, gondolom ezt mondanom sem kell.
Először is nézzük a hardveres korlátokat. A fejlesztők sokat panaszkodnak memória problémára, hogy kevés benne a ram.
De előtte még valamit tisztázni kell, a fejlesztők, először általában 360 portot csinálják meg aztán a PC-set, mivel azt kevesebb mint egy hónap alatt átlehet portólni mint a PS-s verziót.
Alapvető különbség az, hogy a két konzol más grafikus API-t használ, míg xbox és PC directx használ, a PS3 meg Open GL-t, így PS3-on majdnem a nulláról kell újraírni a játékokat a fejlesztőknek mert eltér a programozás a két különböző APi miatt.
Valaki egyszer írta az Xbox topikban, hogy előtte játszott PS3-on a Cod 6-tal és merően más volt a ps3-on xbox-hoz képest az árnyékok.
Ahogy mondtam a fejlesztők számára a legszűkösebb keresztmetszet a RAM, azért mert a megszokták a programozok, hogy a PC-s verzióban a Ram-ban kell tárolni a textúrákat, animációkat és egyebeket, és aztán ha kell újra onnét elővenni.
DE! Azért szépek a PS3-on exkluzívok mert ezt mind újra kiszámíttatják a CELL processzorral, vagyis nem a szűk kis memóriából próbálják elővenni az oda pakolt dolgokat, hanem mind újra és újra kiszámíttatják a CELL-el mert ez a ps3-om erőségge.
A sony nem hazudott, hogy hihetetten grafikájú játékok lesznek, csak ez egy alapvető programozó hiba.
Nemrég volt egy hír arra, hogy a sony próbál segíteni a fejlesztőkőn, abban az a lényeg, hogy a fejlesztői gépben nem 256-mb Ram van hanem 1GB, és ezt folyamatosan kell letornászniuk 256 mb-ra.
A programozási nyelv semmit sem változott, csak itt alapvető hibák vannak a játékok programozásakor, hát persze, hogy szaggatnak a játékok, ha a gép nem tudja elővenni a memóriájából.
Azért egy kis tévhitet elosztatnék, az nem igaz, hogy PS3-on nincsenek szebb multiplatform címek.
Azért van egy kettő.
pl:. THE SABOTEUR PS verziója, a fejlesztők vették a fáradságot, és szebb élsimítást tudtak kipréselni a gépből.
Tessék megnézni ezt a képet, ezt és ezt.
Szemmel látható, hogy nem annyira recés a PS verzió mnit az xbox-os.
Amúgy szinte semmi ordító különbség sincs a két ellenfél között ha alátványt nézzük, talán több FPS-el mennek a játékok Box-on, mint ps-en ami már nem éppen hátrány
Az EA azt ígérte, hogy az új Medal of Honort-nál a ps3 lesz a vezért platform, szóval a itt a ps verzióval bizony nem lesznek gondok az EA állítása szerint.
Nem kell komolyan venni azt amit mondok, ez csak az én véleményem elképzelésem.
[ Szerkesztve ]
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
Djuree
félisten
válasz polonic #17244 üzenetére
ne legyél, így hogy volt már 7 boxom, eléggé ismerem azt is, de még most pár játék kipróbálása után nem látom hogy a boxon szebbek lennének a gémek pedig nem csak ps3 exkluzívokat próbáltam, hanem multiplatformokat is. pc-hez persze ne hasonlítsuk, de ahhoz a boxot sem érdemes hasonlítani. sok ember is azt mondja akinek van/volt mind2 konzol, hogy nagy különbség nincs, van ami ps3-on szebb, van ami boxon. és én nekik hiszek, mert ők saját szemükkel látták élőben mind2 platformot, nem csak olvastak róla...
annyiból lehet a box jobb választás, hogy olcsóbb majd 15k ft-tal.
de ha kell a blu-ray akkor meg ps3...az bőven megéri azt a +15k-t[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Olvasva az utóbbi hozzászólásokat, kezdek elbizonytalanodni a ps3 vásárlásával kapcsolatban. Nagy nehezen meghoztam a döntést régebben, aztán most megint tanácstalan leszek.
-
Djuree
félisten
válasz DM-Fan #17242 üzenetére
el kell szépen sorban adogatni a játékokat. nem érdemes tartogatni őket. mennyivel játszol abból a 30-ból? 3-al, 4-el?
nekem is volt vagy 30 boxos játékom, abból vagy 10 gyűjtői. de rá kellett jönnöm hogy hülyeség tartogatni őket, mert az életben elő nem veszem még1x 90%-át...szépen sorban eladogattam őket....össze is jött egy jó pc az árából (adataimnál megláthatod)....ezentúl max. 4-5 játékot fogok tartogatni, és ha kicsit is félre teszem akkor már megy is eladásra...majd ha kell megint megveszem, jó eséllyel akkor már olcsóbban mint ahogy eladtam...macerás ennyit eladogatni valóban...de hát valamit valamiért....én fogok venni egy flashelt boxot is a ps3 mellé, az sem baj ha bannolt....az már 25-30k-ból megvan, és a játékokért nem kell fizetni máshogy a gatyám is rámenne ha 2 konzolhoz kéne eredeti gémeket vennem....
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #17241 üzenetére
"Pedig nem hinném, hogy nem megfelelő e fizetség a elhasználók oldaláról, mert ugye itt egyáltalán nincs warez! Mi lenne akkor, ha a jelenlegi helyett csak mondjuk 50-60% között mozogna a játék eladás, a többit meg jól letőccsük?!"
Ebbe bele sem merek gondolni.
"Ha nem lenne a polcon több mint 30 db PS3 játék, már lecseréltem volna az új X360-ra. Csak sajnos az sem kétséges, hogy az eddig "befektetett" pénznek csak egy kis hányadát látnám viszont az eladás után. "
Ezzel meg pontosan így vagyok én is, kiegészítve azzal, hogy nálam a Blu-Ray lejátszó megléte is szempont.
Ha azt nézem, hogy a polcon itt levő 25 játék árából (még a használtan beszerzettekéből is) milyen tápos konfigot lehetne összedobni, akkor össze is csikarom magam.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz DM-Fan #17237 üzenetére
Ez az, erről beszélek! Ha meg tudják, hogy a PS3 hw jobb és erősebb, mint ait eddig hoztak ki belőle, akkor miért nem erőltetik meg magukat? Ennyi idő alatt már csak kiismerhették, megtanulhatták volna! Ha meg nem, asszem erre keresztet vethetünk. Pedig nem hinném, hogy nem megfelelő e fizetség a elhasználók oldaláról, mert ugye itt egyáltalán nincs warez! Mi lenne akkor, ha a jelenlegi helyett csak mondjuk 50-60% között mozogna a játék eladás, a többit meg jól letőccsük?!
Ha nem lenne a polcon több mint 30 db PS3 játék, már lecseréltem volna az új X360-ra. Csak sajnos az sem kétséges, hogy az eddig "befektetett" pénznek csak egy kis hányadát látnám viszont az eladás után. -
Plutor
aktív tag
Sajnos én is így látom a helyzetet.A PS3-t sokáig sima tv-n használtam(1,5 év)
A múlt év szeptemberében vettem egy Full-Hd-s lcd tv-t,azóta arra van kikötve.
Van egy középkategóriás pc-m is,ami szintén ezen a tv-n van.
Pont a Mafia 2 demót néztem meg egyszerre mindkét platformon,és elkeserített,hogy mennyivel rosszabb a konzolos verzió grafikailag.(megálltam a garázs előtt,és kapcsolgattam.)
A pc-n ment simán max beállításokkal(fizika nélkül)Gyönyörű a kép,nem szaggat.
Imádom a PS3-m,mert szerencsére van rá elég jó játék,amivel elvagyok.
Annak idején a GT5,Fight Night Round 3 miatt vettem meg.
Azóta azért sok címet megismertem,a kényszerű várakozás miatt(GT5)
Heavenly Sword,God of War 1-2-3,Uncharted 1-2,Heavy Rain,Final Fantasy 13.
Amelyik játék meg kijön mindenre,azt meg PC-n veszem meg.Egyrészt olcsóbb,és jobban fut,és még általában szebb is.(Dragon Age,Grid,Shift,Bad Company 2) -
Criton
veterán
Én is elég sokat vacilláltam, de aztán az eladó 5x6ban azt mondta, hogy a PS3 legyen. Xbox lett volna nekem is legelőször a választásom, de ott meg az Online játékért kellett volna ugye fizetni. Lehet rosszul döntöttem, vagy is egyre jobban tudom, hogy rosszul döntöttem, pedig a PS3 "majdnem" a duplája egy Xboxnak. Persze a boltnak a PS3 éri meg jobban, nem is az olcsóbbra fogják a vevőt rábeszélni.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #17236 üzenetére
Így van. Nem értem a fanboy-okat, miért védik ilyen lelkesen ezt a platformot, néha azt érzem, mintha a Sony marketingeseit olvasnám. Én magasról teszek rá, hogy mit mond egy-egy programozó a konzol teljesítményével kapcsolatban, mikor én, mint felhasználó azt látom, hogy egyre-másra jelennek meg a szánalmas grafikai teljesítményt nyújtó játékok a platformra. Rohadtul nem ezt ígérték anno, most már ott tartunk, hogy nemhogy 1080p-ben nincs játék, de a 720p-vel is rohadt nagy gondok vannak. Egyébként ha már a programozóknál tartunk (kedves Carmack úr pl.), ők is elismerik, hogy papíron jók a PS3 specifikációi (jobbak, mint az Xbox-é), csak nehéz programozni. Innentől kezdve úgy gondolom, hogy ha egy PS3 játék szarul néz ki, de a programozó elismeri, hogy a gépben van tartalék és ki is hoz egy olyan Xbox-verziót ugyanabból a játékból, ami a Microsoft általa is gyengébbnek mondott gépén jobban fut, akkor pont a programozó az, akinek először a pofájába röhögök, amíg nem képes normális munkát kiadni a kezéből. Azt nem csak a programozó tudja megítélni, hogy jó-e a végtermék, amit elkészített, márpedig ez a lényeg, a többi csak duma és nem érdekel a magyarázkodás. Ha jobb a gép, mint a másik, akkor lássuk, oldja meg, ne hitegessen! Ha pedig nem megy, akkor meg ne adja nekem ugyanolyan drágán a szarabb verziót, mint a másik konzolra készülőt.
A PS3-as Mafia 2-t grafikailag inkább nem is minősítem, nem elég, hogy csak 720p-ben fut, de még abban is olyan recés és részletszegény, hogy szánalmas, ráadásul néha olyan szinten le tud esni az FPS, hogy az már nonszensz. Hiába a jó hangulat, a kellemes játékmenet, agyoncsapja az egészet. A kiadvány (hangsúlyozom: nem a játékról magáról beszélek) egyetlen pozitívuma a Collector's Edition által nyújtott külcsín.
Mikor vettem át a játékot, pont 2 darab Xbox-ot adtak el az üzletben. Az egyik srác még kicsit vacilált, hogy jó döntés volt-e a PS3-mal szemben, mire az eladó megnyugtatta, hogy ha játékra kell a konzol, akkor nem is kérdés a dolog, ők maguk is azt látják, hogy nagyon sok probléma van a PS3-ra kijövő címekkel.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz olbaidhun #17233 üzenetére
Majd nem igazad van, csak mégsem. Ugyanis ennyi idővel a PS3 megjelenése után kit érdekel mind ez?
Vannak a konzolon jól futó, jó és szép 1080p gamek? Nincsenek - az a pár ami van vagy akad, vagy gyenge grafikailag, hiába az 1080p. Van sok 720p game ami igazán kiveri a szemed a kitűnő képminőség és részletesség miatt? Csak pár darab, és az is csak azért, mert csak 720p felbontású, ugyanis 1080p-ben elvérzik a PS3 teljesítménye. És olyan, aminek a grafikája gyenge, nem elég részletes, akad, recés, és sok más negatív-részletekben gazdag? Van bizony, sajnos túl sok.
Ezek ismeretében hidd el, rajtad kívül nem sok embert érdekel a magyarázat a fentiek miértjére. 130-160k körül vettük a PS3 konzolokat a megjelenés utáni 1 éven belül, amikor is nem ezt ígérték, éppen ezért nem is ezt vártuk! Utólag meg ne magyarázkodjanak, hanem tegyenek meg mindent azért, hogy minél közelebb legyünk a papírformához azaz az elhangzott és akkor jónak tűnő ígéretekhez. Mivel a jelenlegi helyzet már korántsem olyan jó - sőt! - ezért úgy gondolom ez lenne a minimum. A játékok pedig amúgy sem olyan olcsók, hogy nyugodt szívvel a sz@rt is eladhassák. -
olbaidhun
őstag
válasz Vazallus #17232 üzenetére
Szerintem elsősorban a fejlesztők szorgalmán múlik a végeredmény.. a hardver teljesítményéről csak az adjon korrekt véleményt és nyilatkozzon, aki igazi szakember (azaz elismert programozó) és ismeri a valódi korlátokat. Nem kezdeném sorolni a neveket, de kevés ph-s tag van köztük..
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Vazallus
tag
válasz DM-Fan #17166 üzenetére
Igaz,hogy a PS3-as verzióban nincs egy szál fű se? Mert ez azért elég nagy hiányosságra utal,még ha a kedves fejlesztők először csak PC-re kezdték az egészet ugyanis 8 éve kezdték el fejlszteni.
A játékot meg szerintem minden tekintetben agyonveri a 2 éves GTA4. Igazán megkérdezném tőlük,hogy ezt csinálták 8 évig???[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"
-
->Raizen<-
veterán
Lenne egy kérdésem adott lenne egy 60 gb-os fat ps3 ami hardveresen támogatja a ps2 játékokat nem emulálva. Na már most a legfrisebb FW-be ezt a funkcióját letiltották tehát nem játszik már ps2 játékokat? Vagy csak a linux támogatás lett kilőve? Fontos lenne.
-
tomgabor
senior tag
válasz vhunor #17226 üzenetére
Nálam ez úgy van hogy meglátom a játék Trailerét és azt mondom ez mindenképp kell, akkor szinte aludni se tudok mert az jár az eszembe hogy mikor lesz már meg ezért megér nekem ennyit, ha a Platinumot veszem akkor b..ni fogja az agyam hogy nem a másikat vettem (Final Fantasy-ből nem a collectorst vettem és már az eléggé zavar, főleg hogy előszór boxot akartam de inkább PS-t vettem és most egy boxon jár az eszem 3 hónapja)
-
-
tomgabor
senior tag
válasz r3dsnake #17216 üzenetére
Itt találtam meg mindkettőt egyből félre is rakattam jövő hét szombatig sajna platinumok, de a k..va anyáért mentem most ki az Auchanba a mutterral mert ott is van mindkettő NEM platinumba csak nincs rá pénzem, de eltüntettem holnap megnézem hogy nem-e találtak rá és valahonnan kell kölcsön kérnem gyorsba 18e FT rá.
-
Gebriel
veterán
Na ÜDV újra emberek, csatlakoztam megint a PS3 használok táborába.
-
Djuree
félisten
na siker
légyszi vegyetek fel: Djuree01
az első hsz-be is tegyen be egy kedves modi[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz Djuree #17209 üzenetére
A fakenamegenerator-t használod? Mert nekem ezzel működött UK és USA is.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
Djuree
félisten
nem tudok reggelni psn-re. azt írja nem valósak az adatok. amcsi címet adtam meg, az az érdekes hogy az amcsi irányítószámok mind betűvel kezdődnek, a ps-en meg csak számokból állhat
-
polonic
félisten
Valaki maddenezik ps3-on? Milyen felbontásban megy? Milyen rajta játszani? Ez is egy cím, amit meg szeretnék venni, ha lesz ps3 konzolom. Még pc-n játszottam vele gamepaddal, ott nagyon hangulatos volt.
-
snaki
csendes tag
Szevasztok, nincs valakinek egy gow3 játéka, esetleg géppel együtt . ?
"A pesszimista férfi szerint minden nő aljas szuk@, az optimista ebben bízik." ps3&x360 SLiM-et és notit veszek, kicsivel ár alatt, amennyiben adsz fotót és részleteket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest