Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz polonic #17392 üzenetére
Hát, erről beszéltem. A Samsung 931 BF ahogy nézem nem HDCP-kompatibilis (itt spec. egy méregdrága Dell-hez hasonlítják, nem ez a lényeg, hanem hogy az Interfaces résznél láthatod, hogy a Dell tudja, a Samsung nem), hiába van rajta DVI-D. Nem fog működni a PS3-mal, sajnos.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
v!ct0y
veterán
Na én is beszerváltam egy ps3-t nem bírtam várni novemberig
-
Sonja
nagyúr
Uncharted első 13 fejezete letudva, a 14. elején mentettem (22 van összesen), majd kiléptem. Túl vagyok a felén, de ez valami iszonyú jó játék, vétek kihagyni! Apróbb engine bugok akadnak (pl. rossz helyen való ugráskor megakad a karakter és mintha folyamatosan esne le és kb. 5 sec múlva odébbáll rendesen), de ezek semmiségek. Már most azt mondom, hogy megérte megvenni!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Djuree #17383 üzenetére
Csakis WPA2-t állíts be, az ér csak valamit! Ezen felül - ha rám hallgatsz - még beállítasz egy MAC-address szűrést is és konkrét IP-t osztasz ki a csatlakozni akaró gépeknek. Ezzel a hármas védelemmel ember legyen a talpán, aki bejut. Persze be lehet, csak egy valamire való nettolvaj is gyorsan rájön, hogy macerás és inkább a szomszédodét fogja megcsapolni.
Get Moded!
-
-
Djuree
félisten
na vettem wlan routert. security-nél mit állítsak be?:
wep vagy wpa-psk/wpa2-psk ?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
heim
tag
Sziasztok.
Szerintetek megjelenik és ha igen mikor A fifa 2011 demoja a Ps Store-on?
Még újdonság minden csak most ismerkedem a Ps 3 asommal.Köszi a választ előre is.
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Sonja
nagyúr
válasz Gebriel #17359 üzenetére
Megveszed, ő átküldi emailben a kódot, amit a PSN-ben a Redeem code-nál beütsz és megjelenik az 50 font. Utána bármit vehetsz, amit szeretnél, levonódik. Igen, tudod bármelyik profillal használni.
"US accountal letöltőt kiegészítő, működik EU-s játékkal is?" - NEM! Erre nagyon figyelj! EU-s játék csak EU-s DLC-kel működik.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Hogy van ez a kártyavásárlás, ponttöltés?
Megveszem feltöltöm a account-omra, megtetszik egy DLC, letöltöm és kész?
Azt a gépem bármelyik profilja tudja használni?
US accountal letöltőt kiegészítő, működik EU-s játékkal is?PSNID-et betennétek az első hsz-be. Köszi.
Előrendeltem a GT5-t.
Na de nem a Signature Edition-t, nincs felesleges 59.990ft-m, pedig a GT versenyekre szóló belépőkártya jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Ha valakinek van kedve little big planetezni az vegyen fe es jatszhatunk.
PSN ID: L_DragonHeart_L ,amugy akar ki is lehet tenni az elsö hsz. be ha van valakinek jogosultsága.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
chubii
senior tag
válasz Djuree #17352 üzenetére
Az uccsó pályát én már vagy fél éve nem tudom megcsinálni Én is annyira felhúztam magam,hogy hagytam a francba és elkezdtem multizni . A multis része nagyon jó a játéknak. Ha van kedved ( és multizol) akor vegyél fel barátlistába és akkor tolhajtuk egy csapatba vagy egymás ellen
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
húú ez a killzone 2 de felbaszta az agyam. az uccsó pálya eliten lehetetlen. bent vagyok a kastélyban, de a sok hullám mindig kinyír. egyszerűen lehetetlen, elbújni nem lehet, annyian jönnek hogy nem bírok mit csinálni. próbálkoztam vagy 30x de mindig kiszed valaki ha túlélem a közelharcot nagynehezen, akkor meg utána a rakétások nyírnak ki
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
chubii
senior tag
-
Sonja
nagyúr
válasz vaksi8 #17346 üzenetére
Engedéjezt a java-t is a tűzfalon, mert az is ki akarna menni! Utána mér jó lesz.
Más. Uncharted 1-el lenne kapcsolatban egy kérdésem, de spoiler-es, így privibe jelentkezne valaki, aki segítene? Csak egy embert nem tudok, hogy kicsoda.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz moltam88 #17344 üzenetére
A lényeg az, hogy megvettem, ezzel kifizettem a szoftver - mint szellemi termék - árát, megfizettem az ÁFA-t, és legális a használata. Ennyi, ez kell a kiadónak és a kereskedelemnek. Az, hogy megtartom örökre, elégetem vagy eladom az mind1, mert amit az eladásból reméltek, azt megkapta mindenki. Adják féláron (pölö) aztán korlátozzák a használt kereskedelmet és/vagy használatát, de ezen az áron nehogymá'...
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
egy kis segitséget kérnék!
Az mitől van,hogy csak akkor működik a ps3 médiaszerver,amikor ki van kapcsolva a pc-n a tűzfal?hogy lehet beállitani?előre is köszi! -
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #17344 üzenetére
Ilyen erővel, akkor autót sem tisztességes használtan venni, mert csődbe mennek az autógyártók? Ugyan már, ezt Te sem gondolod komolyan! Ennek a tisztességhez az égvilágon semmi, de semmi köze nincsen. szaszanyi arra gondolt, hogy ha már valaki megvette a játékot, akkor másvalaki miért fizetné ki mégegyszer ugyanazt a példányt a gyártónak. Az eladott áru mennyisége egy egység, a befolyt összeg pedig egy egységnyi termék ellenértéke. Most attól, hogy már két ember játszott ugyanazzal a kópiával? És? Akkor ilyen erővel a testvéred sem játszhat az általad megvett játékkal? Neki is meg kell vennie? Csakmert ez pontosan ugyanaz a helyzet. Az újságot sem csak az az ember olvassa, aki megvette, hanem még legalább 3-5 másik ember is, ezzel a lapkiadók is tisztában vannak.
Ezzel a "kieséssel" számolnak a játékkiadók is, hidd el, nézd meg az árpolitikájukat! Ha egy játék sikeres és kellő bevételt hozott, ők maguk adják ki platinum-kiadásban, féláron, tekintve, hogy így még többet el tudnak adni az egyébként már minden fejlesztési/előállítási/gyártási költséget többszörösen visszahozott, aránytojást-tojó tyúkkal felérő játékból.
Egyébként is azt mondom, hogy normálisan megírt, tökéletes játékokat kell készíteni (lásd Uncharted-széria) és jóval kevesebben fogják eladni, miután kipörgették, mert máskor is szívesen elő fogják venni.
Semmi tisztességtelen nincs a használt játék megvételében, annak árát a kiadó már megkapta, viszont a tulajdonosa megunta, eladta. Kész. Ami tisztességtelen, az a warez és ne fogjuk arra, hogy de csak azért tölti le az emberek nagy része, hogy kipróbálja, mert ez nagyon szar duma. Akik letöltik, kb. 95%-uk végig is tolja és b*szik megvenni az eredetit. Kipróbálásra ott a demó, ráadásul a PC-verziók árai alacsonyabbak is, mint a konzolverzióké. Ez az (a warez), ami csődbe viszi a játékfejlesztőket (mondjuk még ez sem), nem pedig az, hogy az amúgy is csak legálisan beszerezhető PS3-játékok használtan gazdát cserélnek.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
moltam88
tag
válasz szasanyi #17336 üzenetére
Ezt nem igazán értem. Te nem fizetsz kétszer egy játékért, ha használtan veszed, vagy ha újonnan veszed akkor se. Az én felvetésem szimplán arra vonatkozott, hogy ha megveszel egy játékot használtan, akkor abból a pénzből a kiadó semmit se fog látni. Nyilván nincs ezzel semmi baj, én is fogok használt játékot venni még, meg más is vesz. Csak azért gondolj bele, hogyha nem vennéd meg használtan, hanem eredetiben vennéd meg, akkor mindjárt több pénzt látnak belőle a kiadók és a fejlesztők. Szerintem pont ezért tisztességes ha újonnan veszel egy olyan játékot, amire tényleg nem sajnálod a pénzt, aminél azt gondolod, hogy tényleg megérdemlik a fejlesztők azt a pénzt amit erre a játékra áldozol.
Lehet, hogy nem tesznek hatalmas lépéseket a kiadók a használt játék kereskedelem visszafékezése ellen, még mindig jobban járnak vele, mint a warezzal, de azért tény, hogy ez bizonyos szintű bevétel kiesés nekik. Pont ezért adnak ki egyre több DLC-t, ahogy DM-fan is írta. A Blizzard pl. bevezette, hogy minden játékot az accountodhoz csatolsz, így gyakorlatilag ha van 3 játékod, akkor nem tudsz abból egyet eladni (vagy ha el is adod, az account elérésed nélkül nem tudnak majd multizni vele), mert a másik 2 is az accountodhoz van rendelve.
-
Zsom!
tag
válasz Gebriel #17322 üzenetére
Köszi! Majd körülbelül novemberben lesz pénzem, remélem akkor is lesz majd valami hasonló, vagy megmarad ez. De lehet előbb meg lesz rá a pénzem.
BaliJack: Köszi neked is! Nekem eddig minden náluk vett cucchoz adták papírokat. Igaz használt dolgokat nem nagyon vettem még náluk.
[ Szerkesztve ]
-
Edgeri
senior tag
válasz Djuree #17333 üzenetére
Szerintem nem olyan jó, de érdemes megvenni. A két játék azért más-más tészta. Killzone2 leveri grafikában, meg úgy mindenben, de a Resistance sorozatnak is van egyfajta hangulatvilága, amire ha fogékony vagy, akkor be fog jönni. Nekem bejött
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
Vazallus
tag
válasz DM-Fan #17329 üzenetére
A mafia eladásoknak a Pc csak a 7%-át teszi ki. Teljesen értelmetlen volt a Pc-t fő platformnak venni és inkább írták volna meg rendesen. Bár azért érthető is,mivel mikor kezdték álíltólag sokáig csak a Pc volt a célplatform,de így meg saját magát járatta le..
"Mr. Salieri sends his regards"
-
tijstijs
tag
ezt olvastátok?
http://www.engadget.com/2010/09/01/ps3-homebrew-jailbreak-released-into-the-wilds/nincs benne a backup manager, cserébe "unsigned" kódok futtatását engedi. Egy SNES emulátorért sokmindent adnék...
-
EmThor
addikt
Érdekes amit a javított gépről, gariról meg 3 éves dologról írtok. Nekem egy 2007 júliusi gépem van, 2009 májusában elment 2 hétre szervízre és kaptam egy "újat", ennek a fél éves gariideje lejárt + több mint 3 éve vettem a gépet, szóval akkor most ha bedöglik akkor méltányba se javítják?
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Djuree
félisten
resistance 2 van olyan jó mint a killzone 2? érdemes megvenni?
-
Edgeri
senior tag
Próbálta már valaki a PS3 egyik USB portját USB hub-hoz kapcsolni? A PS3 le tudja kezelni EGYSZERRE a hubra kötött összes eszközt?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
BaliJack
aktív tag
Annyit mindenképpen kérdezzél meg, hogy a Sony garanciapapírját odaadják-e.
Mert én tőlük vettem 2008-ban az új gépet, és akkor nem adtak.
A Sony garanciapapírja a méltányossági javítás miatt kell(het). Szerencsére, a Hireltech Kft. segítőkész volt, és elkérték a Konzolstúdiótól a Sony-s garipapírt, amikor náluk voltam méltányossági javíttatásra.Egyébként, érdemes lenne betenni az első hsz-be a méltányossági javítás lehetőségét, a szerviz elérhetőségét, és azt, hogy a Sony garanciapapírja elengedhetetlen az olcsóbb javításhoz .
-
DM-Fan
nagyúr
válasz DM-Fan #17328 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a mostanában egyre divatosabbá váló fizetős DLC-ket a használt játékot vásárlók ugyanúgy letöltik, mint akik elsőként veszik meg a játékot. A Store-ban szereplő standalone játékokat meg ugye szintúgy, ráadásul azok olcsóbbak is - részben pont a gyártási költségek kiküszöbölése miatt, viszont itt is megfigyelheted, hogy a Sony nem tiltja, hogy akár több gépre is letöltsd az egyszer kifizetett játékot, sőt az egyidejű használatot is megengedi 5 gépig. Szóval én nem mondanám, hogy a forgalmazók nagyon küzdenének a dolog ellen, nekik még úgy is nagyon megéri, ha 2-3 gazdája is lesz a játéknak, szemben a warez-zal, ahol egy megvásárolt kópia után tízezrek, százezrek használják a játékot.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #17327 üzenetére
Mióta világ a világ, teljesen természetes dolog, hogy egy játéknak több gazdája is lesz. Ezzel maguk a fejlesztők és a kiadók is számolnak, ezt a játékok árazásánál is figyelembe veszik, nem véletlenül drága az új játék. Semmi nem tiltja a használt játék kereskedelmet, nem is tilthatja, szíved joga eladni, ahogy bármi mást is, amit megvettél és meguntál. Ez ellen nem harcolnak a kiadók/fejlesztők sem, maximum annyival, hogy csinálnak gyűjtői kiadásokat is, amikbe egyszer használható letöltési kódok kerülnek, amivel extrákat tölthetsz le.
A valaki által megvett kópiáért a kiadó megkapja a pénzt, mégha két gazdája lesz is, ellenben a lewarezolt játékért egy fillért nem kap.
Get Moded!
-
moltam88
tag
válasz DM-Fan #17324 üzenetére
Ha használtan veszed, akkor abból a pénzből mit kapnak a fejlesztők? Hogy támogatod így őket, hol az a bizonyos becsület? Mert szerintem hiába hivatkozol erre, igaz hogy meglesz a játék, de egy forintot se fizetsz a fejlesztőknek, hanem egy másik ember kapja a pénzt. Szóval ha így nézzük azt, hogy ha lewarezolod a játékot, vagy megveszed használtan, akkor már nincs is sok különbség. Persze nyilván, lehet olyan is, hogyha te nem vennéd meg használtan, akkor akitől veszed, az lehet nem venné meg eredetiben se, mert neki nem ér meg annyit, viszont ha tovább tudja passzolni, akkor legalább visszakap valamit az árából.
Nem véletlen próbálnak harcolni a használt játék kereskedelem ellen a kiadók (talán a fejlesztők is?).
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Mazsika #17323 üzenetére
Sajnos meg tudom erősíteni, grafikailag tényleg pocsék lett a játék, akárhonnan nézem: részletesség nincs, az árnyékkezelés valami vicc (kb. 10-15 éve volt ilyen szintű), az élsimítás hiánya és az alacsony felbontás miatt pedig csupa rece az egész. A játék maga eddig so-so. Az állítólagos 150 küldetésből 15 chapter maradt a végleges verzióban, most a 12.-et kezdtem, plusz ugye lesz még egy letölthető. Ha végigértem, írok egy összegzést.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tomgabor #17318 üzenetére
Ha újonnan veszed meg duplaáron, x évvel a megjelenés után, mert szerinted dupláját éri az új egy makulátlan használthoz képest, amiről nem Te veszed le a fóliát, akkor ne is haragudj, de tényleg hülye vagy! Ha nem fizetsz érte semmit és ellopod, akkor tisztességtelen tolvaj vagy! Ha viszont körülnézel, kicsit utánajársz és használtan beszerzed bagóért hibátlan állapotban, akkor jól jártál és megmaradtál becsületesnek is. Szóval a válaszom: igen, így van.
Get Moded!
-
-
Gebriel
veterán
Érdemes rákérdezned a garira. És még 3. játékot is kapnál hozzá ugyan annyi pénzért.
-
Gebriel
veterán
-
Vazallus
tag
válasz szasanyi #17236 üzenetére
A Mafia2-ben biztos források szerint olyan 150 küldetést csináltak ám a végleges verzióban a fele sincs benne. Hát ezek most vagy DLC formában fognak kijönne havonta vagy pedig sztornóba ment,de mindenesetre édeskevés.
Nem kívánom,hogy bukjon meg a játék a pénztáraknál de nagyon nagyon remélem,hogy a bevételek messze elmaradnak a várttól és akkor rájönnek,hogy rohadtul nem ez volt megbeszélve,nem ezt ígérték. A ps3-as verzió eladások szerintem hamarosan amúgy is drasztikusan csökkenni fognak,hiszen ekkora átverést nem fognak a tulajok lenyelni,hogy ugyanannyiba kerül és tele van hiányosságokkal az Xbox360-hoz képest. Nem azért de pofátlanság,és ótvar munkára utal hogy nem képesek legalább ugyanolyan optimalizálást végrehajtani.
És bizony döntöttem, hogy egyelőre nem növelem a számokat a PS3-as Mafia 2-vel kapcsolatban,sőt semmilyen eladási statisztában sem.Ez b@szottul felhúzott,mert a magyarázkodásokból meg az ígéretekből már tele van a padlás...
[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"
-
tomgabor
senior tag
válasz DM-Fan #17309 üzenetére
Ha újonnan veszed meg mert az jobban tetszik mint a használt hülye vagy mert ennyiért vetted meg, ha nem fizetsz érte semmit akkor is hülye vagy ha használtan veszed akkor jeee fasza vagy.(Így van vagy nem így van?) Ha kibírtam volna fizetésig akkor nem mentem volna az Auchanba körülnézni és ezeket vettem volna meg: Uncharted 2 Platinum, Mafia 2 PC, Mafia 2 Collectors PS3.(2010. május. 04.-én vettem a PS3-at azóta ezeket a játékokat szereztem be újonnan: God of War I-II-III, Final Fantasy XIII, Naruto Ultimate Ninja Storm, Mortal Kombat vs DC Universe, Soul Calibur IV, The King of Fighters XII,Resident Evil 5 Gold, Marvel Ultimate Alliance 2,Uncharted 1-2 és egy használt Gran Turismo 5 Prologue de csak azért mert nem találtam újonnan olyat ami volt is raktáron.) Legalább a felével szerettem volna játszani legalább 5-10 éve, mármint az elődeivel, de csak most jött össze, 2 éve lett meg az első PC-m előtte nem volt semmim se, a sárga kazettás nintendon kívül ami 2003-ban meghalt.
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Sziasztok!
Megvan a kiszemelt, ha a pénz összegyűléséig megmarad akkor ezt venném meg.
A kérdésem az, hogy mire kell figyelni használt gép vásárlásakor?
A másik, hogyha van már egy PSN store-os ausztriai acc-om, amit PSP-n használok akkor az jó lesz a PS3-ra is?A válaszokat előre is köszönöm.
-
Mazsika
őstag
-
Forrest Gump
tag
Nem találom a tagot, aki elromlott PS3-akat vásárolt vagy vásárol.
Valaki segítene?Köszönöm!
-
Djuree
félisten
válasz DM-Fan #17309 üzenetére
tudod ez olyan, aki megveszi eredetiben a játékokat az hülye, mert ingyen is meglehet warezoltam én is sokat, de azért ilyet sosem mondtam vagy gondoltam, kussban voltam, mert tudtam hogy ha mindenki warezolna nem lenne játék, meg sem mondtam senkinek hogy warezzal nyomom, mert szégyelltem, de mióta eredetivel tolom (mert van munkám--> van pénzem) , már vagy 2 éve, sokszor hallom ezt másoktól, "miért vetted meg? felesleges, hülyeség volt, letöltöd oszt nyomod" ilyenkor fel tudnék robbanni főleg ha olyan mondja akinek lenne pénze játékokra. mert egy diák azért más...
[ Szerkesztve ]
-
Edgeri
senior tag
Új egér+bill kapcsoló kütyü PS3-hoz: PSC
Üdv, Edgeri
-
Djuree
félisten
hát jó kérdés. nem értek annyira a ps3-hoz (még). vannak itt nálam okosabbak, majd ők megmondják a tutit. sztem 80-as fat-et már érdemes venni de 60-ast meg 40-est nem...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz olbaidhun #17305 üzenetére
Én is a C64 korszakban nőttem fel, kazettáról töltöttem be a programokat, sőt, most is van a telefonomon C64 emulátor, tehát mondhatni megéltem a hőskort magam is, tudom tehát értékelni a grafikát. A mostani helyzetet mégsem érzem hasonlónak, mert pl. a '80-as években nem is nagyon volt alternatívája a C64-nek, később, a '90-es években meg pont az volt a jó a konzolokban, hogy tényleg szebb grafikára voltak képesek, mint a PC, ráadásul időtállók is voltak. Ma ez már abszolút nem mondható el, sőt úgy érzem, hogy a konzolgyártók a gépek körül pont a '90-es években kialakult nimbuszt lovagolják meg ma is, mert lássuk be, nagyon kevés a tényleg brilliáns grafikájú exluzív cím, ellenben sok a grafikailag gyenén teljesítő multiplatform játék. Sajnos én már nem nagyon vagyok megvehető azzal, hogy a konzol más életérzés, meg hasonlókkal, mert azt nézem, hogy mit kapok a pénzemért és bizony ma a konzoloknál többet fizetsz kevesebbért és nem kárpótol a tudat, hogy erős szív dobog a gépben, ha egyszer nem adnak alá talajt. Ettől függetlenül gyűjtöm még az arra érdemes játékokat PS3-ra, bár az sem biztos, hogy a PS4-en tudok amjd velük játszani. Ha egyáltalán veszek majd PS4-et, mert a PS3 esetéből okulva annyira nem biztos, hogy lesz létjogosultsága nálam.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tomgabor #17299 üzenetére
Most komolyan azzal érvelsz, hogy azért vagy frankóbb csávó nálam, mert elloptál (igen, elloptál, ne színezzük) egy szoftvert már megjelenése előtt, ahelyett, hogy megvetted volna? Szép!
Hogy miért vettem meg PS3-ra a Mafia II-t PC helyett, már leírtam itt a topicban. Magad is olvashattad.
Egyébként meg ha a hozzám hasonlók nem vennének meg megjelenéskor egyes játékokat, akkor a vérpistikék sem tudnák azokat lewarezolni a netről. De amúgy jó, hogy leírtam, hogy magam is használt játékokat veszek és csak ritkán adok ki ennyit új játékra. Ha meg már az árnál tartunk, még így előrendelve is jóval olcsóbban jutottam a fémdobozos, keménykönyves, gyűjtői PS3-as kiadáshoz, mint Te a két Unchartedhez együtt. Ha normális áron vetted volna használtan ezt a két címed, akkor majdnem elég összeged maradt volna, hogy megvedd a Mafia II sima PC-s verzióját ahelyett, hogy elloptad volna.
Amúgy meg felhívnám a figyelmed az alapelvekre, amelyekben világosan le van írva, hogy tilos a warez népszerűsítése.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Djuree
félisten
ez a killzone 2 baromi jó! olyan mint a gaers of war boxon. tetszik. így hardon az ellenfelek is durván okosak, néha 1-el is elég keményen megharcolok.
elég jól megy a ps3-as joy-jal is már az irányítás, az elején szokatlan volt a box után, de hamar megszoktam
grafban is elég jó, pedig már 1,5 éves játékZsom!: vaterán vannak most jó árban slim-ek is. 2 joy + játékok 65k, 250-es slim garival! én is ezt vettem volna inkább ha már akkor fent van, de az enyém is megérte
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Sziasztok!
Érdemes használt FAT gépet venni? Nem szeretnék ~70000Ft-ot kiadni egy újabb konzolért, viszont a játékok nagyon csábítanak.
-
olbaidhun
őstag
-
olbaidhun
őstag
válasz DM-Fan #17298 üzenetére
Most is egyetértünk, simán jók a "korrekt" egyszer-kétszer használt lemezek..
Eltekintve attól, hogy ha más megközelítésből fogjuk is fel, de még mindig nem tartom elavultnak a konzol hardverét. Ezt a jobb címek miatt állapítom meg és nem az elhanyagolt, hiányos, vagy szimplán csak "gázos"-an optimalizált pl maffia2 és persze stbstb "csak 720p" címek miatt.. Lehet, hogy kimutatható és számotokra érezhető is, hogy ez a több éves vas már "csak" ilyen minőségben futtat bizonyos játékokat, de én még abban a korban nőttem fel, amikor a kis sprite-ok és háttereik sima mozgatása is nagy csoda volt. Akkoriban a kis c64-nes-snes-megadrive-ps korszakban érezhetőek voltak a lépések a generációk között.. kazettáról töltöttük be a c64 platformot, ami überbrutál jól ment és élvezhető volt és erre megszületett a mortal kombat1.. mire kettőig számoltunk volna, már el voltunk árasztva igazi játékokkal és egyszercsak ott volt a kezünkben a csoda, egy psx.. AudioCD minőségű zene mellett hasítottam az NFS1-el, osztott képernyőn a spanokkal.. Aztán persze jött a box is, de bármennyire is nevetséges, én éppen lesz@rtam az erősebb hardvert, amikor a ps2 elkezdte ostromolni az igazi nagyokkal a semmirekellő kis hardver korlátait..meg a nehezen programozhatóságát.. xbox360, meg a pc, vagy ps3 összehasonlítás? Nem megy. Jól el tudom különíteni magamban a konzol és a PC világ címeit. Van ami itt jobb, van ami amott élvezhetőbb.. mindkettőnek megvannak a szépségei, ha hiszed, ha nem, most épp a heavenly sword-ot akarom elcserélni egy értékesebb játékomra, mert teljesen levesz a lábamról, amióta csak megláttam az első xbox-os videón. Tudom, hogy húzócím, stb és persze sokáig készült, de nekem mindegy, hogy épp milyen hibát hozunk fel vele kapcsolatban, lázban leszek amíg legalább 1x végig nem viszem.. monumentális, akkor is ha másnak csak felturbózott tv spot
Programozó barátaim szerint tény, hogy ami bent dobog, az elég komplex és sok mindenre képes (még). Igaz, a Dreamcast is kutyaerős hardver volt a saját idejében, mégis kihalt támogatás nélkül, de lehet, hogy más volt a háttérben?! Szóval én maradok tisztelője és elismerője azoknak a játékoknak, amik még le tudnak venni a lábamról. "Felesleges stressz", erre jöttem rá én is hónapok alatt, míg próbáltam elmondani, hogy mizu, de csak a vita kedvéért; nekem akkor sem kell box, max míg eladom! Elégedett vagyok a ps3 géppel és szerintem korrekt vas. Ezt kell gyakran ismételgetni ezen a topicon, mert ez az igazság!
tomgabor szerintem ne reklámozd a warez-t, ez nem az a lap, egyébként is, szemét dolog a lopás, mindegy, hogy milyen módon teszi az ember.. megvan a szépsége egy játékra gyűjteni, várni.. platformfüggetlenül én még a szerkesztésed előtt olvastam a hsz-ed
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Gebriel
veterán
-
Djuree
félisten
válasz tomgabor #17301 üzenetére
persze, de nem ilyen helyekről kell venni újonnan, hanem használtan netről. miért nem volt jó a használt neked? feléből kijöttél volna de végülis te pénzed, arra költöd amire akarod....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Politika
- Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest