Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
-
f27
senior tag
Amúgy tessék gratulálni PhoenixK kolegának! olyan PS3 van a tulajdonába ami "nem is létezik" a leg első darabocska dolgozik nála amiből az ővé volt a második darab amivel találkoztam
Azért hogy ne legyen OFF, pár szót szerintem érdemel a kicsike!
Nos az ő gépe a legelső gyártásu PS3...
Felépítése egyedűl álló!
A gépben az alaplap a gép felét teszi ki, tehát nagyából olyan 25x25cm! A ventilátort a ball oldalába tették, úgy ,hogy a venti felűlről látszik! A hűtése még sima alu lemezekkel oldoták meg, tehát semmi hűcsöves rásegítség!
A loader szintúgy más a megszokotnál!
A loader mechanikája patentos! Két csavar, és darabokra szelhető!
A fej benne, a legelső gyártásu 2lencsés fej!
A két lencséről volt már vita, de ebbe ne menjünk bele ! PhoenixK
-el ezt személyesen megvitattuk.....
Egyszóval egy olyan géppel rendelkezik,ami külsőre hasonló a többihez,de belülről szinte semmi sem az ami megszokott...[ Szerkesztve ]
-
theboobaq
aktív tag
Javítatta már valaki a gépét a Console Cornerben?
-
HaroWerks
senior tag
válasz Mazsika #16191 üzenetére
Amúgy az egész kontroller nem szimpi, túl kicsi, nem valami kényelmes, könnyen recseg-ropog, az USB kábeles töltés is macera, a PS4-hez már illene valami újat tervezni.
X360 kontrollerét imádtam amikor még volt, nagy, kényelmes, masszív.A gép viszont sokkal jobban tetszik kívül-belül mint amire számítottam, képeken sosem tetszett a Slim, élőben szerencsére egész pofás, de azért a fat gépek még mindig jobban bejönnek.
A belső meg...hihetetlen jók az exkluzív játékok, a legjobban ezeknek a demója tetszett:
Uncharted 1-2, GoW3, Killzone 2, Heavy Rain, MGS4, LBP, inFAMOUS, R&C: ToD, Resistance, imádom mindet
Ami még biztosan tetszene: GT5, Heavenly Sword, GoW Collection, Killzone 3, Resistance 2, inFAMOUS2, és talán a Motorstorm: Apocalypse, SOCOM4. -
HaroWerks
senior tag
Az normális, hogy egy teljesen új, mindössze 6 napos, konzol mellé járó kontroller R2 és L2 gombjai kicsit "kattognak"?
Kb pont félig, illetve teljesen benyomva nagyon halkan kattannak egyet, és csak akkor, ha lassan vannak benyomva, viszont ha közben be van nyomva a felettük lévő gomb (R1/L1) akkor nem csinálják.
Nálatok is ilyen, vagy nekem jutott valami extra darab?
Az ujjaimat zavarja a dolog, mert picit érezni amikor "kattan a rugó", lassú gázadásoknál/fékezésnél jön ki igazán. -
Bryan65
tag
Sziasztok!!!!
Segítséget kérnék,vettem egy WD 1TB-os külső merevlemezt,most Ntfs a fájlrendszer rajta,a ps3 így nem látja,filmeket zenéket képeket szeretnék róla lejátszani .Mi a megoldás hogy tudjam használni a ps3 USB portján keresztül,ha lehet minél részletesebb segítséget kérnék.
Előre is köszönömYou'll never walk alone
-
chubii
senior tag
válasz DM-Fan #16185 üzenetére
Általában offline játszok, mert nincs router-ünk( még) és csak néha sikerül "kölcsönözni" a netet a szomszédtól... tudom,nem szép dolog, de ez az egyetlen megoldás jelenleg....
De az a fura az egészben,hogy összehasonlítottam a trófeáimat haveréval. Neki ott volt minden trófea amit meg lehet szerezni. Amit megszerzett, ott ugye bronz,ezüst v arany trófea volt, viszont nálam csak a "lakatos" trófea díszelgett minden sorban.... és ugyanarról a lemezről játszott..... nem értem.....
Nincs valahol olyan menüpont ahol ki lehet kapcsolni a trófeákat ???
Szerk.: a héten vittem ki az Uncharted 2-t. Ott minden gond nélkül tudtam trófeákat szerezni.....
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz chubii #16184 üzenetére
Hát, pedig a Force Unleashed-ben szép számmal vannak Trophy-k. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, de alapvetően a Trophy-k akkor is gyűlnek, amikor offline a rendszered, viszont feltöltődni csak bejelentkezéskor fognak a PSN-account-odba, ezért is szinkronizál, amikor belépsz a Trophy-menübe. Általában online vagy offline rendszerrel játszol?
Alapesetben simán tudnod kéne Trophy-kat szerezni offline rendszerrel is, bár tény, hogy néha meghülyül a rendszer. Nekem is volt már olyan, hogy pár megszerzett Trophy nem került be a gyűjteményembe, aztán a később megszerzettek meg igen, pedig azok a korábbiak meglétét is feltételezik. Fura.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
chubii
senior tag
Sziasztok !
Lenne egy kis problémám...... kölcsönadtam havernak a SW Force Unleashed-emet..... mikor vissza akartam cserélni kért még pár napot tőlem,hogy megszerezze a trófeákat....én megkérdeztem ,hogy miről beszél, mert az én PS-em semmilyen trófea szerzésére utaló jelet nem adott a játékkal kapcsolatban.... még a trófeák menüpont alatt sem találtam meg a játékot.....
Mi lehet a gond?? Ő miért tud trófeákat szerezni, és nekem miért nem ?? Ugyanaz a lemez, szóval nem értem. Pls segítsetek !! -
vhunor
őstag
Lehet, hogy az FF XIII más mint az előző részek, nagy része lineáris stb., de tegnap Lake Breshánál keresgettem az állam, amikor megláttam a megkristályosodott tavat.
-
AXisBOLD
addikt
üdv. urak.
lehet hogy megcsalom a konzolt és veszek egy wii-t.
sajnos a ps most messze van tőlem és a move-ot se tudom már kivárni.
azért ne tagadjatok ki, mert az én ps-em szerelem gyerek .
Aurea mediocritas
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy ide illik-e,de sürgősen kellene egy kis segítség.
Régebben játszottam PS3-on egy nagyon jó Mortal Kombat stílusú játékkal,amit meg szeretnék szerezni,de nem tudom sajnos a nevét.
Annyi biztos,hogy lehetett benne karaktert csinálni,illetve küldetéseket végrehajtani és a kedvenceim a nagymellű lánykák voltak,akik durva Fatalokat tudtak.Remélem tudtok segíteni!Nagyon kösz!
Üdv, Balázs
-
Edgeri
senior tag
válasz skótocska #16155 üzenetére
Hali! A VIP kód egy számsor, amit a tokban találsz, hozzáférsz ingyen DLC tartalmakhoz, (meg majd talán néhány exkluzív dologhoz), amit a játék automatikusan letölt a PS3-ra. Az elhasznált gondolom azt jelenti, hogy azt a kódot még egyszer nem használhatod fel más PS3 gépnél. Tehát, ha az eladó már beütötte a játékban ezt a kódot, akkor te már nem tudod. Amúgy nem árt ha van (eddig plusz pályákat multihoz, meg fegyvereket "adott").
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
vhunor
őstag
Ma reggel első alkalommal próbáltam volna egy DVD filmet lejátszani PS3-mal, és amiután elindítom a filmet, a TV azt mondja, hogy nincs jel, ezért aztán kép sincs. Van valami trükkös beállítás, amit nem vettem észre?
-
dev89
tag
Na megvettem én is a gépet.
2104B lett, ez az első konzolom, egyenlőre ismerkedek vele, de elég interaktívnak és intuitívnak tűnik a cucc!
Az nállatok is úgy volt, hogy mikor rámentem a photo gallery-re akkor azt letöltette velem(cirka 100 mega lehetett).
Egyébként frissítenem kellett 3.20-ról 3.40-re, hogy egyáltalán regisztrálhassak a PSN-re.
Zenelejátszás, DVD is korrekt. USB szintúgy...
Böngésző is elég korrektnak tűnik így elsőre.
A beállításokban érdemes vmit piszkálni vagy valóban jól állít be mindent magától...?
Köszi
Sziasztok!
-
moltam88
tag
Köszönöm a segítséget, akkor egyenlőre használom fektetve.
Még lenne egy kérdésem Az itt leírtak szerint próbálom beállítani a ps3 media servert: http://playstationcommunity.hu/note/852
Ott akadok el, hogy a ps3-on a network confignál hiába kapcsolom be az UPnP-t, a tesztnél 'not aviable' lesz a státusza. A routeren engedélyeztem az UPnP-t, mi más kellhet még? Így most a Media Server se látja a ps3-at, meg a ps3-on se találok egyetlen media servert se, ez az UPnP hiány miatt lehet? -
Mazsika
őstag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #16159 üzenetére
Én 2 éve használom a FAT PS3-amat fektetve (horizontálisan) és bár melegszik az alja és az alatta levő bútorlap, de semmi probléma nincs, nem pörög jobban a ventillátor, mint ami indokolt, tehát bőven megoldott így is a hűtés. Ha állítva használod, akkor természetesen nagyobb felületen tud hőt leadni, ami nyilván jó, de ugyanakkor meg azt mondják az okosok, hogy ezzel viszont a BD-olvasó mechanikáját nyúzod jobban, ami viszont köztudottan a leggyengébb pontja a konzolnak. Szóval én inkább fektetve használom és nincs is baj (kop-kop-kop), pedig 2 éve aktívan megy.
A lényeg, hogy legyen hely a konzol jobb oldala és hátulja mögött bőven, ott járjon a levegő, illetve, hogy rendszeresen portalanítsd a készülék környékét, hogy minél kevesebb por üljön a bordák közé. Nyugodtan használhatod fektetve is, alapvetően arra van tervezve.
Get Moded!
-
moltam88
tag
Szerintetek érdemes lenne talpat venni a PS3 Slimnek? Pár óra használat után, a konzol hátsó részén levő borítás már meleg, de még nem vészes nem forró (mellette, mögötte van elég hely, nem valami polcra van beszorítva). Ami viszont jobban aggaszt, hogy a konzol és az alatta levő felület között kb 1 centi hely van, és az konzol alja azért már melegebb mint a teteje, hosszú távon nem tudom egészséges-e így a konzolnak. A konzol nem fagy, nincs vele semmi baj (bár még új), de talán mégiscsak jobban örülne neki, ha lenne helye leadni a hőt
Ha felállítva használnám az mennyit segítene ezen? Érdemes megpróbálni talp nélkül is esetleg (tudom, hogy írta nemrég valaki, hogy úgy instabil, de ez okozhat problémát kipróbálás erejéig?) -
skótocska
csendes tag
srácok, battlefield bad company 2-nél mi ez a vip-kódos ügy? szeretnék venni egyet használtan, azt' ezt írogatják, hogy elhasználva stb... ez mennyire fontos, pontosan mi is ez
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
MrTwister
őstag
válasz EmThor #16130 üzenetére
Szia!
Mi a címe? Tudom buta vagyok! Mármint Magyarország egyetlen konzolokkal foglalkozó magazinjának! Köszi!Jöhet priviben ha nem publikus![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
BaliJack
aktív tag
válasz vhunor #16147 üzenetére
Félhivatalos megoldásnak a PSN kártya számít, szerintem. Más kérdés, hogy ha már a bankkártyák/hitelkártyák világában élünk, akkor miért kell elballagnom egy bótba venni egy kártyát, amivel feltölthetem az accountomat. Még a tetü mobil egyenlegét is tudom otthonról interneten keresztül tölteni...
Kifutottam a szerkesztési időből...
-
BaliJack
aktív tag
válasz nosferatue #16146 üzenetére
Az utolsó bekezdéssel teljes mértékben egyetértek .
Amikor olvastam a hírt, hogy lesz itthon LIVE... Komolyan elgondolkodtam, hogy érdemes lenne váltani.
De engem is az exkluzív játékok (mostaniak és jövőben érkezők), és az a pár Blu-Ray film tart vissza, amit már megvettem.Böngészőt ugyan nem használom, de együttérzek azokkal, akik használni szeretnék, de gondjuk van vele. Tegyenek bele egy tűzrókűt, krómot vagy vmit, ami használhatóbb.
A magyar store pedig nem kell hogy HUF-os és magyar nyelvű legyen, csak legyen. Sokaknak van már itthon gépe, rengeteg lemezes játékkal, elég sok letöltött játékkal, de úgy néz ki, hogy ez a Sonyt nem érdekli . Pedig a bevétel tuti, mert itt nincsen virágbolti verziós játék.
-
vhunor
őstag
válasz nosferatue #16146 üzenetére
"Nem ismerem a box böngészőjét, hogy az jobban működik-e vagy sem."
Azért nem ismerheted, mert nincs is neki .
Mondjuk a böngésző téma engem nem zavar, mert sosem használom, ott a néhány wattot fogyasztó notebook ami úgyis be van kapcsolva este ha otthon vagyok. Egyedül a magyar store érdekelne, vagy egy olyan félhivatalos megoldás, aminél nem kéne trükközni a lakcímmel és bankkártyával.
-
nosferatue
tag
válasz DM-Fan #16140 üzenetére
Sajnos én is ezt érzem, a ps3 előnye nagyon kezd halványulni, az utolsó "döfés" számomra a magyar store bejelntése volt box részről. Nem értem miért nem akar/tud foglalkozni a sony a Kelet-Eu. régióval. Itt is megvették a gépeiket, veszik a játékokat. Nem kell magyar store, de legalább legálisan lehessek jelen egy magyar accounttal és vásárolhassak, esetleg kipróbálnám a filmbérlést is stb.
Nem ismerem a box böngészőjét, hogy az jobban működik-e vagy sem, de tényleg megcsinálhatnák már a PS3 webböngészőjét. Vagy ha nincs rá kapacitás (kétlem, hogy így lenne) kérjenek fel külsős céget.Valamennyire érthető a sok facebookos alkalmazás az új fw-ben, elég nagy teret hódított a social networking és igen, rengeteg embernek fontos, hogy lássák a haverok milyen trófeát unlockolt, mit eszik ebédre és hasonló hasznos információk.
Nagyon nem tetszik a sony hozzáállása, ez a valós support nélküli support. Box-ra jelenleg azért nem váltanék, mert szeretem blu-ray-en nézni a filmeket és több olyan exkluzív cím jelenik meg a sony masinájára, ami az ízlésemnek megfelel. Ennek ellenére, ha továbbra is így áll majd a cég a vásárlóihoz, igencsak meg fogom gondolni a jövőben melyik cég konzoljába feccöljem a pénzem.
[ Szerkesztve ]
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
f27
senior tag
fiúk elkeztek kissé vissza élni az üzemóra kiolvasásal!
volt aki kérdezte tőlem ennek és ennek ki e olvastam az üzemóráját...
nos csak egy valamit kell megjegyezni!
akinek én bármit is csináltam a gépével,annak az eredeti zárócimke helyett az én zárócimkém található! ha nincs raj akkor én vagy nem láttam azt a gépet soha,vagy letépték belenyúlkával! de szerintem ha nincs rajt ,egyszerűn nem hihető az illetőnek!
szabályosan 250űzemórákat mondanak az első gyártású PS3 makra[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Hallod, besz@rt a pc-m karácsonykor, nem volt semmi egyebem csak ps3 böngészője. Néha úgy kellett imádkozni, hogy ne omoljon össze. De legalább van és 70-80%-ban teszi a dolgát, arra a pár oldalra, amit gyorsan meg akar nézni az ember.
Most ez a csillagos értékelősdi nem tudom h lesz jó nekünk. Van full game, amit csak akkor értékelhetsz, ha látja a rendszer h megvetted, ezzel legalább ki van szűrve a dolog.
Boxon mindig(!) elgondolkodok, aztán rájövök h a 2-3 exkluzív miatt nem kéne, viszont ősztől hivatalosan is lesz itthon LIVE, ps store meg kb. soha
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Mazsika
őstag
ez így is van, egyszerűen nem értem, hogy nem lenne kapacitása egy ilyen méretű cégnek arra, hogy egy pár embert állítsanak a böngészőre, egy ilyen gép ami el is bírja bőven, és ahogy írtad is, hogy szerves része a gépnek, hisz biztos 99% próbált, akart, akar internetezni a gépen, nem lehet megoldani ezt, ez nekem is teljességgel elfogadhatatlan, és nem tudom megérteni, hogy ez miért van így... de sajnos ez a pspnél is így van, az is kiváló lenne internetezésre, nagy kijelző, stb, és ott is egy teljesen gagyi, használhatatlan internetböngésző van...
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
DM-Fan
nagyúr
válasz EmThor #16139 üzenetére
Az a legnagyobb bajom, hogy lassan egyébként már tényleg eljutunk oda, hogy elolvad a PS3 előnye a Box-hoz képest, az új Box-variánsok már megbízhatók, csendesek, bennük van a WiFi és tényleg csak a Blu-Ray meghajtóval szegényebbek, ugyanakkor meg a támogatásuk azért valljuk meg, profibb, mint a Sony szerencsétlenkedése. Számomra felfoghatatlan, hogy egy, a rendszer szerves részét képező alkalmazás (pl. böngésző) nem működik rendesen és éveken keresztül hozzá sem nyúlnak, bezzeg a képgalériát (amit gyaníthatóan jóval kevesebb ember használ) már vagy negyedik alkalommal ráncfelvarrják. Mindezt úgy, hogy állandóan jelzik a felhasználók (pl. lásd az általam linkelt hivatalos oldalon levő friss hozzászólásokat is), hogy mit kéne csinálni, tehát mégcsak kigondolni sem kéne, elég lenne megvalósítani. Falra hányt borsó, sőt, mégcsak válaszra sem méltatja a cég ezeket az igényeket.
Úgy gondolom, hogy spec. én is joggal várhatom el azt, hogy ezen dolgokra is figyeljen oda a Sony, mikor itt van huszonikszdarab eredeti játék a polcomon, tehát nem kevés pénzt kapott már tőlem is a Sony. Ez a bosszantó ebben, függetlenül attól, hogy egyébként szeretem a PS3-at és sok kellemes percet szerzett már nekem, de azért sokmindenben közel sem hibátlan és a segítő szándék ellenére szarik a népre a cég.Get Moded!
-
EmThor
addikt
válasz DM-Fan #16137 üzenetére
Teljesen jó szándékkal írtam, mert amit hiányolsz, az boxon megvan (cross chat), igaz tényleg erre megy a PSN+ (demók), de erre még nincs konkértum. Alaptalan szapulás; végül is ez is egy vélemény. Személyeskedést pedig kikérem magamnak. További szép napot!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
DM-Fan
nagyúr
válasz EmThor #16136 üzenetére
Nem ezt mondtam, de nem is fogom kiskamasz vérpistike módjára a Sony seggét nyalni, hogy hűűű, de fasza amit az elmúlt majd' két hónapban összekalapált, amikor évek óta elengedi a füle mellett a vásárlóinak tényleges és jogos igényeit, ehelyett tömi őket a sok fölösleges maszlaggal. De szívesen meghallgatom a velős ellenérveidet a legújabb firmware-rel kapcsolatban általam felvetett észrevételekkel szemben. Demagóg, személyeskedő észrevételekkel lehet menni egy komolytalanabb honlapra.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Most nem azért, de a Sony valóban komolyan gondolja ezt?
Csupa hasznos dolog, hogyaszondja:
- fizetős Playstation Plus szolgáltatás (50$/év), ahova gyanítom szépen lassan átkerülnek a jobb demók is és eddig ingyen letölthető tartalmak, hiába áltatnak azzal, hogy a PSN maga továbbra is ingyenes marad.
- fotóalbum kiegészítése hálózati kliensekkel, így Picasa-ra, Facebook-ra tudunk fotókat feltölteni - hát ez nagyon hasznos egy konzolnál.
- videó szerkesztő és feltöltő kliens, amelynek segítségével a Facebook-ra és Youtube-ra tölthetjük fel az itt "megvágott" videóinkat. Zseniális. Gondolom mennyire precíz munkát lehet végezni az amúgy zömmel nem is támogatott videóformátumokon, amiket aztán pazar minőségben fel lehet tölteni a Tecsőre. Grat, ismét egy nagyon fontos opció, ami annyira hiányzott az életünkből.
- értékelési lehetőség a letöltött tartalmakhoz. A PSN Store-ból megvásárolt játékok 1-től 5-ig terjedő skálán csillagozhatók. Lehet itt is "Lájkolni" emberek, hurrá, nagyon kellett.
- energiagazdálkodási lehetőségek bővítése - az egyetlen értelmes dolog ezen firmware-ben.
- továbbfejlesztett Facebook-kliens, amiben most már nemcsak a Trophy-k, hanem a PSN Store-on általunk vásárolt cuccok is felkerülnek az önkéntes bűnügyi nyilvántartásnak is nevezhető közösségi oldalra. Lassan a közértben általunk vásárolt tételek is felkerülnek már a személyes profilunkba. Örömteli.
Komolyan mondom, nem értem ezt. Mióta megjelent a PS3, a felhasználók telesírják az összes hivatalos Sony fórumot, blogot, minden lehetséges felültetet, hogy legyen végre CrossGameChat; legyen végre egy Skype-kliens; legyen végre normális mappakészítési és kategorizálási lehetőség a médiafájlokhoz; legyen végre egy normálisan, stabilan működő böngésző, ami nem fagy le ötpercenként; lehessen netről (pl. a sokat emlegetett Youtube-ról) HD-ban nézni a videókat, ahogy PC-ről ez megtehető; legyen végre normális videóformátum-támogatás és még sorolhatnám. De nem. A Facebook-profil az fontosabb. Én már végképp letettem arról, hogy a Sony-nál észbekapjanak az emberek. Alapvetően ha megnézzük az igényeket, semmi extra nincs benne, gyakorlatilag alig volna benne új dolog, csupán a meglévő, adott esetben rosszul implementált dolgokat kellene kijavítani végre, így pár év távlatában és ez sem sikerül. Komolyan mondom, elkeserítő. Nem tudom mi a célja a management-nek, de érdemes lenne átgondolni a jövőbeli stratégiát.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Na_Ta
csendes tag
-
EmThor
addikt
-
jookomak
őstag
Ezt az új verziót már többen kérdezték a napokban, fel kell hívogatni a konzolboltokat, hogy milyet árulnak.
Nekem 80-as van, sztem még félig sincs tele a vinyója. Ha médiaközpontnak szeretnéd használni, és nem sokkal drágább a 250-es, akkor érdemes azt venni.
Wifinél wpa2 is oké, nekem is úgy megy rajta.BaliJack: Ajánlottként jött a shopto-tól a küldemény?
[ Szerkesztve ]
-
BaliJack
aktív tag
Üdv a klubban .
Igen, ha van peccs, akkor sokat pecsel .
Najó, persze nem mindig .Linuxnak, sajna, annyi . Pedig egy PS3-ra felkészített Mplayer-rel mindent meg lehetett volna etetni...
Többieknek is.
LEGO Harry Potter tegnap érkezett meg Shopto-tól, gyűjtói verzió.
Délben hozta a postás, asszony van otthon és fel is hívott, hogy normális vagyok-e .
Tokkal meg vonóval 12553 HUF volt köszönhetően az igen gyenge forintnak... Fontban 36,35 volt szállítással együtt (3,5 GBP).
Múlt héten kedden este írták, hogy akkor útnak indították, tehát 4 munkanapig utazott.És az élmény.
Asszony tegnap elég sokat játszott vele, én késő este értem haza, és éjjel 1-ig tótuk . Eddig 6 óra 15 percet játszottunk vele, és 11,9%-nál tartunk. Az első évet "jártuk ki" .Szerintem, a játék az eddigi legjobb LEGO-s játék (Indiana Jones 2 demójával játszottunk csak; a többi mind megvan): nagyon jól adja vissza a filmeket, varázslatok, karakterek, mindenféle rejtvények és ehhez nagyon jó grafika.
Végre nincsen adaptív nehézség, mert korábbi LEGO-s játékoknál ez néha kifejezetten a szivatásra ment. Azoknál kapcsoltam is ki olyankor, pl. Star Wars-ban.
A játék előcsarnoka is eléggé összetett, rengeteg lehetőséggel.
A gyűjtői verzió tartalma: egy plusz BD-lemez, kettő hűtőmágnes egy dobozban. -
Sonja
nagyúr
Kijött a 3.40-es firmware!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
janosszilard
csendes tag
Srácok lenne egy kérdésem! Azt vettem észre hogy a PS 3-am egyszer gyorsabban kezeli a játékot ( FIFA WC 2010) máskor meg lassabban , netalán olyan is van hogy normálisan! Na ezt jól meg asszontam! Lehet hogy hülyeség de nem lehet hogy az ingadozó áram miatt van? Ez egy duci 80Gb-os verzió!
-
dev89
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy slim konzolt és ahogy néztem a wikipédia szerint a legújabb slim az a CECH-21xx verzió számot viseli. Ezt az újabb slimet hol tudnám beszerezni?
Valamint van értelme a nagyobb 250GB-ost venni a 120-sal szemben? Annyira nem vagyok képben mivel nem volt még konzolom, de azon kívül, hogy én rámásolok zenéket például, csak a játék mentései kerülnek a HDD-re meg esetleg amit online letöltök. Tehát kell-e nekem a nagyobb?
Wifi-je kezeli a wpa2-öt?
Köszönöm a segítséget!
-
Vladi
nagyúr
Nyűzöm már egy pár napja, hát nekem egész más képem volt a konzolokról.
Mondjuk amit utoljára huzamosabban használtam, az snes volt, ez is hozzátartozik.Ez inkább ilyen nagyon user frendlire összerakott gamer pc benyomását kelti. Most épp pecset szed le. 250 megát.
De ehhez miért kellett ilyen körülményesen fogalmazni?
Asszondja: most kell a 1.02-es verzió, amit le fogok szedni, mert kell és telepítem és nyomj X-et. Nézek, hogy: wtf.
Aztán leesik: patchel. Akkor eszondjad, he!il sole non sorge più ad Est!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Energie X #16115 üzenetére
Nem, rosszul tudod. Ez a WD Scorpio 250 GB nem 7200 rpm-es, hanem 5400-es. A 7200 rpm fordulatszámú vinyókat nem is ajánlott beletenni, mindamellett fölösleges is, az 5400 rpm-es bőven elég, halkabb is és kevésbé is melegszik.
Videofájlokat tekintve válogatós picit, wmv emlékeim szerint kilőve, DivX/Xvid megy, HD-formátumok csak konténerváltás után (pl. mpeg-re, vagy vob-ra pofozva).
Get Moded!
-
őstag
válasz DM-Fan #16112 üzenetére
WD Scorpio? Az SATA2-es 7200 rpm-es. Én úgy tudom, hogy csak SATA1-es 5400-es az amit kezel. De ezek szerint nem Innentől kezdve gondolkodunk egy 320GB-os WD scorpio-ban Az enyém nem viszi a ps2 lemezeket Sajnos ilyet kaptam...
Kinek milyen márkájú a pendrive-ja amit visz a ps3?
Emulátorból van vmi olyasmi, hogy pendrivera létre kell hozni egy bd lemez könyvtárszerkezetét és nes romokat lehet játszani vele elméletileg. Ezt külfödli fórumokon olvastam, de nekem rendes magyar tapasztalat kell
Még azt kérdezném, hogy pontosan milyen video formátumokat kezel a ps3? Volt több divx filmem amire azt mondta, hogy kaktusz :S
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Energie X #16111 üzenetére
1. Nekem FAT-gépem van és jelenleg egy 250 GB-os WD Scorpio HDD van benne, azzal gond nélkül mennie kell. Szerintem dupla ekkorával is elboldogul, legalábbis 500 GB-os volt a legnagyobb, amiről olvastam neten.
2. Pendrive tekintetében szerintem nincs korlát, amennyiben generic USB eszközről van szó, de majd valaki megcáfol, ha volt már gondja nagy pendrive-okkal.
3. Erre nem tudom a választ, ilyen elvetemült dologgal még nem próbálkoztam, de már hosszasan volt szó róla korábban a topicban, keress rá!
4. Nem tudok ilyen emulátorprogik létezéséről PS3 kapcsán.
5. A PS1 CD-ket elvileg az összes PS3 tudja kezelni (legalábbis a Store-ból letöltött címek működnek, fizikai lemezzel sosem próbáltam). PS2 lemezeket viszont csak a PS3 első generációs gépei (20 és 60 GB-osak) kezelték hardveresen, később ezt az opciót kivették a gépekből (illetve még egyes 60 és 80 GB-os gépek szoftveresen tudták kezelni ezen CD-ket). Ilyen gépet maximum használtan kapsz, már ha eladja valaki. Itt található a modelltáblázat, a géped hátulján levő vonalkódon szereplő modellszám alapján le tudod ellenőrizni, hogy a Te géped mikori modell és mire képes, mert pl. 80 GB-os FAT-ből több széria is volt, az egyik szoftveresen tud PS2 lemezeket lejátszani, a többi nem. A PS1 lemezekkel egyik gépnek sem szabadna gondjának lenni, azoknak mennie kell.
Ha valamiben hiányosak az ismereteim (pl. emulátorok), majd valaki kiegészít.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
őstag
Szevasztok Mesterek!
Több kérdéssel fordulnék hozzátok
1: Mekkora vinyót lehet max beletenni a PS3-ba? (Nekem a 80GB FAT verzió van)
2: Mekkora pendriveot tud kezelni a PS3?
3: PS3 Dualshock3-as kart milyen progikkal tudom a lehető legegyszerűbben működésre bírni Win7 64-bit alatt?
4: Vannak emulátor progik PS3-ra? (NES, SNES)
5: Tényleg lejátssza a PS3 az eredeti Playstation 1-es CD-ket?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
moltam88
tag
Hát amióta meg van, nem néztem hogy zúg-e kikapcsolás után, mivel ha kikapcsoltam egyből ki is szoktam menni a szobából. De akkor a többiek szerint nem a ventillátor lesz, ami nálad a hangot adja ki :/
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Mazsika #16098 üzenetére
Meg kell szokni, ez tény. Egyik oldal a plasmid-oké, a másik a fegyvereké. Eleinte furcsa, de ha belejössz, akkor rádöbbensz majd, hogy valójában nagyon jól el van találva az irányítás és minden a helyén van nagyon.
Ma volt időm és befejeztem a Wolfenstein-t is. Na, az sem volt gyenge játék. Elmebetegek a készítők.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #16104 üzenetére
"Nem lehet, hogy az a zúgás az a ventillátorok pörgése? Valahol olvastam talán, hogy ps3-nál kikapcsolás után is mennek pár percig a ventillátorok, hogy hűtsék a gépet, de nem mernék erre megesküdni."
Ezt maximum a hűtésmod-dal ellátott Xbox-okról olvashattad, PS3-nál erre semmi szükség és nincs is ilyen, rögtön leállnak a ventillátorok, ahogy kikapcsoltad a gépet. Legalábbis az összes FAT-modellnél így van, de szerintem a Slim-ekre is ugyanez igaz.
Ha valami zúg kikapcsolás után, akkor az tápegység lehet. Nekem FAT-modellem van és olyan kussban van ki- és bekapcsolt állapotban is, hogy öröm hallgatni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
moltam88
tag
Nem lehet, hogy az a zúgás az a ventillátorok pörgése? Valahol olvastam talán, hogy ps3-nál kikapcsolás után is mennek pár percig a ventillátorok, hogy hűtsék a gépet, de nem mernék erre megesküdni.
Nem mondom biztosra, én is még csak 3 napos PS3 tulaj vagyok, de eddig nagyon tetszik a gép. A Heavy Raint vittem eddig végig, egyszerűen beszippantott, tegnap meg ma egy huzamba toltam, és pár órája értem a végére (az első befejezésnek persze, még hátravan a többi ). -
doncortio
senior tag
hali, nekem van egy HD-n túli (huh de szép szó ez) Syncmaster moncsim. Akkora mint a TV-m de a monitor legalább a saját szobámban van nos analóg bemenetre van átalakító? (crt monitorról van szó) és akkor megboldogulna a ps egy 5.1es hangrendszerrel?
Isten veled Steve, nyugodj békében!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest