Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Szerintem itt fórumon (vagy akárhol) nincs olyan ember aki ne hibázna a magyar nyelv helyesírásában (mégha meg is van győződve arról, hogy ő márpedig helyesen ír). Én is törekszem a helyesírásra. Nekem például fáj néhány rosszul leírt szó amikor elolvasom, főleg a "j" és a "ly" keverése, de a például kötőjelezés/elválasztás külön művészet, meg amikor a szó végére a különféle ragok, jelzők miatt elég érdekes betűpárosítások jönnek létre (de persze minden tanulható). Na de a lényeg amit írni akarok ebben a témában, hogy egyedül Kisa hozzászólásaival vagyok úgy, hogy sokszor egyszerűen nem értem mit akar mondani. Ez a következőkből fakad: rossz helyesírás, "érdekes" szavak használata, tagolatlanság (sokszor minden mondata egybefolyik).
ui.: Szerintem azért nem kell elsiklani az ilyenek felett, mert ha már az illető a suliban nem tanulja meg, legalább mi magyarázzunk el neki néhány magyar szót.
ui2.: Ja és igen, biztosan ebben a hsz-ben is találtok helyesírási hibát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest