- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Csinálok én szobát, de vagy alacsony szintűek jönnek be (pedig a szoba nevében benne van h "fast cars"), akiket meg nem annyira élvezet porrá zúzni és 27 kört ráverni (ilyenkor volt h kocsit cseréltem miattuk, de a helyzet uaz) vagy pedig nem jön senki. Nagy ritkán beakad 1-2 jó játékos. Gondolkoztam azon h beírom szobanévnek h "only DRU", lehet szarrá vernek, de legalább megyek
habár volt már olyan hogy szép nevekkel fémjelzett mezőny gyűlt össze a szobámban, csupa top20as játékosok. Én special rekordra (saját) akartam menni, írták vegyem ki a bp-t. Jóvan nesztek verjetek szarrá. És láss csodát, 14 versenyből 13-at megnyertem!! <-- ebből is kiindulva, fontos a megszerzett rutin!Most mentem route2-n, ami eddig ha megnyertem, 7 kör, 8 player, akkor kb 2000-2500 között adott. Most 9 kör, első hely, best lap, 8 player és 1200!! Ennyit a pontozásról.
Engem különösebben nem érdekel a kevés pont, amikor volt a 123763283597%os bónusz akkor sem voltam itt csak pár verseny erejéig, pedig nem is vagyok maxon, meg van bőven kocsi amit fel kéne túrni, sőt én nem is értettem miért tart ilyen sokáig a bónusz day. Ezzel nem értettem egyet, de azzal már igen hogy piszok keveset adnak a pályák!
De az élvezet a lényeg, nem az idegbetegség!
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
habár volt már olyan hogy szép nevekkel fémjelzett mezőny gyűlt össze a szobámban, csupa top20as játékosok. Én special rekordra (saját) akartam menni, írták vegyem ki a bp-t. Jóvan nesztek verjetek szarrá. És láss csodát, 14 versenyből 13-at megnyertem!! <-- ebből is kiindulva, fontos a megszerzett rutin!