- OLED TV topic
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nem tudom mért olyan nehéz nektek megtalálni az eventeket. General Discussban vannak. Általában a lista tetején, ha ragadóssá állítják a modok. Én kértem hogy a CRacert tegyék ragadóssá, hogy fent maradjon. Ha valamelyik GS csinál topicot azt érdemes megnézni. Jó eséllyel valami eseményről van benne szó, meg amúgy is, nem szoktunk hülyeségeket írni

Kooda mostani eventjén GSek nem indulhatnak
megkérdeztem tőle, hogy miért nem. Az volt a válasz, hogy sokan azt hiszik, hogy a sárgáknak jut valami plusz, előny a versenyeken, a játékban. Amióta GSlettem sokkal kevesebbet versenyzek, többet foglakozok mások problémáival. Jó lenne ha indulhatnék ilyen eventeken is. Másik accal meg nem akarok játszani, ezen van minden. Az én eventjeimen indulhat bárki, a versenybe úgysincs senkinek se beleszólása, persze ha gmwrx le nem kapcsolja a szervert 
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megkérdeztem tőle, hogy miért nem. Az volt a válasz, hogy sokan azt hiszik, hogy a sárgáknak jut valami plusz, előny a versenyeken, a játékban. Amióta GSlettem sokkal kevesebbet versenyzek, többet foglakozok mások problémáival. Jó lenne ha indulhatnék ilyen eventeken is. Másik accal meg nem akarok játszani, ezen van minden. Az én eventjeimen indulhat bárki, a versenybe úgysincs senkinek se beleszólása, persze ha gmwrx le nem kapcsolja a szervert