Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nem tudom mért olyan nehéz nektek megtalálni az eventeket. General Discussban vannak. Általában a lista tetején, ha ragadóssá állítják a modok. Én kértem hogy a CRacert tegyék ragadóssá, hogy fent maradjon. Ha valamelyik GS csinál topicot azt érdemes megnézni. Jó eséllyel valami eseményről van benne szó, meg amúgy is, nem szoktunk hülyeségeket írni

Kooda mostani eventjén GSek nem indulhatnak
megkérdeztem tőle, hogy miért nem. Az volt a válasz, hogy sokan azt hiszik, hogy a sárgáknak jut valami plusz, előny a versenyeken, a játékban. Amióta GSlettem sokkal kevesebbet versenyzek, többet foglakozok mások problémáival. Jó lenne ha indulhatnék ilyen eventeken is. Másik accal meg nem akarok játszani, ezen van minden. Az én eventjeimen indulhat bárki, a versenybe úgysincs senkinek se beleszólása, persze ha gmwrx le nem kapcsolja a szervert 
Új hozzászólás Aktív témák

- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megkérdeztem tőle, hogy miért nem. Az volt a válasz, hogy sokan azt hiszik, hogy a sárgáknak jut valami plusz, előny a versenyeken, a játékban. Amióta GSlettem sokkal kevesebbet versenyzek, többet foglakozok mások problémáival. Jó lenne ha indulhatnék ilyen eventeken is. Másik accal meg nem akarok játszani, ezen van minden. Az én eventjeimen indulhat bárki, a versenybe úgysincs senkinek se beleszólása, persze ha gmwrx le nem kapcsolja a szervert