Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nem tudom mért olyan nehéz nektek megtalálni az eventeket. General Discussban vannak. Általában a lista tetején, ha ragadóssá állítják a modok. Én kértem hogy a CRacert tegyék ragadóssá, hogy fent maradjon. Ha valamelyik GS csinál topicot azt érdemes megnézni. Jó eséllyel valami eseményről van benne szó, meg amúgy is, nem szoktunk hülyeségeket írni

Kooda mostani eventjén GSek nem indulhatnak
megkérdeztem tőle, hogy miért nem. Az volt a válasz, hogy sokan azt hiszik, hogy a sárgáknak jut valami plusz, előny a versenyeken, a játékban. Amióta GSlettem sokkal kevesebbet versenyzek, többet foglakozok mások problémáival. Jó lenne ha indulhatnék ilyen eventeken is. Másik accal meg nem akarok játszani, ezen van minden. Az én eventjeimen indulhat bárki, a versenybe úgysincs senkinek se beleszólása, persze ha gmwrx le nem kapcsolja a szervert 
Új hozzászólás Aktív témák

- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tomato firmware
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Bittorrent topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megkérdeztem tőle, hogy miért nem. Az volt a válasz, hogy sokan azt hiszik, hogy a sárgáknak jut valami plusz, előny a versenyeken, a játékban. Amióta GSlettem sokkal kevesebbet versenyzek, többet foglakozok mások problémáival. Jó lenne ha indulhatnék ilyen eventeken is. Másik accal meg nem akarok játszani, ezen van minden. Az én eventjeimen indulhat bárki, a versenybe úgysincs senkinek se beleszólása, persze ha gmwrx le nem kapcsolja a szervert