Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
HofEE
csendes tag
Ti be tudtok jelentkezni a játékba? Nekem nem megy kiírja hogy rossz a jelszavam, de nem tudom miért.
update:
Na kiderült mi volt az oka, de röhejes a történet. Belenézek a postafiókomba mit látok?!
ezt:
Dear HofEE, This is a notice of a ban placed on the Aeria Games account assigned to this e-mail address. It was found that a character under the account was 'Insulting a GS'. With this behavior confirmed we have placed a 'temporary' ban on the account starting on Thu, 2008-02-14 16:25. If you wish to discuss this ban further please contact us at info@aeriagames.com to receive a request ticket. -- Aeria Games TeamTulajdonképpen arról szól a történet hogy tegnap este játszottam TA-t és a serveren fenn volt egy sonora(lehet nem pont ez volt a neve) nevű admin(?) együtt mentünk szinte végig de a srác teljesen ellehetetlenitette a játékot , összevissza szlalomozott előttem lehetetlen volt előzni , szal szörnyű. Erre verseny után finoman odaböktem hogy : "why can't you keep your damn lane?" erre elnézést kért és kiléptünk a szobából. Ma meg az fogad hogy lebanolnak NO COMMENT!
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest