- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85
üzenetére
Fontos!
Tapasztaltam ma és nem elöször azt hogy gyanus dolgok vannak itt a LevelR-ben!
Nem csalás nem ámitás de mégis gyanus dologra figyeltem fel.Teperek kis Class1 fulra tuningolt autommal a Svéd pályán elötem teper "GellerAudi" majd egy hajtű után hosszu egyenes jön mondom nyomok egy kis "nyitrot oszt" megelözöm,aha persze Ő is nyomot neki valoszinűleg mert mint akit puskábol löttek ki vagy 200 métere eltávolodot.Na mondom jól van biztos Piros nitroja van az jobban keni neki inkább ugy döntöttem mögöte szlalomozok és megprobálom idegesiteni hátha elhasználja és akkor nyert ügyem van.Pesze ez nem jött össze sőt az utolsó kör célegyenesnél tövig nyomttam a nitrot de odasem bagozot rá ö is nyomta neki de Ő apám mint akit lökhajtással tolnának.Na mondom megkukintom már mi van az ipsénél hogy igy keni neki.....És ezt most igy higyétek el nekem SEMMI!!Mondom magamban mi van???De nem hogy nitro a TRUNK-ban vagy valami de még tuning sem volt a verdán ugy ahogy kicsuszan a Shopbol fapadosan repül mint az álat???Na mondom itt nekem valami büzlik ez itt nemstimmel....Ti értitek ezt vagy van rá logikus magyarázat?U.I:Azt hol lehet beálitani,hogy lássam ha valaki Nitrozik?Mert én csak abbol veszem észre ha valaki vesszetül elkezd gyorsulni de alpbol nem látok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Witcher topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- 24 Full HD monitor HDMI állítható / forgatható hibátlan
- MacBook Pro 15" (2017) i7/16GB/512GB Szakszervizben frissített belsővel
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest