- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
TA Speedbug:
X kör, csávókám előttem jött vissza a tankolásból. Az eljétől olyan köröket futott, hogy csak néztem(56eleje meg kb féltankkal 57). A tankólós köre 1:15 valamennyi. Az én köröm (szinte üres tankkal) 58 vége. Pont annyi volt a távolság, hogy a neve szépen elkezdett derengeni. Lementünk 1 kört kb 10 méterrel mentem közelebb. Futott köre 1:03. Az enyém 58:5-7. Következő kör már kopog a tank, de nem hogy közelebb mennék, hanem még lemaradok. Már alig látszik a neve. A köröm kb 58.3-7 lett volna (kiáltam tankolni). De az ő köre ezek szerint 58:1-7 kelett volna lenni (sajna nem láttam, mert beelőztek míg én a pitbe voltam, ő meg áthaladt a célon).
Én az 1.03 idő után egy gyenge 1:00.9-1:01.5 szoktam futni. Mivel ez a csávó távolodott (és senki nem volt előtte hogy szélárnyéka legyen) az 1:03 idő után rögtön egy 58 akármennyis kört kellett volna futnia. Úgyhogy nem elég, hogy a kocsik random mód gyorsulnak, de ahogy elnézem, még az óra is másképp jár egyeseknek.
Eddig nekem egy verseny volt, ahol mindenki csak nézett, hogy kerültem az élre (megmondom én is csak néztem). A történet: szokásos rajt balhé, visszaestem a 10-13 helyre. Jön a tankolás (már a 8-9 helyen voltam), mindenki előlem kiállt, következő kör tankolok, visszamegyek a pályára erre látom, hogy a fél mezőny vissza a boxba. Gondoltam ennyi barom, hogy mind elnézi a speedlimitet. De lehet egyszerűen nekem így jött a kép a szervertől. A verseny természetes kb fél kör előnnyel meg is nyertem. Akkor még nem volt a replay megvásárolva ezért video nincs. Pedig ezt szivesen kielemeztem volna.
Ma megdöntöttem a személyes speed csúcsom 206 Mph. Legalább ennyi örömöm volt (2, 4, 7 hely 3 versenyen).
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mazda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- SONY LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- ASUS Dual Radeon RX 6500 XT OC Edition 4GB GDDR6
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest