Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomkatomi

tag

Bocs, de közben lejárt a szerkesztésre szánt idő:

UnconnecteD: bizony sok classnál én is azt veszem észre, hogy az RP-s kocsik jobban működnek nálam. Cl1: a Kawana vagy a lion hajszálnyival rosszabb a toyotánál, ami főleg hosszú egyenes pályákon jön ki...
    A Cl2 ben nálam a coral verhetetlen, bár igaz, a 2000GT ha jó kezek irányítják és gyors a pálya elpicsáz itt-ott...
    CL3 a cobra a nyerő (bár nekem nincs is más ebben a kategóriában), csak nem tudom normálisan beállítani :(
    CL4...no igen, itt a Honda2000 eléggé a mezőny elején van, de a Stallionnak sem kell nagyon szégyenkeznie. Az MR2 valahogy nem jön be.
    CL5 Harpoon vagy Spiedo. A Mazda talán kicsit jobb ezeknél, bár érezni kell az autót. A Subaru nekem nagy csalódás , viszont ha néha billről átváltok kormányra, akkor kezesbárány. Mindent visz
    CL6 csak egy panamám van, amit nem sikerült a szintkövetelményekig felturbóznom, így azzal nem nyomulok, mert mindenkié fullos, és lenyom vele - pananoob vagyok- (enyém lvl2 :( )..innen nincs Ap-s kocsim
    CL7 a Morellóról nem beszélek, mert az csak azért áll a garázsban, hogy ilyen is legyen (megvettem még annó 250.000-ért, de hogy balance-on kívül egy kanyit sem fogok rákölteni, az biztos :D
    Nos, összegzésképpen nem véletlenül írtam pár hsz-sal feljebb, hogy főleg RP-s kocsikkal versenyzem...

Úgy látszik valamiért rámjött a sz@f@sás :DD , de ígérem most nem írok egy darabig :N

Új hozzászólás Aktív témák