Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
700 fok...beteges...
nekem 300 alatt van egy kicsivel és mindenhol tök jó. Simvs, TA, Drift. TAba kisebb kéne, de ha kormányom lenne akkor ez is tökéletes. A response time pedig minél nagyobb annál közvetlenebb, gyorsabb a kormány reagálása. Steering help meg 0 közelébe, nehogymár a gép vezessen...Elvileg a falakhoz közel kell menni, a pálya széléhez minél közelebb, ezt írja is az egyik tipp is, legalábbis szerintem
Én mindenképpen manuális váltót javasolok, az automata hülye és bosszantó mikor nem azt csinálja amit te akarsz.
A Conn frenzi erősen ajánlott drift módba, bár nélküle nyersz plusz 1 másodpercet, ami régen kellett hangárra
A drift hack packok csak akkor kellenek ha falhoz csapkodod a gépet, csökkentik a veszteséget valamilyen úton módon. Ha folyamatosan driftelsz akkor semmi szükség rájuk.Nekem a drift autók nem jönnek be, irreálisan csúsznak, de ez betudható a drift módnak is mert ott kicsit NFS-esen vazelinezik az aszfaltot, és a drift verdákkal csak ott lehet menni. Arról nem is beszélve hogy a normális utcai kocsikat állítgathatod, hogy neked jobban megfeleljen, ezt a drift autókkal nem tudod megcsinálni!
A kormányt nehogy eldobd és átmássz billre!
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A drift hack packok csak akkor kellenek ha falhoz csapkodod a gépet, csökkentik a veszteséget valamilyen úton módon. Ha folyamatosan driftelsz akkor semmi szükség rájuk.