Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kkdesign
üzenetére
PowerShellel lehet mutatókat cserélgetni, így aztán script is írható: [link]
ZTE_luky: Nekem sem volt gimnáziumban anno informatika képzés, bár volt terem, és bejártunk. Elvégezhető anélkül is, ha az egyetem alapokról oktat. Ha nem, és erős alapokat várnak, akkor neked kell eldöntened, bírod-e. Csodát nem lehet tenni, több év oktatást csak úgy tudsz pótolni, ha keményed tanulsz.
A diszkrét matematika nem nehéz, de nélküle az informatika elképzelhetetlen. Van pár területe, amit nagyon kell tudni, ezt viszonylag hamar pótolni tudod.
Itt vannak a wikipédiáról a területei, vastaggal jelöltem, ami szerintem már most nagyon kellhet:
Gráfelmélet
Kombinatorika
Játékelmélet
Algoritmusok
Számítástudomány
Kriptográfia
Logika
Információelmélet
Halmazelmélet
Valószínűségszámítás
Számelmélet
Algebra
Geometria (diszkrét geometria)
Topológia (egyes területei)
Operációkutatás
Szóval majdnem mind. A többi is kelleni fog, de ezeket jó eséllyel egyetemen is venni fogjátok. Igazából egyetemen k.rv@ nagy szívás tud lenni a matek, főleg, ha kemény a tanár, és téged még az idegennyelv is hátráltat. Az bárkit hátráltat ilyen tárgyaknál, akkor is, ha kitűnően beszéli.Programozásra maximum könyveket tudunk ajánlani, ami nagyon fontos, hogy megismerd az algoritmusokat, illetve - a jelek szerint - az objektumorientált szemléletet.
Ha ezek közül tényleg egyikhez sem tudsz hozzászólni, de már most elvárások, akkor a helyedben elgondolkodnék passziváláson, pár hónap alatt a nyelvben és tudásban is sokat tudsz pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Windows 11
- Konteó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest