Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
köszönöm a segítséget!
(#9120) dabadab: ahogy emvy is írta, igen .. szeritzem az index file lenne 15 mega ... még a régi 286-osomra is felférne ,-D
(#9117) Karma: szerintem lehetne egy "index frissítés" gomb .. arra valaki este mikor elmegy rányom ... (ez lehetne egy kis laptop is) és azon a gépen akkor a program végignyálazza az este alatt a 8-10 terát, reggelre csak végez.
tartalomra nem ... csak a file nevekben szeretnénk keresni ...
néha jól jönne h mondjuk tudnék keresni a egy sra, arra kiad 200 talatot mondjuk, majd eztz lehetne szűkíteni .. ez a Find Any File-ban láttam, de ez már csak hab lenne a tortán ...(#9118) Jim Tonic: a technikai héttár szewrintem rendben van .... csak ez a keresés hiányziok de nagyon .-((((
(#9119) emvy: nem tudom még potnosan mennyi file ... mekkora adatmennyiség (végól is csak a file db-szám fontos ... kb. 120.000 file, amik képszámosak .... 35.000-125.000, meg van többezer még aminek neve van ... szerintem max. 200.000-300.000 db file lehet .... nem tudom mikorra mondja meg a "Get info" ... calculating van ..... szerintem estig ,-D
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest