Új hozzászólás Aktív témák

• rii

nagyúr

köszönöm a segítséget!

(#9120) dabadab: ahogy emvy is írta, igen .. szeritzem az index file lenne 15 mega ... még a régi 286-osomra is felférne ,-D

(#9117) Karma: szerintem lehetne egy "index frissítés" gomb .. arra valaki este mikor elmegy rányom ... (ez lehetne egy kis laptop is) és azon a gépen akkor a program végignyálazza az este alatt a 8-10 terát, reggelre csak végez.

tartalomra nem ... csak a file nevekben szeretnénk keresni ...
    néha jól jönne h mondjuk tudnék keresni a egy sra, arra kiad 200 talatot mondjuk, majd eztz lehetne szűkíteni .. ez a Find Any File-ban láttam, de ez már csak hab lenne a tortán ...

(#9118) Jim Tonic: a technikai héttár szewrintem rendben van .... csak ez a keresés hiányziok de nagyon .-((((

(#9119) emvy: nem tudom még potnosan mennyi file ... mekkora adatmennyiség (végól is csak a file db-szám fontos ... kb. 120.000 file, amik képszámosak .... 35.000-125.000, meg van többezer még aminek neve van ... szerintem max. 200.000-300.000 db file lehet .... nem tudom mikorra mondja meg a "Get info" ... calculating van ..... szerintem estig ,-D

Új hozzászólás Aktív témák