Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Én tudom [link], de mielőtt ismét le lennék oltva: nem én találtam ki a feladatot.
Megoldásom volt rá kétféle is.
(1) működik, ugyanezt írtam le anno, csak más változókkal [link] ► azonban nem a kritériumok szerint van megírva
(2) 1-től N div 2-vel alkotott megoldás érdkelne, amennyiben fölös oda-vissza művelet nélkül létezik ilyen avagy jól gondolom, hogy a feladat a hibás?"Tisztelettel" megkérdezném miért is vagyok bajnok?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- bambano: Bambanő háza tája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest