-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezzel kimondottam sokat segítettél, de azt elárulnád, mivel kerül több fáradtságba ide beírni ugyanazt a választ, mint egy privát üzenetbe?
Nem akartam teljes programkódokkal terhelni a fórumot, főleg nem alap dolgokkal (lenne bőven, lévén biológus vagyok, nem informatikus), másrészt több kérdésem is lenne, amik egymásból következnek. Ezt tapasztalatom szerint jobb privátban végigvinni, illetve ilyenkor nem kell több ember gondolatmenetét laikusként megértenemui: egyébként már jelentkezett az egyik kedves fórumtárs
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest