Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
asuspc96
üzenetére
Ettől még lehet, hogy valaki követi a topicot (pl. e-mailes értesítést állított be, kedvencek közé rakta, stb.). Egyébként mivel neked kell a segítség, neked kell megtenned legalább az első lépést, tehát venni a fáradságot arra, hogy leírd a kérdésedet (itt, publikusan), és ne pedig elvárd, hogy egy hozzáértő majd külön levélben fogja kérni tőled, hogy hadd segítsen neked. Sosem értettem az ilyen jellegű hozzászólásokat, hogy "aki ért hozzá, írjon rám privátban". Fel sem fogom ennek a kérésnek a nagyképűségét.
Mondjuk az ilyeneknek többnyire nem is sok foganatja van.
Nem beszélve arról, hogy egy fórumnak többek között az az értelme, hogy MEGOSSZUK a tudást, ne pedig privátban beszéljük meg a többeket is potenciálisan érdeklő témákat, amikből tanulni is lehet. Ha pedig privátban szeretnéd kivesézni, akkor ahhoz vagy olyan viszonyban kell lenned az illetővel, hogy ő szívesen segítsen, vagy találkoznod kell egy irgalmas szamaritánussal, vagy pénzt kell felajánlanod, vagy hagynod a francba az egészet (mert például komplett házi feladatot nem fog megoldani neked senki, hacsak nincs meg neki pont). Még lelkes kezdő fórumozóként sok embernek segítettem ilyen módon, aztán rájöttem, hogy egyszerűen nem éri meg, mert az emberek hálátlanok, és egyre többet akarnak.
Kicsit hosszabbra sikerült ez a hsz., mint terveztem, sorry, de kikívánkozott, már annyi programozós topicban láttam hasonlót, hogy valaki elvárja, hogy ráírjanak privátban azért, hogy aztán segíteni tudjanak neki...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk az ilyeneknek többnyire nem is sok foganatja van.