Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
36 éves közgazdász vagyok, eddig bankvilágban, és EUs beruházásokon dolgoztam. Kb. 1,5 éve véletlenül beleakadtam az Arduinoba, és nagyon megtetszett. Ezzel készítettem pár kisebb projktet, és mivel egyre izgalmasabbnak találtam a programozást, elkezdtem JAVA-val foglalkozni. (Azért ezzel, mert terveztem, hogy megtanulok Androidot programozni, hogy remek Android-Arduino projekteket alkothassak.) Könyvekből, netről tanulgattam a dolgot. Az utóbbi pár hónapban sajnos abbahagyni kényszerültem a programozást, de most végre újra foglalkozhatok vele. Most már erősen gondolkodom azon, hogy ezzel foglalkoznék inkább a jövőben, mert sokkal motiválóbbnak, érdekesebbnek találom, mint amilyen területeken eddig dolgoztam.
A legelső kérdésem az, hogy mennyire szükséges, hogy informatikus diplomát szerezzek. Több helyen is olvastam, hogy a jobban fizető multik elvárják, a kisebb cégek nem, de náluk kevésbé versenyképes fizetést lehet csak elérni. Ha 18 lennék, és épp pályaválasztás előtt állnék, nem lenne kérdés, hogy beiratkoznék egy felsőfokú képzsére, de ennyi idősen, meló mellett örülnék, ha nem kellene elkezdenem még egy iskolát, és otthon tanulhatnám ki a "szakmát". Emellett persze az sem elhanyagolható, hogy ha nem muszáj, nem költenék 7X200.000 Ft-ot 7 félévnyi tanulásra. Mit javasoltok, merre induljak?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest